Левски-Лил тема за мача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Левски-Лил тема за мача.

Мнениеот TodorT » 05 ное 2010 23:13

24 часа след мача вече би трябвало всеки един от нас да го е осмислил и преосмилсил ... :| Хора, бъдете ГОРДИ !!! Силен мач за ЛЕВСКИ, но понякога съдбата ни обръща гръб в най-неподходящия момент... Боли ме и далго ще ме боли ... и аз като вас дълго ще си задавам въпроса: "Господи, защо точно снощи ?" :cry: Видя се, че сме равностойни на големите ! След снощния мач не можем да се срамуваме :!: Да, не можахме да победим, но... може би това ни е орисията... :cry: Народът е казал: Всяко зло за добро! Горе главата, ЛЕВСКАРИ! Не обвинявайте Иво Иванов! Това можеше да се случи на всеки... подкрепето го, както го направиха много хора след мача, скандирайки името му! Именно това ни прави ВЕЛИКИ ! И недейте да критикувате Ясен Петров за смяната... най-нормалното нещо бе да се затворим последните 5 мин.... Сега го критикувате защо е направил смяната, а ами ако не я беше направил ? Тогава щяхте да го плюете защо пък не я е направил...просто лошо стечение на обстоятелствата ... в най-неподходящия момент, неподходящ човек се озова на неподходящо място... И най-вече поклон пред феновете за невероятната хореография, за това, че драхме гърла 90мин. Поздравления за човечността ... Браво за това, че се скандираше "Иво, Иво" след мача... Но пък може... да ни е било писано да загубим, за сметка на много по велика в близкото бъдеще :cry: И нека всеки мач футболисти и фенове сме едно цяло! Иво, Ясене, Гара и компания, ние сме зад вас! Вярваме във вас! Успех!

Поклон пред коментара на Томислав Русев! :cry:

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=167417

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 06 ное 2010 05:20

Напълно съм съгласен с мненията от 53 и 54 страница, че това беше груба грешка на Ясен Петров. Не трябваше да бута добре напасналата се защитна линия до този момент и то с човек не във форма! Да беше включил Кривия майка му тъпа! Тази грешка беше от СТРАХ! Ясен направо трепереше, че ще спечели срещу Лил! Само от страх! Ето затова чичо ви Митко е голям треньор защото при него няма страх! Вместо 6 точки и 4 за Лил сега Лил има 5 а Левски 4! Шансовете са минимални...Да се надяваме на Гент да изкара отново един хикс с Лил - тогава има някакви шансове за Левски.

Professore

Мнениеот Professore » 06 ное 2010 10:46

Страхотен мач,накара ме да се чувствам горд Левскар!Независимо от това,че завършихме равен,заслужавахме да победим.Иво Иванов допусна нелепа грешка,но се случва и се е случвало на най-добрите,както каза Гонзо.А за гола на Гаджев,какво да говорим просто красота!Едно голямо браво за всички в Левски и се надявам да продължават в същия дух с изключение на 88-та минута! ;)

Nemesis89
Контакти:

Мнениеот Nemesis89 » 06 ное 2010 12:16

Изгледах тв повторения и съм убеден, че преди втория гол на Лил Дембеле отнема чисто топката, но сърбинът свири фаул. Една грешка обикновено води до друга...

Все пак това беше един голям мач на един голям отбор! Да се надяваме, че срещу Гент и Спортинг ще играем също толкова добре.

batistutafor
Контакти:

Мнениеот batistutafor » 06 ное 2010 12:53

Какво да не се срамувам бе? Дадохме 300 000 лева за дебелаците Младенов и Иванов, дето усраха целия мач.

Потребителски аватар
chefzZ
Контакти:

Мнениеот chefzZ » 06 ное 2010 15:11

Такива хора като тоя над мене дето е недоволен от парите дадени за Младенов и Иванов нямат място около Българския Футбол!

Усрали мача..Ако бяха вкарали те головете за 2:1 щеше да ги боготвориш, нали бе?
Относно тия дето са недоволни от смяната Ясен Петров...Да беше Моуриньо щеше да пусне ВСИЧКИТЕ си защитници, без да го интересува дали са във форма или не!Щеше да пусне нападател да играе защитник!Абсолютно правилна смяна..Ако повеждаш в края на мача с 1 гол разлика най-нормалното нещо е да вкараш още някой друг защитник и да се прибереш!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 06 ное 2010 16:39

