Левски-Лил тема за мача.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Zavinagisin
- Контакти:
Подкрепа за Иво Иванов един истински Левскар
Призовавам всички Левскари които обичат отбора си да подкрепят това момче ,струва ли си заради една грешка това момче да бъде погребано като футболист и характер,заради една нещастна и неволна грешка,в такива моменти си проличава колко велик клуб сме, клуб с публика която не реже греди ,не псува и не бие играчите си, публика която вчера за пореден път доказа че е велика ,публика която не мрази, а обича потбора си 1000 процентова подкрепа за Иво ,чест му прави че застана пред камерите след мача ,независимо от всичко , Иво публиката на Левски те подкрепя вярваме че ще доиде и твоето време и ще ни радваш със сърцатата си игра,вярвам че ще станем шампиони с твоята помощ и догодина с малко късмет и запазване на отбора ще играем в Шампионската лига,САМО ЛЕВСКИ.
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Грешката на Ясен Петров!!!
PETZI написа:PETZI написа:koi4i написа:А ти толкова умствено ограничен ли си, че неможеш да разбереш, че не е твоя работа да коментираш какво е направил Ясен. Той отговаря пред 1 човек и това не си ти, разбираш ли? Ако Иво беше успял да изчисти топката тогава какво щеше да напишеш? Щеше ли да кажеш, че е провалил победата?
Аз, за разлика от тебе, подскащо човече в сектор Б, имам повече знания за футбола и желание и възможност да коментирам това, което се случва на мача.
И като е подскачащо човече в сектор Б това лошо ли е? Ти да не си подскачащо човече пред телевизора?!
Аз имам членска карта на Левски от 01.03.1968 г. и абонаментна карта за стадиона от 12 години.[/quote]
"Аз имам членска карта на Левски от 01.03.1968 г. и абонаментна карта за стадиона от 12 години."
Това някакъв вид треньорски тапии ли са?Че не съм чувал за такива!
За тези месеци в които този уж млад специалист ( между другото в БГ и хора на 60 години ги мислим за още млади треньори незнайно защо) не можа да научи играчите как да се подреждат при статични положения и пред собствената и противниковата врата! От доста време Левски не бяха имали толкова корнери и какво направиха с тях -нищо, Лил от 2-3 корнера и едно центриране вкараха 2 гола
Снощи като гледах мача се сетих за едно изказване на Арсен Венгер от преди 1-2 седмици някъде, където каза нещо от сорта,че в съвременния футбол е най-трудно да вкараш от корнер и вече всички отбори са се научили как да се подреждат при такива положения-е явно не всички или просто няма кой да ги научи 

PETZI,как не са те взели в Манчестър Юнайтед или Реал ?! Ясен да не е ясновидец бе...аман от такива псевдофенове като теб...яд ме е,че не спечелихме,яд ме е на Иво Иванов,но той е играч на Левски,да сбърка и се извини,и всички на стадиона му простихме ! Експерт смешен,като си такъв велик я си спомни къде бяхме миналата година...не сме и мечтали за победа !!! А отностно "подскачащите човечета от Сектор Б",без нас Левски ще е поредния обикновен отбор...Форумен Мениджър 
Гордея се с отбора,гордея се с феновете ! Гонзо,Ясене - ние сме с вас ! Иво,Горе главата...ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ

Гордея се с отбора,гордея се с феновете ! Гонзо,Ясене - ние сме с вас ! Иво,Горе главата...ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ

Последна промяна от Blue_Lion на 05 ное 2010 10:56, променено общо 1 път.

danko_sot написа:Не виждам с какво е виновен толкова Ясен Петров. Човекът прави много логична смяна. В 87-та минута при 2:1 вади Дарко Тасевски, човек който почти не се нагърбва с дефанзивни функции в Левски, а и е уморен вече, и пуска Иво ИВанов- висок, здрав централен бранител, който принципно би трябвало да може доста да помогне при точно тези високи изсипвания, които се очаква да правят французите в последните минути. За какво му е на Ясен да пуска халф вместо Дарко. Първо на резервната скамейка няма такъв и второ французите са високи и снажни и се очаква направо да центрират и да пращат дълги топки към вратата на Левски. Не можах да разбера и коментатора на мача Явор Вълчинов, който пръв индиректно хвърли вината върху Ясен. До сега мислех, че този човек разбира нещо от футбол, но явно не е много в час и той. Ясен Петров може да не е най-добрият треньор, може да е правил и да прави грешни смени, но точно тази по моето скромно мнение не беше такава. Напротив смяната на Дарко с Иванов беше логична. Това е положението. Футбол е всичко се случва, рано или късно съдбата ще ви се реваншира за това което стана
Какво му обясняваш. Той е следващия Моуриньо. На него всичко за футбола му е известно, няма тайни. Има възможности и желание да коментира и най - вече знае най - големите тънкости в играта. От къде на къде при 2:1 ще вади изморен плеймейкър и ще пусне висок защитник. Тва си е престъпно решение. Ясен е един некадърник.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Ако Иво беше избил топката в аут,щяхте да виката каква точна смяна е направил Ясен.Не еразбил никаква защита с тази смяна-всички футболисти на Левски бяха в наказателното поле,всеки един можеше да направи тази грешка.Малшанс
САМО ЛЕВСКИ

