Левски-Лил тема за мача.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски-Лил тема за мача.
..........не бях плакал със сълзи за ЛЕВСКИ от мача с Антверпен,снощи плаках от това което направиха.....горд съм че съм ЛЕВСКАР.Горе главата ИВО-ОБИЧАМЕ ТЕ!
На всеки може да се случи да влезне на смяна и да направи някой сакатлък още с първото отиграване. Вярно е, че тук ситуацията е доста конфузна. Но ми стана мъчно не само заради изпуснатите 3 точки, а и заради самия Иво Иванов. Той не е Канаваро или Малдини, но все пак притежава някакви качества, щом бе привлечен в Левски. И е абсолютно безсмислено и тъпо ние, феновете на Левски да бълваме ла*на срещу нашият отбор и треньор. Така автоматично се превръщаме в едни от онези, които само чакат Левски да се провали.
Подкрепете отбора и треньора.
Подкрепете отбора и треньора.
Ако говорим за грешки мога да ти посоча много грешки от много по-големи трньори правени в много по-решителни моменти и мачове.
По- нагоре писах през 1986 на СП в мача Франция -Бразилия при 1:1 малко след като влезна в игра Зико би дузпа и Батс я спаси. До този момент Зико нямаше пропусната дузпа в цялата си кариера. Грешка ли е на Теле Сантана че посочи дузпата да я бие играч току що влезнал в игра?
Финал на СП през 1994- Бразилия -Италия световния шампион ще бъде определен чрез дузпи- една от пропуснатите дузпи за Италия е от Барези грешка на Ариго Саки ли е че е дал дузпа да бие защитник?
Лично на мен играта на Левски вчера много ми хареса . За мен тя беше една от най-добрите през последните няколко години.
Все още нищо не е загубено- в пряк мач с пряк конкурент ще може да се реши дали Левски заслужава да излезне от групата или не. Защото трябва да продължи по-добрият,а не любими ни отбор. Разбира се ,че всички искаме това да е Левски ,но амбициите ще трябва да бъдат защитени и на терена.
Не мисля,че може да се сравнява изпусната дузпа с автогол.Играта на Левски и на мен ми хареса и е много гадно да изтървеш по този начин победата.Нормално е един треньор да прави грешки,никой не е безгрешен,но на Ясен му станаха май много грешките.Аз си мисля,че той не си взима поука.Пак казвам това е мое мнение и по абсолютно никакъв начин не се правя на разбирач !
Скрииншота, мисля че казва абсолютно всичко

Всичките 10 полеви футболиста на Левски на едно място и отново има непокрит футболист на Лил, дори Иванов да не си беше вкарал автогола, достатъчно е някой леко да я чукне към този самотник дето съм го обградил и резултата ще е същият. Според мен за тези неща около статичните положения вина носи и треньора, да не говорим, че при изравнителният гол за 1:1 ако имаше човек на гредата щеше да пресече топката и гол няма падне.
Не зная треньор ли е, футболисти ли, какво но сега заглеждам нещата и в тази ситуацията, е няма такова подреждане

На греди никой
Три футболисти на Лил се разхождат като у тях си и никой не ги пази
Дембеле и Жо се пазят един друг
е как да не падне гол при това положения.

Всичките 10 полеви футболиста на Левски на едно място и отново има непокрит футболист на Лил, дори Иванов да не си беше вкарал автогола, достатъчно е някой леко да я чукне към този самотник дето съм го обградил и резултата ще е същият. Според мен за тези неща около статичните положения вина носи и треньора, да не говорим, че при изравнителният гол за 1:1 ако имаше човек на гредата щеше да пресече топката и гол няма падне.
Не зная треньор ли е, футболисти ли, какво но сега заглеждам нещата и в тази ситуацията, е няма такова подреждане

