Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БЕЗГРЕШЕН РАБЕХ!!!!!!!!!!!!!!!!
много си прав аз просто днес му коментирам играта а тя беше безгрешна.
Левски завинаги в моето сърце.
Re: Не мразете Батков!!!
лошо няма да не си съгласен. Но пък форума е да се спори- може пък ти да си прав, и аз да се съглася с теб?
Re: Безумно слаб Левски
Не сьм сьгласен с повечето мнения! Ботев винаги се навиват с Левски до дупка! Пьрвото полувреме трябваше да отидат на разлика! Ако не бяха изгонили смешника Милиев/ за какво го взеха,мач играе ,два почива/ второто щяха да ги смачкат,просто Кокьла затвори играта! Ботев да не би да имаха положения? Ако вас ви замерят с бомбички и телефони как ще играете? Не се поддавайте на внушения,не е сега момента да плюем! Пьрви сме,скоро ще дрьпнем с повече в класирането и всичко ще се успокои! Само Левски!
Re: Ботев-Левски:преди и след мача
Аз незнам какво трябва да стане за да накажат сериозно тея лумпени от агитката на Ботев???
2 години на празни трибуни и да ходят другаде да си избиват комплексите...
Пич точно вие да говорите за лумпени мумпени не е ли малко нагло.на мачове между вас и червените преди години беше убит човек с бомбичка,да не говорим колко трамваи в софия бяха потрошени последните 15 години.Бил съм на мач между вашите отборчета и после съм ставал свидетел на доста батални сцени.Затова е най добре да си замълчиш и да не говориш глупости по форумите.Нас ако накажат за две години вас трябва да накажат за поне 200.
Последна промяна от samobotev на 15 мар 2009 11:10, променено общо 1 път.
Всеки има право на мнение! Моето е че по-добьр в момента от Батков няма! Да станем шампиони с него,пьк ако продава,продава! Всичко трябва да е без катаклизми,за да сме шампиони! Не се поддавайте на провокаций! Само Левски!
Няма спор че е добьр футболист! Ако не го окошат ,ще е полезен!
Напълно съм съгласен с delqnski47. Сред футболните босове у нас светци няма, но поне Гриша Ганчев, Батков и още няколко покрай сделките си правят и нещо хубаво за футбола.
-
- Контакти:
to6kata1912 написа:Нашия отбор е слаб, но и вашия е много зле!
Ние от мач на мач ще ставаме по-добри,докато за вас не съм много сигурен къде ще играете от следващия сезон

В момента гледам повторение на мача по ринг,до 31-та мин. можеше да сме ви вкарали 6 гола,ако половината бяха влезли,кво щяхте да плещите бе пернати

Re: Ботев-Левски:преди и след мача
Хубаво пьрво полувреме и лошо второ! Просто Кокьла затвори мача! Не е слаб само Йовов и Милиев е зле! Тактически е трагичен,не знае как да се пласира,много трябва да се работи с него! Генев е по-добьр! Второто полувреме с човек по-малко Ботев нямаха шанс! Това е защитната двойка засега! Йовов задьлжително на пейката,докато влезе вьв форма! Едно подхльзване на четата на Любо супата и всичко ще се намести!
-
- Контакти:
Re: Безумно слаб Левски
blue bear написа:Не сьм сьгласен с повечето мнения! Ботев винаги се навиват с Левски до дупка! Пьрвото полувреме трябваше да отидат на разлика! Ако не бяха изгонили смешника Милиев/ за какво го взеха,мач играе ,два почива/ второто щяха да ги смачкат,просто Кокьла затвори играта! Ботев да не би да имаха положения? Ако вас ви замерят с бомбички и телефони как ще играете? Не се поддавайте на внушения,не е сега момента да плюем! Пьрви сме,скоро ще дрьпнем с повече в класирането и всичко ще се успокои! Само Левски!
Винаги играят на кръв срещу Левски,така е било винаги през годините и после се дънят срещу себеподобните си,ще ги видим следващите 2,3 мача.....