Честито Българи !!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Re: Честито Българи !!!!

Мнениеот dim77dim » 05 ное 2010 01:21

Колкото до тази вечер - добри мачове и на двата отбора! Левски заслужаваше победата, гола на Гаджев бе уникална тупалка, аз тъкмо се бях запалил от едни приказки, че видиш ли - Гаджев тичал по-малко и от стареца Йовов, ама точно тогава направи гола. Иначе Тасевски и Слори са ви длъжници в този мач!
ЦСКА - тактически много добре изигран мач, и макар на няколко пъти да позволяваха на Рапид да бият към вратата (не се научи този Минев и Грило, че и Трифонов, че в защита трябва да са на не по-малко от метър до крилото, за да не може да центрира или бие), то с Мболи на вратата ми е спокойно... Добър мач на Марко и добра победа на чужд пълен с истински фенове, а не заспали пенсионери стадион!
Честито на всички българи, които обичат футбола! Дано и занапред ни радват! Дано спечелим и повече точки за коефициента, че поляци, австрийци, словаци, чехи надигнаха много глави

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 05 ное 2010 02:33

Ще си махна за малко червените очила и ще призная, че Левски заслужаваше победа. Очаквах повече от Лил и предвиждах равенство но не по този начин. Второто полувреме се видя,че французите са дошли за равен и Гаджев им показа, че са збъркали. Да не говорим за Дембеле- остави си дробовете на терена ( това за него е и нещо лично срещу Лил) Не вярвам да взема допинг и не знам колко километра пробяга, но си личеше, че иска победа и нищо друго.

За ЦСКА: Тодор Янчев, Милен Радуканов и не забравяйте ЧИЧO Митко,дето като си прави майтап го мислят за прост ;)
Последна промяна от berbatov на 05 ное 2010 05:48, променено общо 1 път.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Crazy_Paco
Контакти:

Мнениеот Crazy_Paco » 05 ное 2010 02:50

Евала на 2-та отбора,държаха се много мъжки и публиката на 2-та отбора беше на супер ниво. Евала и на вас,че има 1 тема в която Левскари и ЦСКА-ри пишат за 2-та отбора без да се псуват и карат.
ГОРД СЪМ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Левски-ЦСКА=България.

Мнениеот zlatan » 05 ное 2010 09:49

Знам че темата ми ще подразни доста хора,но действителността е такава.Двата ни гранда просто градят актива на БГ в евротурнирите.Много плюене,много негативи срещу тях но те показаха че може още да им се вярва.Снощи те накараха повече от половин БГ да се почуства малко по-добре.
Левски и ЦСКА са мерило и това веднъж завинаги трябва да се знае от всички.
А когато Левски и ЦСКА са силни БГ също е силна.
Да знам сега ще се почне ами играйте си само ВИЕ и бла бла бла.Реалността е такава тези два отбора са лицето на страната ни.
LEVSKI_FOREVER

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 05 ное 2010 10:58

1 Голямо благодаря на "Сини" и на "Червени"!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Мнениеот jul » 05 ное 2010 12:42

Crazy_Paco написа:Евала на 2-та отбора,държаха се много мъжки и публиката на 2-та отбора беше на супер ниво. Евала и на вас,че има 1 тема в която Левскари и ЦСКА-ри пишат за 2-та отбора без да се псуват и карат.
ГОРД СЪМ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!

+1!!!!!!
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 ное 2010 13:15

Честито! Темата се изчерпа.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”