На греди никой

Левски не заслужава да има треньор като Ясен Петров. Този човек наистина иска много да постигне с тима, но просто няма възможностите за това. За големите отбори трябват големи треньори. Това е истината. За осемте години начело на Милан италианските журналисти разбирачи се скъсаха да плюят по Анчелоти, че бил най - големият некадърник, най - големият боклук едва ли не от всичките треньори в Италия, а се оказа, че нещата не са точно така. Харесван или не, той постигна доста неща с Милан. Вярно, провали и немалко, но не за всички провали имаше вина. Просто обстоятелствата се намесваха. Какво да направиш тогава? Та той загуби много малко мачове начело на тима заради свои собствени грешки и в същото време спечели много други като онзи с Олимпик Лион, когато направи на пръв поглед безумна смяна, изкарвайки Пирло и пускайки на негово място Малдини. Но Съдбата го погали и мачът беше спечелен с огромен късмет, но и напълно заслужено на фона на пропуските на французите. Да се повторя, посочвам този пример понеже Карло беше изкаран за евроидиот, тотален аматьор, нищо неразбиращ от футбол, уволняваха го преди и след всеки мач на тима. Е, няма такова нещо. Вечно втория, вечно простия, какъв ли не го наричаха, но се записа в историята с големи букви. Защото е наистина много голям.
Докато Ясен просто все още не е за отбор като Левски. Трябва да имаш такт, усет към мача. В мачовете в първите месеци показа много качество, но срещу още по - сериозните съперници като Лил печелеше и двата мача.
Докато Ясен просто все още не е за отбор като Левски. Трябва да имаш такт, усет към мача. В мачовете в първите месеци показа много качество, но срещу още по - сериозните съперници като Лил печелеше и двата мача.
Последна промяна от daniel875 на 05 ное 2010 23:57, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
PFC Litex написа:Скрииншота, мисля че казва абсолютно всичко
На греди никой
Не си много прав за втория гол, защото ако Иванов имаше удар с глава в посока вратата на съперника, изооообщо нямаше кълбото да отиде в играча на Лил.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
ПФК Литекс прав си.Играчите незнаят как да се подредят при центрирания.Ама Ясен за това "няма" вина ! Те футболистите сигурно сами трябва да знаят как да се нареждат и кой да покриват.Ясен откакто е станал треньор на Левски говори,че работят по този проблем,ама да каже колко години му трябва да оправи нещата.
daniel875, няма значение какво се е случило с топката. В момента обръщам внимание, че има непокрит самотник. Снощи Иванов си вкара автогол, но можеше и другият футболист на Лил да я свали към колегата си, може да стане меле, а този го оставили да се разхожда като чеченец по Червеният площад в Москва.
За първия гол там всякакъв коментар е просто излишен, още като видиш Дембеле и Жо как се пазят един друг и картинката става пълна.
Лил дойдоха за равен и си го постигнаха, защото и 4-те гола всичките бяха просто доза късмет и нищо повече.
Гола на Гаджев беше страхотен, но не и изработен с някаква страхотна комбинация, просто я намери много добре със сила и влезе, а това се случва веднъж на 100 подобни удара.
За първия гол там всякакъв коментар е просто излишен, още като видиш Дембеле и Жо как се пазят един друг и картинката става пълна.
Лил дойдоха за равен и си го постигнаха, защото и 4-те гола всичките бяха просто доза късмет и нищо повече.
Гола на Гаджев беше страхотен, но не и изработен с някаква страхотна комбинация, просто я намери много добре със сила и влезе, а това се случва веднъж на 100 подобни удара.

- blue avalanche
- Контакти:
PFC Litex написа:daniel875, няма значение какво се е случило с топката. В момента обръщам внимание, че има непокрит самотник. Снощи Иванов си вкара автогол, но можеше и другият футболист на Лил да я свали към колегата си, може да стане меле, а този го оставили да се разхожда като чеченец по Червеният площад в Москва.
А можеше този,дето центрира,да я трясне направо във вратата!

