Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Re: Ж.МИЛАНОВ-загуба от ботев няма да е фатална

Мнениеот plamen etov » 14 мар 2009 09:44

blue bear написа:Ами не знам! Ама не ми се врьзва такова изказване! С тези букмейкьри знае ли човек! Гледай какво стана вчера с мнооого силния Пирин дето сритаха Цска? Писна ми от тая помия!

Нещо намирисва на шубе :mrgreen: :mrgreen: Какво пак букмейкарите виновни,или в Левски има такива който продават мачове спорид твойте намеци по- горе :D И ако обичаш по-леко с намека за ЛОКО СФ и Пирин,а се вгледай във ваща игра срещу Вихрен :idea: :idea: :idea:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Празник за Пловдив Ботев-Левски

Мнениеот blue magic » 14 мар 2009 10:00

Дори жълтите още да се надъхват, едва ли може да достигнат до нещо повече от почетна загуба.
0-2
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Re: Специалния???

Мнениеот plamen etov » 14 мар 2009 10:02

kalo написа:Кокала става за всичко друго,но не и за треньор на Левски!!! Казвам го за N-ти път!!! :twisted:

Но това нему пречи да обижда привържениците на ЛЕвски на аерогарата,. или журналистите въпреки че закъснява за пресконференция.Да нагъл е и за повече от пом.тренер нестава!!!!!
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 мар 2009 10:07

не просто знаят че не са в форма и го включват тоя варянт :)то е ясно нема букмейкари нема чудесии.Ботев и без ЦСКа да им дава пари ще се метнат защото им трябват точки, пък и феновете на Ботев никога не обичали много левскарите :D :D
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

stu
Контакти:

Мнениеот stu » 14 мар 2009 10:10

Samo nezabravqite NIE SME LEVSKI- vsi4ko drugo e lyja

[warning]Пиши на КИРИЛИЦА[/warning]

ISTINSKI_LEVSKAR
Контакти:

Мнениеот ISTINSKI_LEVSKAR » 14 мар 2009 10:11

Абе я ми кажете, къде ще си оставяме колите? Ще има ли охраняем паркинг. Досега все с влака сме ходили, но днес сме с кола.

blue bear

Мнениеот blue bear » 14 мар 2009 10:15

Естествено,че не е шубе! Левски не се страхува от никой! А Пламен Етов,като локомотивец може да си вярва в победата на Локо колкото си иска,това е нормалното! Писах че не ми харесва изказването на Миланов! Нали не вярваш обаче че ще потьна в дьлбока скрьб каквото и да стане в Пловдив! А иначе уважавам борбата с каквито и да е средства на Локото да се класира за Уефа!

longer
Контакти:

Мнениеот longer » 14 мар 2009 10:16

Първо - добър или лош, Кокала е треньор на Левски в момента и Левски е на първо място. Дори да не сме шампиони, все пак смятам, че трябва да се остави да работи на спокойствие и да не се сменя при първа издънка. Достатъчно ни беше недоразумението Виливуц. Големите европейски отбори обикновено не си сменят треньорите на 6 месеца, каквато практика имаме тук. И междудругото, смятам че уволнението на Пената е много голяма грешка, по-добре щеше да бъде Чичовото да му стане заместник и да изкара няколко сезона зад чичо си, все ще прихване нещо. Левски все още няма физиономия, но си взема своето бавно и спокойно.

Лошото е, че с тази игра на Левски наесен може по същия начин, по който БАТЕ влязоха в ШЛ и Левски да го направи - защитно, грозно, без да искат, с невероятния късмет от три минавания на центъра да вкараш 2 гола - е тогава Велев ще е наистина Специалния.

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 14 мар 2009 10:20

ISTINSKI_LEVSKAR написа:Абе я ми кажете, къде ще си оставяме колите? Ще има ли охраняем паркинг. Досега все с влака сме ходили, но днес сме с кола.

Колите на гостуващите фенове да се паркират на паркинга откъм източната трибуна.Препоръчително е да имат сини шалчета или други отличителни белези по колите си,за да може полицията да ги охранява по-адекватно
:twisted:
100 години символ на Пловдив

blue bear

Мнениеот blue bear » 14 мар 2009 10:27

Много некадьрници са се крепяли в Левски покрай името и Кокьла е такьв,но не начина за свалянето му този! Ние сме Левски,какво трябва да се оплюем и изпуснем пьрвото място ли ! А знаете ли ,че има журналисти които не могат и граматически правилно да си построят речта! И аз да сьм ще ме дразни! Има и един,който като го чуя да коментира и лошо ми става,толкова е зле,а коментира от сума ти време и то любимия ми отбор!

Върни се в “Архив”