Славия-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Агитката на Левски

Мнениеот Blue_Lion » 07 ное 2010 21:06

Sofiaatowern написа:
За съжаление,заради тях,онези които са били агиткаджийте,вече не ходят в сектора,а оттам му се губи силата...най-вече в първенството ! Не може четвъртък да се изсипем 22 хил. в неделя - 2 и нещо ! Жалко...много жалко ! Аз съм сигурен,че това е временно,но докато се оправим,ще мине време ;) САМО ЛЕВСКИ :!:

Ще мине... когато всички се обединим и заедно изгоним наркоманите от сектора, другият вариант е паричките от наркотици да им секнат, ама това би станало, ако България беше държава. Засега за съжаление няма светлина в тунела. Пиявиците ще продължават да върлуват и да трошат глави, за сметка на истинските фенове, които са с Левски навсякъде! А ти много интерсно подхвана въпроса, аз ще го оформя по-следния начин - защо на гостуванията на Левски във Варна, Ловеч, Перник, Пловдив и прочее, има повече фенове отколкото на домакинствата в София?!

2 причини според мен :

а) От цялата страна идват фенове на Левски !

б) Между тях са и качествените,които ги няма на домакинства заради SW ;)
Изображение

bafomet
Контакти:

Re: Славия-Левски

Мнениеот bafomet » 07 ное 2010 21:24

Blue_Girl написа:Вече не се изненадвам от това, че Славия взе точка от нас, защото защитата ни е ахилесова пета.

Не е взела Славия точка от Левски,а точно обратното!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 07 ное 2010 21:51

Славия заслужаваше да победи ! Левски за цял мач не направи нищо интересно,първият им гол беше пълна случайност.Мариян Огнянов футболист ? Сериозно ? И то в Левски ? Лелелеле този е супер зле,та той и за А окръжна не става ! От всичкото нагоре и титуляр,че и цял мач изигра :o Махат Балджийски,а това недоразумение,тази грешка от биологичен експеримент е титуляр.....
Последна промяна от LaRgO на 07 ное 2010 22:57, променено общо 1 път.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 07 ное 2010 22:39

Аз също се чудя какво правят циганина , Балтанов , и Щърков в Левски , а първият чак и титуляр . И тримката са да се хванат под ръчичка и в Б група . За Тевия , тоя човек има ли 90 минути в игра от както дойде и за какво изобщо го държим .
Освен Дембеле нямаме друг нападател . Иса не е дорасъл .

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 07 ное 2010 22:43

Highlander написа:Аз също се чудя какво правят циганина , Балтанов , и Щърков в Левски , а първият чак и титуляр . И тримката са да се хванат под ръчичка и в Б група . За Тевия , тоя човек има ли 90 минути в игра от както дойде и за какво изобщо го държим .
Освен Дембеле нямаме друг нападател . Иса не е дорасъл .

Само един въпрос имам - Балтанов не съм сигурен тая година дали е играл изобщо, 100% съм сигурен, че е по-кадърен от Огнянов, как така си преценил, че не е за Левски? А също и Щърков.
Само Левски!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 ное 2010 23:02

LaRgO написа:Славия заслужаваше да победи ! Левски за цял мач не направи нищо интересно,първият им гол беше пълна случайност.Мариян Огнянов футболист ? Сериозно ? И то в Левски ? Лелелеле този е супер зле,та той и за А окръжна не става ! От всичкото нагоре и титуляр,че и цял мач изигра :o Махат Балджийски,а това недоразумение,тази грешка от биологичен експеримент е титуляр.....

"Славия заслужаваше да победи ! Левски за цял мач не направи нищо интересно,първият им гол беше пълна случайност."
А Славия какво интересно направи?Припомни ми,че нещо ми се губи.Сигурно е от димката...

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 07 ное 2010 23:03

blue avalanche написа:
LaRgO написа:Славия заслужаваше да победи ! Левски за цял мач не направи нищо интересно,първият им гол беше пълна случайност.Мариян Огнянов футболист ? Сериозно ? И то в Левски ? Лелелеле този е супер зле,та той и за А окръжна не става ! От всичкото нагоре и титуляр,че и цял мач изигра :o Махат Балджийски,а това недоразумение,тази грешка от биологичен експеримент е титуляр.....

"Славия заслужаваше да победи ! Левски за цял мач не направи нищо интересно,първият им гол беше пълна случайност."
А Славия какво интересно направи?Припомни ми,че нещо ми се губи.Сигурно е от димката...

Ами двата им гола бяха много хубави и имаха поне още 1-2 положения.Левски какво сериозно положение имаха ?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 ное 2010 23:08

1.С играта,която показва,Йовов няма място в отбора!Срещу Локо Пд,Лил и Славия-пълна трагедия!По-бавен от костенурка,абсолютно неориентиран...Все едно за първи път играе футбол.
2.С играта,която ВИНАГИ е показвал,Огнянов НИКОГА не е имал място в отбора!Преди време някои се опитваха да ме убеждават,че "имал качества".Да!Може би на сантасе или "блато"...Къде са тези качества,бе,мама му стара?Пас ли има,техника ли има,удар ли има,борбеност ли,бързина ли???
На всичкото отгоре,собствените ни фенове щяха да ни изтровят с тъпите димки!Егати простотията!Давам 5лв. и за това трябваше да се нагълтам с пушиляк!По каква логика?Да не говорим,че последните 10мин. изобщо не можах да ги видя!Отсега нататък,мачовете-по телевизията!
Последна промяна от blue avalanche на 07 ное 2010 23:15, променено общо 1 път.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 ное 2010 23:08

Те ако Славия бяха оставени да си играят играта, миналият кръг щяха да вземат точки и на Литекс, но нали трябва това да стане срещу определени отбори. Хм, не е хубава тази работа, която я прави Гришата. Мнозина казват, че титлата от първия му шампионски сезон била купена. Може и така да е, но доколкото си спомням, тогава не бяхме достатъчно силни, а и в директните мачове не показахме достатъчно настоятелност, за да спечелим. И двата отбора тогава бяха страшно надъхани. В Ловеч помня, че играхме без седем души ли(Нещо такова май беше), но не бяхме чак толкова по-добри. За мен онзи отбор на Литекс наистина си заслужи онази, първата титла. Следващите две си бяха жива пародия.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 ное 2010 23:11

LaRgO написа:
blue avalanche написа:

Ами двата им гола бяха много хубави и имаха поне още 1-2 положения.Левски какво сериозно положение имаха ?

Младенов-изведен сам срещу вратаря? :o
Не знам един отбор да е заслужил победата,защото головете му били "хубави"!Както и да е-щом не са спечелили,значи не са заслужили!

Върни се в “Архив”