Левски-Лил тема за мача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Re: Господи, каква публика! - каза в началото Папен.

Мнениеот dim77dim » 05 ное 2010 11:30

bigbonusprize написа:
veseo написа:А ще намине ли в следващото домакинство за първенство, да види "най-голямата публика" колко присъства и да погледне 2 дивизии надолу, че се събират същото количество на един друг "по-малък" отбор, чиито фенове наистина си обичат отбора, а не трофеите и участията му в ЕКТ...

Ами пак сме на първи места по посещаемост. Та шампиона ни играе пред 500 човека повечето си домакиства...

То остана да се сравнявате и с Литекс! Ловеч просто си е малък град. За 2 милионна София 3-4 000 на мач на Левски си е срамно!
Черноморец верно безплатни билети, но все пак нека се има предвид, че това е един нов отбор и е трудно да привлечеш фенове, Бургас вече си има Нафтата, предния Черноморец и много хора отказват да приемат новия. И въпреки това Черноморец май е на първо място по посещаемост, ;)
За моя ЦСКА не ми се говори, там е пълна скръб. ЦСКА е по-тачен в провинцията, където събира по-големи агитки отколкото на домакински посещения преди този протест.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Подкрепа за Иво Иванов един истински Левскар

Мнениеот bigbonusprize » 05 ное 2010 11:31

blue avalanche написа:Разбира се ще го подкрепим!Ние не сме колумбийците,дето гръмнаха Ескобар!

:) Или ония от панчарево дето си бият футболистите...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Nemesis89
Контакти:

Re: Левски-Лил тема за мача.

Мнениеот Nemesis89 » 05 ное 2010 11:31

Имам 2 въпроса, тъй като бяха на стадиона и не съм гледал тв повторения: при първия им гол топката наистина ли излезе в корнер и преди втория им гол имаше ли фаул?

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Грешката на Ясен Петров!!!

Мнениеот Blue_Lion » 05 ное 2010 11:33

PETZI написа:Може би и за допуснах грешка - явно това не е място, където можеш да обсъждаш конкретни проблеми. Освен 2-3 смислени мнения, повечето дори не разбирате за какво става въпрос. Понятието ви за футбола е доста ограничено.Очевидно е, че за вас ходенето на мач е да изпиете по 4-5 бири преди това ( или да дръпнете няколко "цигарки" ), да подскачате като малоумни 90 минути ида се задоволявате с посредствеността. С такива фенове Левски не го чака нищо добро.

Аз НЕ РАЗБИРАМ от Футбол...аз съм фен ! Обичам си отбора и го подкрепям както сметна за добре т.е. както ми подскаже сърцето...ще подскачам защото така ми казва сърцето,ще пея преди,по време и след мача защото така ми подсказва сърцето,ще вея гордо СИНЬО знаме и шалче,защото така ми подсказва сърцето,ще се радвам когато ЛЕВСКИ вкара гол,защото така ми подсказва сърцето,ще плача като падаме или допуснем някоя грешка като вчерашната,но пак ще подкрепя ЛЕВСКИ защото обичам отбора си и се гордея с него,а тази подкрепа ще я дам,защото така ми казва сърцето...а като си такъв опитен "треньор" и говориш за посредствено...що не забележиш в кво първенство играем...нямаме бази,нямаме школи,отборите нямат пари,корупция,скандали и прочее...това което прави Левски този сезон е голямо на фона на мизерията в родното първенство,просто трябва време !

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 ное 2010 11:35

Подкрепа за Ясен, подкрепа за Иво, преди беше подкрепа за тоя, за оня...ма Левски да не е благотворително дружество 8-)
Всички ми защитавате Иво, ама някой спомня ли си негов силен мач откакто е дошъл в Левски? Щото аз не!
И все пак Иво Иванов не е виновния в снощния двубой, а Ясен Петров, това доказало се треньорско недоразумение, който дойде да се учи на занаят в Левски :twisted: Всеки мач едни и същи грешки, след всеки мач едни и същи оправдания, до гуша ми дойде от него!!!

le6oqda
Контакти:

Мнениеот le6oqda » 05 ное 2010 11:36

без да съм левскар - адмирации за темата. няма по-лесно от това да риташ падналия. още повече, че момчето прави добър сезон и винаги се старае. автогол може да си вкара всеки. случвало се е на далеч по-именити играчи, ще се случва и занапред.
от мен късмет в ЛЕ и дано да прескочите групата. можете го.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 05 ное 2010 11:36

Иво,горе главата !

ГОНЗО,Ясене - ние сме с вас :!:

Изображение

Windoorlevski
Контакти:

Мнениеот Windoorlevski » 05 ное 2010 11:39

Иво е голям играч ама на Ясен нещо му куца в смените и това ще ни изяде ушителВпредишните мачове имахме касмет с-у Калмар и Аик когато вадеше Дембеле и треперех ме до последно

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Re: Грешката на Ясен Петров!!!

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 05 ное 2010 11:39

niki87 написа:Не виждам никаква грешка.Водим с 2:1,остават 2 минути и имаме една смяна...Естествено,че ще вкара човек,който играе добре с глава,при положение,че се очаква Лил да играят с центрирания.Стига с тоя лов на вещици.Отбора вчера се представи много добре,което значи,че треньорът си е свършил работата...Пълна подкрепа за всички!САМО ЛЕВСКИ!

В интерес на истината Иво играе доста добре с глава. Такава кандилка му направи на Акалски, че ония се чудеше как да си забърше сополите. 8-)
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Petar Simeonov
Контакти:

Мнениеот Petar Simeonov » 05 ное 2010 11:40

Blue_Lion написа:Иво,горе главата !

ГОНЗО,Ясене - ние сме с вас :!:

+1

Върни се в “Архив”