Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: ХАРЕСВА ли ви този ЛЕВСКИ

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 12 мар 2009 14:42

не ми хареса централната двойка защитници, които не бяха концентрирани на 100 процента, за да дадат всичко от себе си. Мисля, че Велев трябва да даде шанс на Милиев и Генев шанс, за да видим ние феновете, те какво могат. Хареса ми, че футболистите на Левски, си подават по точни пасове, а не хаотични, само, за да се освободят от топката. видя се, че има желание, за да се печели всеки мач и с него 3 точки. ще се радвам футболистите да не подценяват съперниците си и да играят само за победа.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: ХАРЕСВА ли ви този ЛЕВСКИ

Мнениеот glarus_ds » 12 мар 2009 16:32

Не ми харесват Бистрон и Йовов. Грешката на Велев срещу Вихрен беше, че остави Сърмов сам. По-добро решение беше вместо Йовов да играе Гаджев. Така щяхме да сме по-добри в центъра, както се случи и в мача за купата. Бистрон беше доста бавен и можеше по-добре да реагира при головете на Вихрен. Минев също има качества, показва добри игри като ляв бек и централен защитник, а също и като дефанзивен полузащитник игра добре. Вики Генев вече показа част от потенциала си в няколко мача. Милиев сякаш ще се превърне в основния ни централен защитник. До него трябва да е Рабех, а ако на него не му се играе, Генев е правилния избор. Може и Минев, и Димов, но не и Бистрон. Трябва да се дава шанс и на Христов. Ако получи подкрепа и от нас, ще му тръгне играта. Да Коща показва качества, ще го видим. Не казвам нищо за Тасевски, Жоазиньо и Гонзо, щото най-добрите футболисти на даден отбор нямат нужда от коментар. Това е ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Режат заплатите и в Левски

Мнениеот Deliba6 » 12 мар 2009 18:31

Заплатите не могат да намалят, ако самите играчи не са съгласни да преподпишат с нови клаузи в договора! Друг е въпросът, че има десетки начини да ги накарат да играят и да спазват спортен режим... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

ЧОВЕК

СТИГА РЕКЛАМА!ЛЕВСКИ ЩЕ БИЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ!!!

Мнениеот ЧОВЕК » 12 мар 2009 23:58

ЧЕТА СИ АЗ ИЗ САЙТОВЕТЕ,КАК ЩЕЛИ ДА ИГРАЯТ ЛЕВСКИ И ПОСТОЯННО ИЗПАДАЩИЯ ОТ 17 ГОДИНИ БОТЕФ! ЗАЩО Е ТАЯ ВСИЧКАТА "РЕКЛАМА"? МИ ПРОСТО СЛЕДВА ПОРЕДНИЯ ЯСЕН МАЧ! ТА ДАНЕБИ ВИХРЕН ДА Е ПО-СЛАБ ОТБОР! НЕ!!!!!!! ТВЪРДО НЕ!!!!!!! МЕРАЦИТЕ НА ЖУЛТИТЕ,КАКТО ВИНАГИ СА 20 ПЪТИ ПО-ГОЛЕМИ ОТ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ИМ!!!!!.............И НАКРАЯ ПАДАТ!!!!!! А ПОСЛЕ ХРИСТОЛОВ Е ВИНОВЕН! АКО ПЪК ВЗЕМАТ НЕЩО, ГО ЗАБРАВЯТ ДО СЛЕДВАЩАТА ЗАГУБА!!!!???? ТИПИЧНО ПО жълТУРСКИ!!!!! В ТОЗИ МАЧ,СПОРЕД МЕН, КРАЯ Е ПРЕДИЗВЕСТЕН!!!! ЛЕВСКИ Е С КЛАСИ НАД ЖЪЛТОТО ОТБОРЧЕ И МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ БИЕ С ЛЕКОТА!!!!! ВСИЧКО ДРУГО Е РЕКЛАМА! А ИЗЛИШНИТЕ "ФОЕРВЕРКИ"ТОЗИ ПЪТ СА В ПОВЕЧКО!!!!! ИСКА ИМ СЕ НА НЯКОИ НО.......... ЛЕВСКИ ЩЕ БИЕ И ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ НОРМАЛНО! И ТО НЕ ЗАРАДИ ДРУГО АМИ ЗАЩОТО ЩЕ ИГРАЕ СЪС ТРАДИЦИОННО ПО-СЛАБ ОТБОР!!!!! ТОВА Е!!!!!!............А ЗА ГОНЗО........????? ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ОТ КОЙ ОТБОР ДОЙДЕ!!!!!!? ТАМ ВСИЧКО Е ТРАДИЦИОННО,НЕПОВТОРИМО И ЗАПОМНЯЩО СЕ!!!!!!!! УСПЕХ НА ЛЕВСКИ!!!
Последна промяна от rhaegar на 13 мар 2009 01:09, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: СТИГА РЕКЛАМА!ЛЕВСКИ ЩЕ БИЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ!!!