Аз мога да ти извадя поне 10 положения от един мач в Англия,в които някой се разхожда сам!Това да не е баскетбол,дето се пазят лично?Те и там се изпускат понякога!
-
Хубав - силен мач за Левски !
Чесно казано .... не съм го очаквал !
Аз знаех, всъщност, всички знаехме ( и знаем ) ... че този отбор на Левски може да играе превликателен, агресивен, и печеливш футбол.
Данданията напоследък беше, че изведнъж този футбол - изчезна.
Снощи на "Герена", отново се появи ...
Това отново беше моят ... нашият Левски !
Голяма промяна в играта в сръвнение с последните 4-5 мача.
Това което играхмне снощи, трябва да е отправна точка от тук нататък за тима ни.
Мощно и агресивно, с иненадващи ходове в атака.
Хареса ми дори и отбраната .... та французите нямаха чисто голово положение !
Да, вкараха два гола, но те паднаха от нищото !
Вярно, удариха греда, но тя бе плод на моментна импровизация на Мело.
Друго ? ?
1-2 разбърквания, и това беше от Лил ...
Определено победата ни прилягаше, и аз лично не смятам, че ремито е логично !
Левски в нито един момент не изпадна в глуха отбрана, така както беше в мачовете със Спортинг, и разбира се - на френска земя.
От над 90 минути игра, французите снощи имаха едва 10-на минутки в които владееха нещата на терена.
През останалото време, Левски диктуваше събитията !
Нашите си намериха отново играта ... върнаха се на правилния път !
Сега, само от тях зависи, дали отново ще залитнат в някакви непривични начини на игра.
Вярвам, че Ясен си е научил урока !
Левски неможе да се брани !
Левски трябва да атакува !
Ето, когато го правим, играта ни върви.
Публиката, това искаме .... нищо, че е 2 : 2, какво от това ?
Та ние надиграхме отбор, от топ 5 на Франция ! !
Това е моят Левски, като игра разбира се .... иначе, каквото и да се случва, винаги ще си останем левскари !
Не ми се говори ( в случая пише ) ... за начина по който ни изравниха.
Дали е тактическа, или треньорска грешка .... факта си е факт - сбъркахме и ни наказаха.
Никой незнае, какво щеше да стане ако не беше паднал този автогол !
Можеше пък, да ни бият с 2 гола в 93 и 94 минута ! ?
Сега ни изневери шанса .... жалко за Иво, но момчето се включи с желание .... само вижте как отскочи за тая топка, направи супер неестествено движение във въздуха, само и само - ДА Я ИЗБИЕ !
Не се получи, но какво от това ?
Преди мача написах, че не е важно как ще бием и с каква игра.
Сега си връщам думите назад .... играта - винаги има значение !
А нашите играха страхотно !
Щом го направиха срещу силен тим като Лил, мисля, че не би трябвало да има проблеми да го показват срещу всички останали наши съперници !
Бя се попритеснил напоследък, не толкова заради резултатите, колкото заради играта която показвахме.
Но след снощи, съм абсолютно спокоен !
Няма начин, щом можем да играем по такъв начин, резултатите - положителните резултати, да закъснеят !
САМО ЛЕВСКИ ! ! !
Чесно казано .... не съм го очаквал !
Аз знаех, всъщност, всички знаехме ( и знаем ) ... че този отбор на Левски може да играе превликателен, агресивен, и печеливш футбол.
Данданията напоследък беше, че изведнъж този футбол - изчезна.
Снощи на "Герена", отново се появи ...
Това отново беше моят ... нашият Левски !
Голяма промяна в играта в сръвнение с последните 4-5 мача.
Това което играхмне снощи, трябва да е отправна точка от тук нататък за тима ни.
Мощно и агресивно, с иненадващи ходове в атака.
Хареса ми дори и отбраната .... та французите нямаха чисто голово положение !
Да, вкараха два гола, но те паднаха от нищото !
Вярно, удариха греда, но тя бе плод на моментна импровизация на Мело.
Друго ? ?
1-2 разбърквания, и това беше от Лил ...
Определено победата ни прилягаше, и аз лично не смятам, че ремито е логично !
Левски в нито един момент не изпадна в глуха отбрана, така както беше в мачовете със Спортинг, и разбира се - на френска земя.
От над 90 минути игра, французите снощи имаха едва 10-на минутки в които владееха нещата на терена.
През останалото време, Левски диктуваше събитията !
Нашите си намериха отново играта ... върнаха се на правилния път !
Сега, само от тях зависи, дали отново ще залитнат в някакви непривични начини на игра.
Вярвам, че Ясен си е научил урока !
Левски неможе да се брани !
Левски трябва да атакува !
Ето, когато го правим, играта ни върви.
Публиката, това искаме .... нищо, че е 2 : 2, какво от това ?
Та ние надиграхме отбор, от топ 5 на Франция ! !
Това е моят Левски, като игра разбира се .... иначе, каквото и да се случва, винаги ще си останем левскари !
Не ми се говори ( в случая пише ) ... за начина по който ни изравниха.
Дали е тактическа, или треньорска грешка .... факта си е факт - сбъркахме и ни наказаха.
Никой незнае, какво щеше да стане ако не беше паднал този автогол !
Можеше пък, да ни бият с 2 гола в 93 и 94 минута ! ?
Сега ни изневери шанса .... жалко за Иво, но момчето се включи с желание .... само вижте как отскочи за тая топка, направи супер неестествено движение във въздуха, само и само - ДА Я ИЗБИЕ !
Не се получи, но какво от това ?
Преди мача написах, че не е важно как ще бием и с каква игра.
Сега си връщам думите назад .... играта - винаги има значение !
А нашите играха страхотно !
Щом го направиха срещу силен тим като Лил, мисля, че не би трябвало да има проблеми да го показват срещу всички останали наши съперници !
Бя се попритеснил напоследък, не толкова заради резултатите, колкото заради играта която показвахме.
Но след снощи, съм абсолютно спокоен !
Няма начин, щом можем да играем по такъв начин, резултатите - положителните резултати, да закъснеят !
САМО ЛЕВСКИ ! ! !