Некои хора плюят по играчите-нема лошо, нали е форум казват те. По същата причина и аз ще изкоментирам малко.

Първо едно общо мнение. Всички тези, които живеят за победа само, първо никога няма да са напълно щастливи, защото Левски няма как да побеждава винаги и второ няма да изживеят едни страхотни мигове на гордост и радост такива, каквито аз изживявам и при загуба и след мача онзи ден. Щом им харесва така нека са нещастни и постоянно да си търсят поводи за недоволство...

Аз онази вечер се чувствах горд от много неща-като започнем от публиката, минем през играчите и красивата игра на отбора и завършим с ръководството. Горд съм, че съм част от тази публика и макар понякога да се прокрадват малко по-мрачни мисли, то такива моменти, като след края на мача в четвъртък ме изпълват с невероятна радост. Че има хора, които могат да бъдат благородни и да уважават противникът, играчите си и въобще хората, като цяло-хора, които не живеят само за победите, а носят чистата любов към отбора на сърцето си! Това са привържениците на моя любим отбор-една от причините и аз да съм от него. Благодаря ви момчета. Да, срещат се от време на време и от другите-виждаме ги всеки ден и тук във форума. Хора, които по някакви незнайни за мен причини вечно гонят играчи, треньори, ръководители за едното нищо... Но те са по-малкото, по-незначителното и ако намалеят още малко ще могат да се пренебрегнат. Че има и привърженици на другите отбори. Например иначе обективният "Литекс", който се изяви като анализатор. Добре. Мислиш ли, колега, че ако хванем дори Ман Ю няма да има по 2, ако не и много повече такива снимки на мач, та дори и срещу Уигън например? Да не говорим, че не мога да те разбера понякога какво имаш предвид. Понеже "познаваш достатъчно отборът", за да даваш мнения не си забелязал, че Жо е на корнера пред играча, който го бие? Нямаш може би идея, че до Жо е Тасевски? Да не говорим, че в повечето случаи топката увлича играчите малко по-напред и от тримата играчи, които си подчертал единият така или иначе е зад нашия, вторият тръгва напред и като видя Гарата се върна и единствено третият е непокрит, но той с оглед на ситуацията чака някакъв щастлив рикушет към него или късмет при изчистена топка. По същата причина мое мнение е, че е много по-добре да не позволиш на някой играч да стигне до топката, отколкото да чакаш шансът топката да те удари на гредата. Доста треньори вече го осъзнават това. В случая съвсем малко не достигна на Минев да отбие топката, а и Мюлдер закъсня с частичка от секундата, но това го има във футбола-една нормална ситуация. Иво според мен не направи фрапантна грешка, защото зад него имаше играч от Лил-много по-фрапантна е грешката на защитникът на Лил, докато при Иво беше нещастно стечение на обстоятелства-това е. Да, имаме доста пропуски при центриранията и дано ги изчистим-аз вярвам, че ще стане. Личи си липсата на синхрон-понякога е очевадна-след зимната подготовка смятам, че тези неща ще бъдат на 90% изчистени. Иначе Иво изчисти още 1-2 високи топки, за да подскажа на някои защо влезе в игра! Този път тактиката на Ясен беше перфектна. Имаше доста плювачи, които само дето не кълняха как така ще се пуска Грийн, като защитник-с ръка на сърцето и аз вътрешно не одобрявах-но се оказа перфектен ход. Някой каза, че головете били случайност-да, но имаше и ситуации, където си бяха чисти голове пък не станаха-това е футболът! Един страхотен, луд мач, който предизвика много емоции у мен-най-вече положителни и може би един от най-хубавите, които сме изиграли последните 3-4 години-мое мнение!
само Левски-аз вярвам в момчетата!