Славия-Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Агитката на Левски
Child in time,прав си,но като ти се "натрупат" доста глупости на главати и ти идват в повечко в даден момент и не можеш да се стърпиш да не изкоментираш....
60% са гамени!
чисто голо се съблякло момиче по време на мача в сектора?? 

Нашата любов е по-силна от вашата омраза!
-
- Контакти:
Ми не че ги защитавам ама тук пък 90% не са виждали стадион,а пък коментират.Навсякаде има "мърши".
- child in time
- Контакти:
trueblue написа:чисто голо се съблякло момиче по време на мача в сектора??
Ти си истински фен гледал си мача не да си губиш времето с някакви подробности по трибуните!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

MrBlue написа:Много лошо впечатление на мача със Славия ми направиха сцените в които някаква грозна К*рва (извинявам се за израза) започна да се съблича пред всички и то насърчавана от тартора... Това ли е облика на всички наши песни и фенове ? НЕ подкрепям това .. Вие какво мислите по този въпрос правилно ли е ?
Верно ли бе аз съм я изпуснал тая сцена,дайте нещо link ако има
Още Апостола е казал: "Нас няма кой да ни спре!"
Грозна работа.Лошото,че това може да стане и при нас,а всички българи сме си сеирджии.Тва моме ми се вижда след някоя годинка в некой клуб ,под наем
- teksas_CSKA
- Контакти:
MrBlue написа:Много лошо впечатление на мача със Славия ми направиха сцените в които някаква грозна К*рва (извинявам се за израза) започна да се съблича пред всички и то насърчавана от тартора... Това ли е облика на всички наши песни и фенове ? НЕ подкрепям това .. Вие какво мислите по този въпрос правилно ли е ?
Селяни!!!Това на всеки мач да има пребит фен от агитката от други в нея!КО дакажа??СЕЛЯНИ!!!!!!
- teksas_CSKA
- Контакти:
alexxx написа:MrBlue написа:Много лошо впечатление на мача със Славия ми направиха сцените в които някаква грозна К*рва (извинявам се за израза) започна да се съблича пред всички и то насърчавана от тартора... Това ли е облика на всички наши песни и фенове ? НЕ подкрепям това .. Вие какво мислите по този въпрос правилно ли е ?
Верно ли бе аз съм я изпуснал тая сцена,дайте нещо link ако има
Дайте му линк че ръкатаго сърби!!!!!!!!!!

- Синият Болярин
- Контакти:
Това съм го изпуснал. По едно време видях някаква, която беше окачила сутиен на дръжка от знаме
Иначе въпросното девойче само си свали сутиена или лъсна всичко от кръста нагоре?

Иначе въпросното девойче само си свали сутиена или лъсна всичко от кръста нагоре?