Източна "Б" група(сезон 2010/2011)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- NiKsAnA_ss
- Контакти:
Re: Източна „Б“ група, 14 кръг Резултати и Kласиране
Айде, айде Доростоол!!!!

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
Тия отбори само се дърпат от 'А' групата ... ясно се вижда,че на никой не му се влиза 

Тука 4 отбора са кандидати според мене за А група.Черноморец Балчик,Черноморец Поморие,Лудогорец Разград и Доростол Силистра 

- aleks751226
- Контакти:
Жоржиньо написа:Тия отбори само се дърпат от 'А' групата ... ясно се вижда,че на никой не му се влиза
тук наистина никoй не иска да влезе в А гр,и накрая насила и без да иска някои трябва да влезе ,за съжеление няма да е ДУНАВ

!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени
промени
От тия отбори по-добре никой да не влиза!!Да влизат три от западната и това е!!
Тия тука доста постни отборчета!!

Днеска за пореден мач във Разград се видя,че има само 5-6 играча които стават,всичко останало начело със треньора трябва да се разкарва.Пусна юноша,и хлапака взе че вкара гол и спря няколко сериозни атаки.
cska_90 написа:От тия отбори по-добре никой да не влиза!!Да влизат три от западната и това е!!![]()
Тия както ти ги наричаш Отборчета Нямат Пари.Но само да намерят Пари Ще Разбият с някои Изключения Отборите от Западната Б група.Несебър нямат Пари иначе минала година Видя ги ко могат.ДУНАВ Без пари Без играчи пак се държи но може да бие всеки с играчи.Лудогорец Кандидат А група ако влезе ще е добре за Североизтока щото ако може ми кажи кой отбор от Североизточна България Играе в А група.
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
- GARRA-DEMBELE
- Контакти:
cska_90 написа:От тия отбори по-добре никой да не влиза!!Да влизат три от западната и това е!!![]()
Ти пък къв си да даваш мнения ,бе разбирател ?
-
- Контакти:
Има тема за Източна Б група
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Ще говорим май месец кой не е за А група и кой е. От сега да ми говорите кой ще влиза и кой не и кой ставал и кой не е малко раничко.
[center]
[/center]