Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ХАРЕСВА ли ви този ЛЕВСКИ
не ми хареса централната двойка защитници, които не бяха концентрирани на 100 процента, за да дадат всичко от себе си. Мисля, че Велев трябва да даде шанс на Милиев и Генев шанс, за да видим ние феновете, те какво могат. Хареса ми, че футболистите на Левски, си подават по точни пасове, а не хаотични, само, за да се освободят от топката. видя се, че има желание, за да се печели всеки мач и с него 3 точки. ще се радвам футболистите да не подценяват съперниците си и да играят само за победа.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Re: ХАРЕСВА ли ви този ЛЕВСКИ
Не ми харесват Бистрон и Йовов. Грешката на Велев срещу Вихрен беше, че остави Сърмов сам. По-добро решение беше вместо Йовов да играе Гаджев. Така щяхме да сме по-добри в центъра, както се случи и в мача за купата. Бистрон беше доста бавен и можеше по-добре да реагира при головете на Вихрен. Минев също има качества, показва добри игри като ляв бек и централен защитник, а също и като дефанзивен полузащитник игра добре. Вики Генев вече показа част от потенциала си в няколко мача. Милиев сякаш ще се превърне в основния ни централен защитник. До него трябва да е Рабех, а ако на него не му се играе, Генев е правилния избор. Може и Минев, и Димов, но не и Бистрон. Трябва да се дава шанс и на Христов. Ако получи подкрепа и от нас, ще му тръгне играта. Да Коща показва качества, ще го видим. Не казвам нищо за Тасевски, Жоазиньо и Гонзо, щото най-добрите футболисти на даден отбор нямат нужда от коментар. Това е 

CHELSEA
Re: Режат заплатите и в Левски
Заплатите не могат да намалят, ако самите играчи не са съгласни да преподпишат с нови клаузи в договора! Друг е въпросът, че има десетки начини да ги накарат да играят и да спазват спортен режим...

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
СТИГА РЕКЛАМА!ЛЕВСКИ ЩЕ БИЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ!!!
ЧЕТА СИ АЗ ИЗ САЙТОВЕТЕ,КАК ЩЕЛИ ДА ИГРАЯТ ЛЕВСКИ И ПОСТОЯННО ИЗПАДАЩИЯ ОТ 17 ГОДИНИ БОТЕФ! ЗАЩО Е ТАЯ ВСИЧКАТА "РЕКЛАМА"? МИ ПРОСТО СЛЕДВА ПОРЕДНИЯ ЯСЕН МАЧ! ТА ДАНЕБИ ВИХРЕН ДА Е ПО-СЛАБ ОТБОР! НЕ!!!!!!! ТВЪРДО НЕ!!!!!!! МЕРАЦИТЕ НА ЖУЛТИТЕ,КАКТО ВИНАГИ СА 20 ПЪТИ ПО-ГОЛЕМИ ОТ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ИМ!!!!!.............И НАКРАЯ ПАДАТ!!!!!! А ПОСЛЕ ХРИСТОЛОВ Е ВИНОВЕН! АКО ПЪК ВЗЕМАТ НЕЩО, ГО ЗАБРАВЯТ ДО СЛЕДВАЩАТА ЗАГУБА!!!!???? ТИПИЧНО ПО жълТУРСКИ!!!!! В ТОЗИ МАЧ,СПОРЕД МЕН, КРАЯ Е ПРЕДИЗВЕСТЕН!!!! ЛЕВСКИ Е С КЛАСИ НАД ЖЪЛТОТО ОТБОРЧЕ И МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ БИЕ С ЛЕКОТА!!!!! ВСИЧКО ДРУГО Е РЕКЛАМА! А ИЗЛИШНИТЕ "ФОЕРВЕРКИ"ТОЗИ ПЪТ СА В ПОВЕЧКО!!!!! ИСКА ИМ СЕ НА НЯКОИ НО.......... ЛЕВСКИ ЩЕ БИЕ И ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ НОРМАЛНО! И ТО НЕ ЗАРАДИ ДРУГО АМИ ЗАЩОТО ЩЕ ИГРАЕ СЪС ТРАДИЦИОННО ПО-СЛАБ ОТБОР!!!!! ТОВА Е!!!!!!............А ЗА ГОНЗО........????? ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ОТ КОЙ ОТБОР ДОЙДЕ!!!!!!? ТАМ ВСИЧКО Е ТРАДИЦИОННО,НЕПОВТОРИМО И ЗАПОМНЯЩО СЕ!!!!!!!! УСПЕХ НА ЛЕВСКИ!!!
Последна промяна от rhaegar на 13 мар 2009 01:09, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви
Причина: Пиши с малки букви
Re: СТИГА РЕКЛАМА!ЛЕВСКИ ЩЕ БИЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ!!!
Тръпката,страстта на феновете - за това е брат ! За това има и футбол,за това има фенове,ultras-и и т.н. ! Атмосферата която ще е в събота ще е уникална,това е идеята ! И двете страни се готвят,в това може да си сигурен ! Това е повече от мач - това е сблъсък на два града - Ботев знаят,че няма да бият най-вероятно,но е важна подкрепата за отбора в такъв момент т.е. въпрос на чест е да са там,а кой са сините фенове,че да не им отвърнат на предизвикателството
Дербито е между агитките който представляват два града - това е интересното ! Плодвив,древният град и София - столицата ! Ботев,най-успелия Пловдивски отбор и най-стария български ; Левски - най-обичания и най-стария софийски гранд ! Двата автентични представителя на градовете си излизат един срещу друг - за това е "Рекламата" 

