П.П. Дузпа имаше,капитана на Славия посегна към краката на Киров,вижда се на повторението!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Lion написа:Левски игра добре,предвид липсващите играчи и умората от мача с Лил ! Предвид развоя на мача,равният е добър резултат за нас,въпреки,че трябваше да бием ! Определено ни е къса скамейката,а и някои играчи не са във форма ! Зимата трябва да се вземат мерки,нещо което съм сигурен,че ще стане ! Бъдещето на този Левски е светло,спокоен съм ! Дано само Батков не го удари пак лудостта и да не направи някоя глупост ! Само не знам защо на Огнянов се дава шанс...това момче е далеч от истината ! Яд ме е,че съм на работа,а не в Овча мисъл ама кво да се прави...как да е ! Гонзо,Ясене - с Вас сме ! ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ![]()
П.П. Дузпа имаше,капитана на Славия посегна към краката на Киров,вижда се на повторението!
Батков не пропусна възможността да се заяде с главния конкурент за титлата Литекс: „5 точки нищо не са, те имат само с ЦСКА у дома, другото им дербита са като гости. Вероятно няма да са шампиони и по-добре да не бъдат, видяхте, какво става като бъдат”.
Red_Pride написа:Батков не пропусна възможността да се заяде с главния конкурент за титлата Литекс: „5 точки нищо не са, те имат само с ЦСКА у дома, другото им дербита са като гости. Вероятно няма да са шампиони и по-добре да не бъдат, видяхте, какво става като бъдат”.
Простия Мустак пак се исказва неподготвен.д..еба и комуниста долен, видяхме вас как след като ви смазахме за шампиноната и ни отнеха лиценза как ви посра онуй заводско отборче.Нещасник пълен
Член 34. /1/ Старши треньор, треньор, мениджър, селекционер на
отбор, имащ право да присъства на резервната скамейка
или допълнителната скамейка, се наказва с лишаване от
право да изпълнява функции от името на отбора, както и
с глоба, за извършени нарушения по време на срещата,
вкл. през почивката, или непосредствено след нейния
край, както следва:
2. за нанасяне на обида или използване на неприличен
жест към съдия или длъжностно лице, нарушителят се
наказва с лишаване от право да изпълнява функции от
името на отбора за 3 срещи и с глоба в размер на 1000
лв;