Банско - ЛЕВСКИ Купа на България 20.11 /13:30/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Банско - ЛЕВСКИ Купа на България 20.11 /13:30/
Без Проблеми Левски ще Победи Радващо е че се падаме с Отбори от Б група щото те кога ще имат шанса срещу Някой Градн.Жалко е че не паднахме с Етър много исках да отида на Мача.Поне ми е на 100 километра разтояние ама няма за съжаление 

Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
Не бъдете толкова сигурни в успеха на Левски. Ако Пловдивчаните пуснат резервите нищо не се знае. Места за залагане на мача бол, също фактор. 

тия ще ги спраскаме с 0-2
И в скикурорта ще има ходене по мъките.
Аз смятам,че ще ги унищожим с 0:1,като хМариАн ОгниАноФ пак ще играе под нивото си...най-вероятно защото участва в черно тото 

- blue avalanche
- Контакти:
Blue_Lion написа:Аз смятам,че ще ги унищожим с 0:1,като хМариАн ОгниАноФ пак ще играе под нивото си...най-вероятно защото участва в черно тото
Заради "черното тото" Огнянов,суперсензационно,ще играе на 200% над нивото си и ще грабне Оскарите за най-бърз гол,за най-бърз хеттрик,за мач без сбъркан пас и за цялостно творчество!

Не знам дали са основателни тези твърдения за Огнянов, че играе черно тото. Дано не са. Иначе аз пък смятам, че не е лош футболист изобщо. Дори съм убеден, че именно с резервите ни, които ще се хвърлят яко, можем и да спечелим мача.
Иначе ако играехме с "титулярите", тогава щях да заложа на 1 твърдо. Сега обаче, ако е верна информацията, че пускат твърдите резерви в тоя мач, съм за сигурна 2.
САМО ЛЕВСКИ!!!!
Иначе ако играехме с "титулярите", тогава щях да заложа на 1 твърдо. Сега обаче, ако е верна информацията, че пускат твърдите резерви в тоя мач, съм за сигурна 2.
САМО ЛЕВСКИ!!!!
- blue avalanche
- Контакти:
vesodoc написа:Не знам дали са основателни тези твърдения за Огнянов, че играе черно тото. Дано не са. Иначе аз пък смятам, че не е лош футболист изобщо. Дори съм убеден, че именно с резервите ни, които ще се хвърлят яко, можем и да спечелим мача.
САМО ЛЕВСКИ!!!!
Това за "черното тото" беше ирония.За който разбира...
Дано Левски не срещне Свети Петър в Банско

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
-
- Контакти:
Ако времето позволява яхам Трансалпа и съм там!Ако пък не е подходящо за мотор,пак съм там ама с Еспейса.Естествено очаквам да отстраним Банско.