Славия-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Славия-Левски

Мнениеот Blue_Lion » 07 ное 2010 16:10

Левски игра добре,предвид липсващите играчи и умората от мача с Лил ! Предвид развоя на мача,равният е добър резултат за нас,въпреки,че трябваше да бием ! Определено ни е къса скамейката,а и някои играчи не са във форма ! Зимата трябва да се вземат мерки,нещо което съм сигурен,че ще стане ! Бъдещето на този Левски е светло,спокоен съм ! Дано само Батков не го удари пак лудостта и да не направи някоя глупост ! Само не знам защо на Огнянов се дава шанс...това момче е далеч от истината ! Яд ме е,че съм на работа,а не в Овча мисъл ама кво да се прави...как да е ! Гонзо,Ясене - с Вас сме ! ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:

П.П. Дузпа имаше,капитана на Славия посегна към краката на Киров,вижда се на повторението!
Изображение

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 07 ное 2010 16:11

Истината е че нямаме достойни заместници на Гаджев, Тасевски и Дембеле както и вратар. Батков трябва да развърже кесията през зимата ако иска Левски да стане шампион.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 ное 2010 16:13

Blue_Lion написа:Левски игра добре,предвид липсващите играчи и умората от мача с Лил ! Предвид развоя на мача,равният е добър резултат за нас,въпреки,че трябваше да бием ! Определено ни е къса скамейката,а и някои играчи не са във форма ! Зимата трябва да се вземат мерки,нещо което съм сигурен,че ще стане ! Бъдещето на този Левски е светло,спокоен съм ! Дано само Батков не го удари пак лудостта и да не направи някоя глупост ! Само не знам защо на Огнянов се дава шанс...това момче е далеч от истината ! Яд ме е,че съм на работа,а не в Овча мисъл ама кво да се прави...как да е ! Гонзо,Ясене - с Вас сме ! ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:

П.П. Дузпа имаше,капитана на Славия посегна към краката на Киров,вижда се на повторението!

Подкрепям мнението ти.С оглед ненормалния мач преди 3 дена се очакваше днес да имаме проблеми.Много добро включване на Сашо Киров.Според мен заслужава да е титуляр на мястото на Младенов или Слори.Но това го решава треньора.САМО ЛЕВСКИ!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 07 ное 2010 16:14

Играчите са уморени след мача в Четвъртък, имаме адски къса резервна скамейка, плюс наказани. ВТОРО, но не по важност:
konvoec написа:Имаме всички шансове за победа ако не играят Балтанов и ЛОМСКИЯТ ЦИГАНИН - Мариян Огнянов. Искам и аз да съм в състава на Левски, да си взимам парите като тия двамата и да съм млада надежда до 30. Младенов да вкарат зад нападателя, по-добре ще играе, поне цели вратата. Всеки шут на Огнянов е над вратата...

ОТГОВОРЪТ:

Аз хич не разбирам и само гледам да се кефя, ама според мене цигането е идеално за А група. Даже вкарва на по - слабите а напоследък и късмета е с него,
ЗАКЛЮЧЕНИЕТО: Аз се оказах прав, но по-важното е, че ЛОМСКИЯТ ЦИГАНИН е време да отива в Беласица.
ЗАКЛЮЧЕНИЕТО 2: Ясен нямаше кой да вкара на тази позиция, затова ще го съдя, че е сгрешил ако остави Бай Манго след зимната пауза.
П.С. Браво на Киров..

Потребителски аватар
cvalkov
Контакти:

Мнениеот cvalkov » 07 ное 2010 16:16

И как така стана, че за Галин Иванов нямаше място в "Левски", а Огнянов остана...?!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 07 ное 2010 16:19

КАто гледах този мач, ми се роди една идея. Дайте да се обърнем към ФИФА и УЕФА да забранят на българи да упражняват треньорска професия. Сигурен съм, че Славия щеше да победи, при това с повече от 2:1, ако "белите" не се бяха върнали да пазят резултат. Левски бяха толкова гроги от мача в четвъртък, че изобщо не се виждаше как ще вкарат гол. Емил Велев обаче понеже е расъл и учен по времето на Иван Вуцов, нареди на отбора да пази резултата. Сори, Славия сами са си виновни. Нищо не им пречеше да победят, освен собствената им глупост.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 07 ное 2010 16:20

Батков не пропусна възможността да се заяде с главния конкурент за титлата Литекс: „5 точки нищо не са, те имат само с ЦСКА у дома, другото им дербита са като гости. Вероятно няма да са шампиони и по-добре да не бъдат, видяхте, какво става като бъдат”.

Простия Мустак пак се исказва неподготвен.д..еба и комуниста долен, видяхме вас как след като ви смазахме за шампиноната и ни отнеха лиценза как ви посра онуй заводско отборче.Нещасник пълен :evil:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 07 ное 2010 16:30

Red_Pride написа:
Батков не пропусна възможността да се заяде с главния конкурент за титлата Литекс: „5 точки нищо не са, те имат само с ЦСКА у дома, другото им дербита са като гости. Вероятно няма да са шампиони и по-добре да не бъдат, видяхте, какво става като бъдат”.

Простия Мустак пак се исказва неподготвен.д..еба и комуниста долен, видяхме вас как след като ви смазахме за шампиноната и ни отнеха лиценза как ви посра онуй заводско отборче.Нещасник пълен :evil:

Ама това заводско отборче вече се класира в другия кръг на Лига Европа. А вие къде сте в Европа? А... да... последни в групата :mrgreen:
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

smith12

на вниманието на дисциплинарната комисия

Мнениеот smith12 » 07 ное 2010 16:32

всички чуха в националния ефир репликите на ясен петров към страничния съдия джугански в края на мача
ето какво предвижда правилника
Член 34. /1/ Старши треньор, треньор, мениджър, селекционер на
отбор, имащ право да присъства на резервната скамейка
или допълнителната скамейка, се наказва с лишаване от
право да изпълнява функции от името на отбора, както и
с глоба, за извършени нарушения по време на срещата,
вкл. през почивката, или непосредствено след нейния
край, както следва:

2. за нанасяне на обида или използване на неприличен
жест към съдия или длъжностно лице, нарушителят се
наказва с лишаване от право да изпълнява функции от
името на отбора за 3 срещи и с глоба в размер на 1000