Левски-Лил тема за мача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Zavinagisin
Контакти:

Подкрепа за Иво Иванов един истински Левскар

Мнениеот Zavinagisin » 05 ное 2010 10:54

Призовавам всички Левскари които обичат отбора си да подкрепят това момче ,струва ли си заради една грешка това момче да бъде погребано като футболист и характер,заради една нещастна и неволна грешка,в такива моменти си проличава колко велик клуб сме, клуб с публика която не реже греди ,не псува и не бие играчите си, публика която вчера за пореден път доказа че е велика ,публика която не мрази, а обича потбора си 1000 процентова подкрепа за Иво ,чест му прави че застана пред камерите след мача ,независимо от всичко , Иво публиката на Левски те подкрепя вярваме че ще доиде и твоето време и ще ни радваш със сърцатата си игра,вярвам че ще станем шампиони с твоята помощ и догодина с малко късмет и запазване на отбора ще играем в Шампионската лига,САМО ЛЕВСКИ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Грешката на Ясен Петров!!!

Мнениеот blue avalanche » 05 ное 2010 10:54

PETZI написа:
PETZI написа:
koi4i написа:А ти толкова умствено ограничен ли си, че неможеш да разбереш, че не е твоя работа да коментираш какво е направил Ясен. Той отговаря пред 1 човек и това не си ти, разбираш ли? Ако Иво беше успял да изчисти топката тогава какво щеше да напишеш? Щеше ли да кажеш, че е провалил победата?

Аз, за разлика от тебе, подскащо човече в сектор Б, имам повече знания за футбола и желание и възможност да коментирам това, което се случва на мача.

И като е подскачащо човече в сектор Б това лошо ли е? Ти да не си подскачащо човече пред телевизора?! :?

Аз имам членска карта на Левски от 01.03.1968 г. и абонаментна карта за стадиона от 12 години.[/quote]
"Аз имам членска карта на Левски от 01.03.1968 г. и абонаментна карта за стадиона от 12 години."
Това някакъв вид треньорски тапии ли са?Че не съм чувал за такива!

Потребителски аватар
xxxx
Контакти:

Мнениеот xxxx » 05 ное 2010 10:54

За тези месеци в които този уж млад специалист ( между другото в БГ и хора на 60 години ги мислим за още млади треньори незнайно защо) не можа да научи играчите как да се подреждат при статични положения и пред собствената и противниковата врата! От доста време Левски не бяха имали толкова корнери и какво направиха с тях -нищо, Лил от 2-3 корнера и едно центриране вкараха 2 гола ;) Снощи като гледах мача се сетих за едно изказване на Арсен Венгер от преди 1-2 седмици някъде, където каза нещо от сорта,че в съвременния футбол е най-трудно да вкараш от корнер и вече всички отбори са се научили как да се подреждат при такива положения-е явно не всички или просто няма кой да ги научи :lol:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 05 ное 2010 10:54

PETZI,как не са те взели в Манчестър Юнайтед или Реал ?! Ясен да не е ясновидец бе...аман от такива псевдофенове като теб...яд ме е,че не спечелихме,яд ме е на Иво Иванов,но той е играч на Левски,да сбърка и се извини,и всички на стадиона му простихме ! Експерт смешен,като си такъв велик я си спомни къде бяхме миналата година...не сме и мечтали за победа !!! А отностно "подскачащите човечета от Сектор Б",без нас Левски ще е поредния обикновен отбор...Форумен Мениджър Изображение

Гордея се с отбора,гордея се с феновете ! Гонзо,Ясене - ние сме с вас ! Иво,Горе главата...ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:
Последна промяна от Blue_Lion на 05 ное 2010 10:56, променено общо 1 път.
Изображение

koi4i

Мнениеот koi4i » 05 ное 2010 10:55

danko_sot написа:Не виждам с какво е виновен толкова Ясен Петров. Човекът прави много логична смяна. В 87-та минута при 2:1 вади Дарко Тасевски, човек който почти не се нагърбва с дефанзивни функции в Левски, а и е уморен вече, и пуска Иво ИВанов- висок, здрав централен бранител, който принципно би трябвало да може доста да помогне при точно тези високи изсипвания, които се очаква да правят французите в последните минути. За какво му е на Ясен да пуска халф вместо Дарко. Първо на резервната скамейка няма такъв и второ французите са високи и снажни и се очаква направо да центрират и да пращат дълги топки към вратата на Левски. Не можах да разбера и коментатора на мача Явор Вълчинов, който пръв индиректно хвърли вината върху Ясен. До сега мислех, че този човек разбира нещо от футбол, но явно не е много в час и той. Ясен Петров може да не е най-добрият треньор, може да е правил и да прави грешни смени, но точно тази по моето скромно мнение не беше такава. Напротив смяната на Дарко с Иванов беше логична. Това е положението. Футбол е всичко се случва, рано или късно съдбата ще ви се реваншира за това което стана

