Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
emkata
Контакти:

Re: БЕЗГРЕШЕН РАБЕХ!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот emkata » 14 мар 2009 21:11

много си прав аз просто днес му коментирам играта а тя беше безгрешна.
Левски завинаги в моето сърце.

tprodanov
Контакти:

Re: Не мразете Батков!!!

Мнениеот tprodanov » 14 мар 2009 21:36

лошо няма да не си съгласен. Но пък форума е да се спори- може пък ти да си прав, и аз да се съглася с теб?

blue bear

Re: Безумно слаб Левски

Мнениеот blue bear » 14 мар 2009 21:46

Не сьм сьгласен с повечето мнения! Ботев винаги се навиват с Левски до дупка! Пьрвото полувреме трябваше да отидат на разлика! Ако не бяха изгонили смешника Милиев/ за какво го взеха,мач играе ,два почива/ второто щяха да ги смачкат,просто Кокьла затвори играта! Ботев да не би да имаха положения? Ако вас ви замерят с бомбички и телефони как ще играете? Не се поддавайте на внушения,не е сега момента да плюем! Пьрви сме,скоро ще дрьпнем с повече в класирането и всичко ще се успокои! Само Левски!

samobotev
Контакти:

Re: Ботев-Левски:преди и след мача

Мнениеот samobotev » 14 мар 2009 21:46

Аз незнам какво трябва да стане за да накажат сериозно тея лумпени от агитката на Ботев???
2 години на празни трибуни и да ходят другаде да си избиват комплексите...

Пич точно вие да говорите за лумпени мумпени не е ли малко нагло.на мачове между вас и червените преди години беше убит човек с бомбичка,да не говорим колко трамваи в софия бяха потрошени последните 15 години.Бил съм на мач между вашите отборчета и после съм ставал свидетел на доста батални сцени.Затова е най добре да си замълчиш и да не говориш глупости по форумите.Нас ако накажат за две години вас трябва да накажат за поне 200.
Последна промяна от samobotev на 15 мар 2009 11:10, променено общо 1 път.

blue bear

Мнениеот blue bear » 14 мар 2009 21:50

Всеки има право на мнение! Моето е че по-добьр в момента от Батков няма! Да станем шампиони с него,пьк ако продава,продава! Всичко трябва да е без катаклизми,за да сме шампиони! Не се поддавайте на провокаций! Само Левски!

blue bear

Мнениеот blue bear » 14 мар 2009 21:51

Няма спор че е добьр футболист! Ако не го окошат ,ще е полезен!

WeReWoLf
Контакти:

Мнениеот WeReWoLf » 14 мар 2009 21:51

Напълно съм съгласен с delqnski47. Сред футболните босове у нас светци няма, но поне Гриша Ганчев, Батков и още няколко покрай сделките си правят и нещо хубаво за футбола.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 14 мар 2009 21:53

to6kata1912 написа:Нашия отбор е слаб, но и вашия е много зле!

Ние от мач на мач ще ставаме по-добри,докато за вас не съм много сигурен къде ще играете от следващия сезон :!: :!: :!:
В момента гледам повторение на мача по ринг,до 31-та мин. можеше да сме ви вкарали 6 гола,ако половината бяха влезли,кво щяхте да плещите бе пернати :?: :!: :?:

blue bear

Re: Ботев-Левски:преди и след мача

Мнениеот blue bear » 14 мар 2009 22:05

Хубаво пьрво полувреме и лошо второ! Просто Кокьла затвори мача! Не е слаб само Йовов и Милиев е зле! Тактически е трагичен,не знае как да се пласира,много трябва да се работи с него! Генев е по-добьр! Второто полувреме с човек по-малко Ботев нямаха шанс! Това е защитната двойка засега! Йовов задьлжително на пейката,докато влезе вьв форма! Едно подхльзване на четата на Любо супата и всичко ще се намести!

blue_ power1
Контакти:

Re: Безумно слаб Левски

Мнениеот blue_ power1 » 14 мар 2009 22:21

blue bear написа:Не сьм сьгласен с повечето мнения! Ботев винаги се навиват с Левски до дупка! Пьрвото полувреме трябваше да отидат на разлика! Ако не бяха изгонили смешника Милиев/ за какво го взеха,мач играе ,два почива/ второто щяха да ги смачкат,просто Кокьла затвори играта! Ботев да не би да имаха положения? Ако вас ви замерят с бомбички и телефони как ще играете? Не се поддавайте на внушения,не е сега момента да плюем! Пьрви сме,скоро ще дрьпнем с повече в класирането и всичко ще се успокои! Само Левски!

Винаги играят на кръв срещу Левски,така е било винаги през годините и после се дънят срещу себеподобните си,ще ги видим следващите 2,3 мача.....

Върни се в “Архив”