Славия-Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Славия-Левски
Хубавото е, че ще сме като домакини... 

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
- Контакти:
Имаме всички шансове за победа ако не играят Балтанов и ЛОМСКИЯТ ЦИГАНИН - Мариян Огнянов. Искам и аз да съм в състава на Левски, да си взимам парите като тия двамата и да съм млада надежда до 30. Младенов да вкарат зад нападателя, по-добре ще играе, поне цели вратата. Всеки шут на Огнянов е над вратата...
Ако аз трябваше да реша, бих заложил на следните 11:
Акалски (не може след всяка грешка на всеки вратар да го сменяме)
Мюлдер (ако има сили, ако не Станчев) ----- Милиев --------- Иванов -----------Минев
Слори ------------- Грийн ------------------ Балтанов ------------------- Жо
Йовов/Младенов
Иса
Акалски (не може след всяка грешка на всеки вратар да го сменяме)
Мюлдер (ако има сили, ако не Станчев) ----- Милиев --------- Иванов -----------Минев
Слори ------------- Грийн ------------------ Балтанов ------------------- Жо
Йовов/Младенов
Иса
http://www.naploshtada.ovo.bg - коментари, мнения, анализи и .....
konvoec написа:Имаме всички шансове за победа ако не играят Балтанов и ЛОМСКИЯТ ЦИГАНИН - Мариян Огнянов. Искам и аз да съм в състава на Левски, да си взимам парите като тия двамата и да съм млада надежда до 30. Младенов да вкарат зад нападателя, по-добре ще играе, поне цели вратата. Всеки шут на Огнянов е над вратата...
Аз хич не разбирам и само гледам да се кефя, ама според мене цигането е идеално за А група. Даже вкарва на по - слабите а напоследък и късмета е с него,
Само Левски !!!
Без ОСТАВКИ !!!

КОЙТО ИСКА МОЖЕМ ДА СЕ ХВАНЕМ НА БАС ЧЕ НА СТАДИОНА В ОВЧА КУПЕЛ ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ ЛЕВКСАРИ ОТ КОЛКОТО СЛАВИСТИ.
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 05 ное 2010 19:24, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви!
Причина: Пиши с малки букви!
- ALEX_D_GREAT
- Контакти:
То на стадиона ще има и повече цесекари отколкото слависти. 

Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !
2-0 Славия бие ако Чичо Венци не уреди нещо
Извън темата,Батков да няма двойник,вижте човека над него.
http://gong.bg/view_photo_topic.php?photo_id=39727#pic
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата
tirion написа:Извън темата,Батков да няма двойник,вижте човека над него.
Това е заместник-кметът на София - Минко Герджиков

Kакви състави редите бе юнаци.Какъв Минев слагате десен бег ,като е наказан и няма да играе. Освен Щърков там друг не би трябвало да играе. При това положение Гриин трябва да е втори централен защитник , за да може да покрива грешките на Щърков. Дефанзивен халф освен Бълтанов , няма кой друг, до него Огнянов , защото има въздух и може да играе и като дефанзивен и като офанзивен халф . Иовов , първо няма да издържи цял мач, второ не е във форма, трето пасовете му повечето са грешни и не може да помага на защитата, а един грешен пас в неподходящ момент в средата на терена винаги създава много проблеми в защитата. Славистите са много твърди да не кажа груби , бързи са , 6 души са бивши левскари и ще играят много навито, така че не можем да си позволим да играем с 10 души на терена. Напред , Иса , Чаворски, Жоазиньо в ляво , а в дясно Младенов.Мача ще е на кръв и зъби , защото славистите са гладиатори, даже се чудя дали не е по добре да играе някой по едър от Жоазиньо , че ще го влачат като сламка, ама няма кой друг да играе в ляво. Според мен това е оптималния състав при тоя осакатен Левски. То "синьото "БФС не е наказало само масажиста и пазача в Левски , да не би да стане някой фал та Латекса да не изостане пак с някоя точка, щото трябва после да връщат паричките на Гришката.