Какво му обясняваш. Той е следващия Моуриньо. На него всичко за футбола му е известно, няма тайни. Има възможности и желание да коментира и най - вече знае най - големите тънкости в играта. От къде на къде при 2:1 ще вади изморен плеймейкър и ще пусне висок защитник. Тва си е престъпно решение. Ясен е един некадърник.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
vesito77
Контакти:

Мнениеот vesito77 » 05 ное 2010 10:56

Ако Иво беше избил топката в аут,щяхте да виката каква точна смяна е направил Ясен.Не еразбил никаква защита с тази смяна-всички футболисти на Левски бяха в наказателното поле,всеки един можеше да направи тази грешка.Малшанс :cry: САМО ЛЕВСКИ

koi4i

Мнениеот koi4i » 05 ное 2010 10:56

Blue_Lion написа:PETZI,как не са те взели в Манчестър Юнайтед или Реал ?! Ясен да не е ясновидец бе...аман от такива псевдофенове като теб...яд ме е,че не спечелихме,яд ме е на Иво Иванов,но той е играч на Левски,да сбърка и се извини,и всички на стадиона му простихме ! Експерт смешен,като си такъв велик я си спомни къде бяхме миналата година...не сме и мечтали за победа !!! А отностно "подскачащите човечета от Сектор Б",без нас Левски ще е поредния обикновен отбор...Форумен Мениджър Изображение

Гордея се с отбора,гордея се с феновете ! Гонзо,Ясене - ние сме с вас ! Иво,Горе главата...ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:

+1

btr
Контакти:

Re: Господи, каква публика! - каза в началото Папен.

Мнениеот btr » 05 ное 2010 10:58

пичове, били сте добри, подкрепяли сте, викали сте, но по-леко с коменатрите на разни гости по нашите стадиони (всички до един са като от калъп или пък доакините им така предават споделеното??). който е бил на мачове поне на Балканите знае, че ние не сме най-добрите в подкрепата и в хореографии и ефекти. като идете на 15 хил. км. от БГ и видите и усетите какво е там тогава коментирайте. но все пак добре е всички отбори да се подкрепят мощно и до край.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 ное 2010 10:59

koi4i написа:
danko_sot написа:Не виждам с какво е виновен толкова Ясен Петров. Човекът прави много логична смяна. В 87-та минута при 2:1 вади Дарко Тасевски, човек който почти не се нагърбва с дефанзивни функции в Левски, а и е уморен вече, и пуска Иво ИВанов- висок, здрав централен бранител, който принципно би трябвало да може доста да помогне при точно тези високи изсипвания, които се очаква да правят французите в последните минути. За какво му е на Ясен да пуска халф вместо Дарко. Първо на резервната скамейка няма такъв и второ французите са високи и снажни и се очаква направо да центрират и да пращат дълги топки към вратата на Левски. Не можах да разбера и коментатора на мача Явор Вълчинов, който пръв индиректно хвърли вината върху Ясен. До сега мислех, че този човек разбира нещо от футбол, но явно не е много в час и той. Ясен Петров може да не е най-добрият треньор, може да е правил и да прави грешни смени, но точно тази по моето скромно мнение не беше такава. Напротив смяната на Дарко с Иванов беше логична. Това е положението. Футбол е всичко се случва, рано или късно съдбата ще ви се реваншира за това което стана

Какво му обясняваш. Той е следващия Моуриньо. На него всичко за футбола му е известно, няма тайни. Има възможности и желание да коментира и най - вече знае най - големите тънкости в играта. От къде на къде при 2:1 ще вади изморен плеймейкър и ще пусне висок защитник. Тва си е престъпно решение. Ясен е един некадърник.

Ако питате мен, това което не ми харесва в Ясен, макар и условно казано, е поведението му на тъч линията. Прекалено е спокоен и тих там. Не съм го видял един път да размаха ръце, да се разкрещи, няма емоции. Не знам. Но на мен това ми прави впечатление
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

koi4i

Мнениеот koi4i » 05 ное 2010 11:01

danko_sot написа:
koi4i написа:

Ако питате мен, това което не ми харесва в Ясен, макар и условно казано, е поведението му на тъч линията. Прекалено е спокоен и тих там. Не съм го видял един път да размаха ръце, да се разкрещи, няма емоции. Не знам. Но на мен това ми прави впечатление

Ако се вгледаш и в Европейските отбори и то големите нещата са 50/50. Има по - спокойни треньори и такива, които викат повече. Хари Реднап например трудно можеш да го видиш да крещи по тъча ...

Върни се в “Архив”