Blue_Lion написа:PETZI,как не са те взели в Манчестър Юнайтед или Реал ?! Ясен да не е ясновидец бе...аман от такива псевдофенове като теб...яд ме е,че не спечелихме,яд ме е на Иво Иванов,но той е играч на Левски,да сбърка и се извини,и всички на стадиона му простихме ! Експерт смешен,като си такъв велик я си спомни къде бяхме миналата година...не сме и мечтали за победа !!! А отностно "подскачащите човечета от Сектор Б",без нас Левски ще е поредния обикновен отбор...Форумен Мениджър
+1
Re: Господи, каква публика! - каза в началото Папен.
пичове, били сте добри, подкрепяли сте, викали сте, но по-леко с коменатрите на разни гости по нашите стадиони (всички до един са като от калъп или пък доакините им така предават споделеното??). който е бил на мачове поне на Балканите знае, че ние не сме най-добрите в подкрепата и в хореографии и ефекти. като идете на 15 хил. км. от БГ и видите и усетите какво е там тогава коментирайте. но все пак добре е всички отбори да се подкрепят мощно и до край.
koi4i написа:danko_sot написа:Не виждам с какво е виновен толкова Ясен Петров. Човекът прави много логична смяна. В 87-та минута при 2:1 вади Дарко Тасевски, човек който почти не се нагърбва с дефанзивни функции в Левски, а и е уморен вече, и пуска Иво ИВанов- висок, здрав централен бранител, който принципно би трябвало да може доста да помогне при точно тези високи изсипвания, които се очаква да правят французите в последните минути. За какво му е на Ясен да пуска халф вместо Дарко. Първо на резервната скамейка няма такъв и второ французите са високи и снажни и се очаква направо да центрират и да пращат дълги топки към вратата на Левски. Не можах да разбера и коментатора на мача Явор Вълчинов, който пръв индиректно хвърли вината върху Ясен. До сега мислех, че този човек разбира нещо от футбол, но явно не е много в час и той. Ясен Петров може да не е най-добрият треньор, може да е правил и да прави грешни смени, но точно тази по моето скромно мнение не беше такава. Напротив смяната на Дарко с Иванов беше логична. Това е положението. Футбол е всичко се случва, рано или късно съдбата ще ви се реваншира за това което стана
Какво му обясняваш. Той е следващия Моуриньо. На него всичко за футбола му е известно, няма тайни. Има възможности и желание да коментира и най - вече знае най - големите тънкости в играта. От къде на къде при 2:1 ще вади изморен плеймейкър и ще пусне висок защитник. Тва си е престъпно решение. Ясен е един некадърник.
Ако питате мен, това което не ми харесва в Ясен, макар и условно казано, е поведението му на тъч линията. Прекалено е спокоен и тих там. Не съм го видял един път да размаха ръце, да се разкрещи, няма емоции. Не знам. Но на мен това ми прави впечатление
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:koi4i написа:danko_sot написа:Не виждам с какво е виновен толкова Ясен Петров. Човекът прави много логична смяна. В 87-та минута при 2:1 вади Дарко Тасевски, човек който почти не се нагърбва с дефанзивни функции в Левски, а и е уморен вече, и пуска Иво ИВанов- висок, здрав централен бранител, който принципно би трябвало да може доста да помогне при точно тези високи изсипвания, които се очаква да правят французите в последните минути. За какво му е на Ясен да пуска халф вместо Дарко. Първо на резервната скамейка няма такъв и второ французите са високи и снажни и се очаква направо да центрират и да пращат дълги топки към вратата на Левски. Не можах да разбера и коментатора на мача Явор Вълчинов, който пръв индиректно хвърли вината върху Ясен. До сега мислех, че този човек разбира нещо от футбол, но явно не е много в час и той. Ясен Петров може да не е най-добрият треньор, може да е правил и да прави грешни смени, но точно тази по моето скромно мнение не беше такава. Напротив смяната на Дарко с Иванов беше логична. Това е положението. Футбол е всичко се случва, рано или късно съдбата ще ви се реваншира за това което стана
Ако питате мен, това което не ми харесва в Ясен, макар и условно казано, е поведението му на тъч линията. Прекалено е спокоен и тих там. Не съм го видял един път да размаха ръце, да се разкрещи, няма емоции. Не знам. Но на мен това ми прави впечатление
Ако се вгледаш и в Европейските отбори и то големите нещата са 50/50. Има по - спокойни треньори и такива, които викат повече. Хари Реднап например трудно можеш да го видиш да крещи по тъча ...