Некои хора плюят по играчите-нема лошо, нали е форум казват те. По същата причина и аз ще изкоментирам малко. ;) Първо едно общо мнение. Всички тези, които живеят за победа само, първо никога няма да са напълно щастливи, защото Левски няма как да побеждава винаги и второ няма да изживеят едни страхотни мигове на гордост и радост такива, каквито аз изживявам и при загуба и след мача онзи ден. Щом им харесва така нека са нещастни и постоянно да си търсят поводи за недоволство... ;) Аз онази вечер се чувствах горд от много неща-като започнем от публиката, минем през играчите и красивата игра на отбора и завършим с ръководството. Горд съм, че съм част от тази публика и макар понякога да се прокрадват малко по-мрачни мисли, то такива моменти, като след края на мача в четвъртък ме изпълват с невероятна радост. Че има хора, които могат да бъдат благородни и да уважават противникът, играчите си и въобще хората, като цяло-хора, които не живеят само за победите, а носят чистата любов към отбора на сърцето си! Това са привържениците на моя любим отбор-една от причините и аз да съм от него. Благодаря ви момчета. Да, срещат се от време на време и от другите-виждаме ги всеки ден и тук във форума. Хора, които по някакви незнайни за мен причини вечно гонят играчи, треньори, ръководители за едното нищо... Но те са по-малкото, по-незначителното и ако намалеят още малко ще могат да се пренебрегнат. Че има и привърженици на другите отбори. Например иначе обективният "Литекс", който се изяви като анализатор. Добре. Мислиш ли, колега, че ако хванем дори Ман Ю няма да има по 2, ако не и много повече такива снимки на мач, та дори и срещу Уигън например? Да не говорим, че не мога да те разбера понякога какво имаш предвид. Понеже "познаваш достатъчно отборът", за да даваш мнения не си забелязал, че Жо е на корнера пред играча, който го бие? Нямаш може би идея, че до Жо е Тасевски? Да не говорим, че в повечето случаи топката увлича играчите малко по-напред и от тримата играчи, които си подчертал единият така или иначе е зад нашия, вторият тръгва напред и като видя Гарата се върна и единствено третият е непокрит, но той с оглед на ситуацията чака някакъв щастлив рикушет към него или късмет при изчистена топка. По същата причина мое мнение е, че е много по-добре да не позволиш на някой играч да стигне до топката, отколкото да чакаш шансът топката да те удари на гредата. Доста треньори вече го осъзнават това. В случая съвсем малко не достигна на Минев да отбие топката, а и Мюлдер закъсня с частичка от секундата, но това го има във футбола-една нормална ситуация. Иво според мен не направи фрапантна грешка, защото зад него имаше играч от Лил-много по-фрапантна е грешката на защитникът на Лил, докато при Иво беше нещастно стечение на обстоятелства-това е. Да, имаме доста пропуски при центриранията и дано ги изчистим-аз вярвам, че ще стане. Личи си липсата на синхрон-понякога е очевадна-след зимната подготовка смятам, че тези неща ще бъдат на 90% изчистени. Иначе Иво изчисти още 1-2 високи топки, за да подскажа на някои защо влезе в игра! Този път тактиката на Ясен беше перфектна. Имаше доста плювачи, които само дето не кълняха как така ще се пуска Грийн, като защитник-с ръка на сърцето и аз вътрешно не одобрявах-но се оказа перфектен ход. Някой каза, че головете били случайност-да, но имаше и ситуации, където си бяха чисти голове пък не станаха-това е футболът! Един страхотен, луд мач, който предизвика много емоции у мен-най-вече положителни и може би един от най-хубавите, които сме изиграли последните 3-4 години-мое мнение!
само Левски-аз вярвам в момчетата!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Мнениеот Levski_Valencia » 06 ное 2010 18:13

Всяко зло за добро!Ако бяхме победили Лил,срещу Гент щяхме да играем за равен и загубата ни щеше да бъде сигурна.Докато сега трябва да играем на 100% за победа и кой знае,може и да се получи!
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 06 ное 2010 22:26

Изминаха два дни от един велик мач, който всеки човек си заслужава да помни, но мен сърцето все още ме боли. Боли ме не затова че завършихме наравно с един прехвален отбор, боли ме не затова че Иво си вкара автогол, но ме боли за това че съдбата отново ни обърна гръб и не пожела един скромен, малък ( на фона на европейските грандове ) и сърцат отбор като Левски да победи. За кой ли път малко шанс ни бе нужен но не се получи? Силно се надявам в оставащите двубой от Лига Европа да вземем това което ни е нужно и на пролет отново да изживяваме велики моменти. САМО ЛЕВСКИ !!!

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 07 ное 2010 11:33

Темата се изчерпа, пращам я в архива.

Върни се в “Архив”