Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: СТИГА РЕКЛАМА!ЛЕВСКИ ЩЕ БИЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ!!!

Мнениеот Blue_Lion » 13 мар 2009 01:23

whitesnake написа:
Blue_Lion написа:Тръпката,страстта на феновете - за това е брат ! За това има и футбол,за това има фенове,ultras-и и т.н. ! Атмосферата която ще е в събота ще е уникална,това е идеята ! И двете страни се готвят,в това може да си сигурен ! Това е повече от мач - това е сблъсък на два града - Ботев знаят,че няма да бият най-вероятно,но е важна подкрепата за отбора в такъв момент т.е. въпрос на чест е да са там,а кой са сините фенове,че да не им отвърнат на предизвикателството :twisted: Дербито е между агитките който представляват два града - това е интересното ! Плодвив,древният град и София - столицата ! Ботев,най-успелия Пловдивски отбор и най-стария български ; Левски - най-обичания и най-стария софийски гранд ! Двата автентични представителя на градовете си излизат един срещу друг - за това е "Рекламата" ;)

Май нещо бъркаш ;) Най-стария софийски гранд е Славия 1913 :idea: и най обичания :idea: Ти твърдиш,че е "Левски" - как ще се аргументираш? И изобщо такива изказвания,без факти и документи са твърде рисковани.Демек ,чиста провокация!

Форевъре,с друг ник ли влизаш или просто е черта за привържениците на Славия ? hahah Не,че нещо ама като стане въпрос за агитки,има 4 в България - Левски,Цска,Ботев и Локо ! Отностно софийски гранд...еми Левски е най-стария (1914г.) и има 25 титли ! Вие имате 7,и по 50 човека на мач ! Ето ти факти...
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 13 мар 2009 02:41

Въпрос на лично виждане! Като гледам играта с Вихрен нищо чудно Ботев да ви опне ( нищо ново под сланцето) ! А и отбора на Левски не веднъж е показвал че умее да подценява противниците си! Бъдете на щрек Левскари топка е и се върти! Само Локо!

П.П : Георги Христов бъди мъж играи като професионалист за това ти плащат!!!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

blue bear

Мнениеот blue bear » 13 мар 2009 07:22

Глупави спорове! Всеки фен има право да вярва,че неговия отбор ще победи,това е нормално! Какво лошо има и феновете на Ботев да вярват в отбора си? А че Славия е най-стария софийски отбор е напьлно вярно! Не е вярно обаче,че е най-обичания! Най-обичан може да бьде отбор с най-много фенове,а Славия за сьжаление не е такьв! Макар и качествени феновете на Славия са малко!

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 13 мар 2009 08:36

Да истина е,че Левски ще бие без проблем.................трипъти от центарът. :D :D :D

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 13 мар 2009 08:59

емо73канар написа:Да истина е,че Левски ще бие без проблем.................трипъти от центарът. :D :D :D

...Ако футбола имаше 6 полувремена сигурно! :roll: :lol:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 13 мар 2009 09:02

ЧОВЕК, ти не си човек. Това, че Ботев е в това състояние изобщо не значи, че не може да изненада Левски. Ботев играят слабо срещу слабите, силно срещу силните а мачът Ботев -Левски си е дерби независимо в какво състояние са отборите.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

genchodm
Контакти:

защо някои трябва да играе на запад за да го признаем в бълг

Мнениеот genchodm » 13 мар 2009 09:05

За мен е важно когато някой играе в Левски да се раздава след това не ме интерисува къде ще ходи.Затова за мен Гонзо и такива като него са велики .Много е лесно на запад там всичко е перфектно а тук първо трябва да си Личност.Евала на Бербатов и Стоичков но не си спомням какво са направели за отбора с четири букви.Защо някой трябва да радва хората на запад а не нас?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: защо някои трябва да играе на запад за да го признаем в бълг

Мнениеот ros » 13 мар 2009 09:19

Къса ти е паметта, приятелю. Защото за разлика от футболистите на Левски, които се протежират от мениджъри да играят в националния, за да се продадат на запад, момчетата от ЦСКА играят в отбора и сами се промотират. Марто Петров изигра един сезон за ЦСКА, но скъса от тичане и финтове защитата на Атлетико и с това вече беше забелязан. Стоичков също /за Барселона/. Защо Леверкузен взе Бербатов без да има повече от 5 мача за националния? Живейте си с мисълта за "великия" Гонзо. Това Ви остава.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

KA®O
Контакти:

Мнениеот KA®O » 13 мар 2009 09:28

Брей, аз мислех че ФК"Левски" ВЕЧЕ са били "Ботев" а то мача бил едва утре.
Иначе от мача с "Вихрен" си пролича, че ФК"Левски" може да бие всеки, стига да е останал с човек по-малко и съдията да си затвори очичиките за някой побойници в синьо.

Реклама? Наистина ФК"Левски" има нужда да се рекламира в Пловдив :idea:

genchodm
Контакти:

Re: защо някои трябва да играе на запад за да го признаем в бълг

Мнениеот genchodm » 13 мар 2009 09:34

94 година Цветанов,Кременлиев,Хубчев,Янков,Боримиров,Сираков на кой бяха протежета че не си спомням май на Стратега а колко от чорбата бяха там?

Върни се в “Архив”