Мнениеот Blue_Lion » 13 мар 2009 00:14

Тръпката,страстта на феновете - за това е брат ! За това има и футбол,за това има фенове,ultras-и и т.н. ! Атмосферата която ще е в събота ще е уникална,това е идеята ! И двете страни се готвят,в това може да си сигурен ! Това е повече от мач - това е сблъсък на два града - Ботев знаят,че няма да бият най-вероятно,но е важна подкрепата за отбора в такъв момент т.е. въпрос на чест е да са там,а кой са сините фенове,че да не им отвърнат на предизвикателството :twisted: Дербито е между агитките който представляват два града - това е интересното ! Плодвив,древният град и София - столицата ! Ботев,най-успелия Пловдивски отбор и най-стария български ; Левски - най-обичания и най-стария софийски гранд ! Двата автентични представителя на градовете си излизат един срещу друг - за това е "Рекламата" ;)
Изображение

Потребителски аватар
Левски София

Мнениеот Левски София » 13 мар 2009 00:18

Жалко е когато отбор като Ботев закъса по този начин, но какво да се прави такава е реалността в България! Всеки гледа да вземе нещо, но не и да остави след него! От това никой не печели! На всички е ясно, че трябва да има колкото се може повече добри отбори, за да има конкуренция и от там да дойде класата на първенството... Докато това не стане така ще си гледаме мачовете по телевизора от Европа...
България е нашата родина, Апостола е нашия баща !
ИзображениеИзображениеИзображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 13 мар 2009 00:25

този ЧОВЕК направо ме рамаза,така не се бях смял много одавна :D .Толкова глупост събрана в няколко изречения не бях виждал от поне година. :D ;)

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 13 мар 2009 00:27

Моля без излишни оределения-внимавайте-петък 13-ти е все пак ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 13 мар 2009 00:42

Blue_Lion написа:Тръпката,страстта на феновете - за това е брат ! За това има и футбол,за това има фенове,ultras-и и т.н. ! Атмосферата която ще е в събота ще е уникална,това е идеята ! И двете страни се готвят,в това може да си сигурен ! Това е повече от мач - това е сблъсък на два града - Ботев знаят,че няма да бият най-вероятно,но е важна подкрепата за отбора в такъв момент т.е. въпрос на чест е да са там,а кой са сините фенове,че да не им отвърнат на предизвикателството :twisted: Дербито е между агитките който представляват два града - това е интересното ! Плодвив,древният град и София - столицата ! Ботев,най-успелия Пловдивски отбор и най-стария български ; Левски - най-обичания и най-стария софийски гранд ! Двата автентични представителя на градовете си излизат един срещу друг - за това е "Рекламата" ;)

Май нещо бъркаш ;) Най-стария софийски гранд е Славия 1913 :idea: и най обичания :idea: Ти твърдиш,че е "Левски" - как ще се аргументираш? И изобщо такива изказвания,без факти и документи са твърде рисковани.Демек ,чиста провокация!
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

FCB-ТОЙ НЕ УМИРА!!!!

Мнениеот FCB-ТОЙ НЕ УМИРА!!!! » 13 мар 2009 00:44

Ботев-Левски е може би най-голямото дерби.заряда
винаги е голям ,а мачовете невероятни(поне преди селкия дис да узурпира най-българския отбор).разбира се последните 10 години от това не остана почти нищо.от дерби мачове с Левски,ЦСКА,Барселона,Байерн селския педал ни докара до дерби мачове срещу Локомотив Кюлюбю ,Беласица и тем пободни отборчета.срам!!!!!!!.Ето заради тази гавра дано ***** в *****.мача е ясен.поредния ни разгром от селската ера.именно заради това не трябва да оставяме мача да завършва (дори да не започва). :evil: :evil: :evil:

Върни се в “Архив”