- Левски София
Жалко е когато отбор като Ботев закъса по този начин, но какво да се прави такава е реалността в България! Всеки гледа да вземе нещо, но не и да остави след него! От това никой не печели! На всички е ясно, че трябва да има колкото се може повече добри отбори, за да има конкуренция и от там да дойде класата на първенството... Докато това не стане така ще си гледаме мачовете по телевизора от Европа...
България е нашата родина, Апостола е нашия баща !

този ЧОВЕК направо ме рамаза,така не се бях смял много одавна
.Толкова глупост събрана в няколко изречения не бях виждал от поне година.

- smash_the_reds
Моля без излишни оределения-внимавайте-петък 13-ти е все пак 

- whitesnake
- Контакти:
Blue_Lion написа:Тръпката,страстта на феновете - за това е брат ! За това има и футбол,за това има фенове,ultras-и и т.н. ! Атмосферата която ще е в събота ще е уникална,това е идеята ! И двете страни се готвят,в това може да си сигурен ! Това е повече от мач - това е сблъсък на два града - Ботев знаят,че няма да бият най-вероятно,но е важна подкрепата за отбора в такъв момент т.е. въпрос на чест е да са там,а кой са сините фенове,че да не им отвърнат на предизвикателствотоДербито е между агитките който представляват два града - това е интересното ! Плодвив,древният град и София - столицата ! Ботев,най-успелия Пловдивски отбор и най-стария български ; Левски - най-обичания и най-стария софийски гранд ! Двата автентични представителя на градовете си излизат един срещу друг - за това е "Рекламата"
Май нещо бъркаш

Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
-
Ботев-Левски е може би най-голямото дерби.заряда
винаги е голям ,а мачовете невероятни(поне преди селкия дис да узурпира най-българския отбор).разбира се последните 10 години от това не остана почти нищо.от дерби мачове с Левски,ЦСКА,Барселона,Байерн селския педал ни докара до дерби мачове срещу Локомотив Кюлюбю ,Беласица и тем пободни отборчета.срам!!!!!!!.Ето заради тази гавра дано ***** в *****.мача е ясен.поредния ни разгром от селската ера.именно заради това не трябва да оставяме мача да завършва (дори да не започва).
винаги е голям ,а мачовете невероятни(поне преди селкия дис да узурпира най-българския отбор).разбира се последните 10 години от това не остана почти нищо.от дерби мачове с Левски,ЦСКА,Барселона,Байерн селския педал ни докара до дерби мачове срещу Локомотив Кюлюбю ,Беласица и тем пободни отборчета.срам!!!!!!!.Ето заради тази гавра дано ***** в *****.мача е ясен.поредния ни разгром от селската ера.именно заради това не трябва да оставяме мача да завършва (дори да не започва).