Гент - Левски 01.12.2010 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vesodoc
Контакти:

Re: Гент - Левски 01.12.2010 г.

Мнениеот vesodoc » 04 ное 2010 23:14

zlatan написа:Весо ,гроги съм бате не заради автогола на Иво,а за начина по който изпуснахме трите точки.Ясен води перфектно мача до тази смяна ЗАЩО ПИПАШ НЕЩО КОГАТО ОТБОРА ВЪРВИ.Искам да използвам темата ти и тук да подкрепим Иво той ще го превъзмогне този автогол
НЕВЕРОЯТЕН ГРИЙН ИМАМЕ В ОТБОРА.

Златане, споко, братче, ще се оправим.
Аз мисля, че тук се прояви и неопитността в такива мачове на ръководството.
Аз едновременно го гледах и го слушах мача. Томето по Гонг няколко пъти каза, че часовникът на таблото е грешен. Ясен се насира от напрежение и подготвя смяната, която сама по себе си не е толкова абсурдна. Малко подранила, но има в нея логика. Обаче в тоя момент става фалът. Грешката му може би беше, че НЕ изчака да мине фалът и после да направи смяната.
Някой да каже, как е по правило, след като си поискал смяна, играта е спряна, съдията те подканя да я извършиш, може ли да кажеш - Не, след малко! Или не можеш ? Не знам как е. Това е.
Иначе късмет и горе главите за мача в Белгия...!!!!!
Чакат ни победи с този отбор!!! Вярвайте!!!

blanja
Контакти:

Мнениеот blanja » 04 ное 2010 23:23

абе играхме добре!Мисля че имаме някакви шансове за равен в белгия и победа тук срещу португалците.Не се сърдя на Иво Иванов мисля че отново гадния карък ни е налегнал.Явно и тая вечер няма да има малко радост за България.Но нищо продължаваме напред.А само и да отбележа.Тоя съдя утепан ни режеше през цялото време.Дано го намерят и да го изгърбят някъде!!!

fen1914

Мнениеот fen1914 » 05 ное 2010 00:12

"... В днешния футбол мачовете се решават на тактическо ниво, още един път – жалко за големия потенциал на футболистите. Получава се така, че Дембеле, Жоазиньо, Тасевски, Гаджев, Сержиньо Грийн, Йовов играят, а Ясен Петров разваля всичко..."

Потребителски аватар
asparuhoff
Контакти:

Мнениеот asparuhoff » 05 ное 2010 00:17

fen1914 написа:В днешния футбол мачовете се решават на тактическо ниво, още един път – жалко за големия потенциал на футболистите. Получава се така, че Дембеле, Жоазиньо, Тасевски, Гаджев, Сержиньо Грийн, Йовов играят, а Ясен Петров разваля всичко...

"През сезон 2008/2009 целта пред отбора беше той да се завърне в А група. През лятото в отбора бяха привлечени опитни и доказали се в българския футбол играчи. Начело на отбора застана Ясен Петров, който обаче е уволнен след едва три мача заради незадоволителни резултати.Начело на отбора застава Алекси Желязков. Под негово ръководство отбора завършва на 3-то място есенния полусезон на минимална дистанция от лидера ПФК Берое (Стара Загора) и подгласника Родопа (Смолян). Желязков напуска отбора през месец декември за да се пресъедини към щаба на новия треньор на руския Амкар (Перм) Димитър Димитров — Херо"

от История на ФК Нефтохимик 1986, Уикипедия

Не харесвам Станимир Стоилов, особено след изцепките му като национален селекционер, че хората не можели да му простят за успехите с Левски, но въпреки това, той си остава най-добрият и успял треньор на Левски, в последните 20 години.

Потребителски аватар
liany
Контакти:

Мнениеот liany » 05 ное 2010 00:29

Падате за жалост с 1-0
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 05 ное 2010 00:37

liany написа:Падате за жалост с 1-0

Смешник, и днеска падахме с 0:3 нали.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 05 ное 2010 00:37

liany написа:Падате за жалост с 1-0

Ти определено познаваш как ще свършат мачовете ни,така че нямам нищо против отново да се окажеш "прав" :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 05 ное 2010 01:01

Може и да ме обвините,но за мен Ясен е добър треньор и го казвам с ръка на сърцето . Колко години не бяхме изживявали такива мачове с Калмра, Гент и Аик ? . За мен това ,че пусна Иво не е грешка, а много умен ход. В края на мача при центриране е нормално да разчиташ на някой висок ,който играе добре с глава такъв е Иво е не се получи ,но все пак . Какви щяха да са ви реакцийите ако например бяха надскочили някой защитник и бяха вкарали гол с глава ? Ами щеше да са .... Ясене защо не пусна Иво да обере високите топки и пак щеше да има полемики.
Смазан съм много от този мач , но за мен Лил е изключителен отбор и самия факт ,че Левски го надигра е достатъчен ,да поздравим момчетата. Ние какво искахме ? Мъжка игра -ем получихме я . Сега е важно в първенството да затвърдим един хубав период с няколко победи и чак след 2 седмици да мислим за Гент.
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 05 ное 2010 01:28

Ясно че пусна Иво заради центриранията и имахме мал шанс той да си вкара автогол , но защо допускаме толкова леко голове като първия днес примерно ?
Българийо, събуди се!!!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 05 ное 2010 01:44

optimistik написа:А бе какво ги слагате Гент в сметките,Спортинг им пуснаха за да играят за тях в следващите мачове.Фаворити са Спортинг и Лил,макар,че последните не заслужават да се класират,след като разчитат на такава груба игра и най-вече на съдиите.Според мен Левски сами могат да си решат съдбата,не Гент или Лил,Ясен да си седне на задника и да не се прави на велик треньор ами да мисли и да мисли и да мисли,ако не може да пита тези,които могат.Такива осирания и такива смени в моменти когато мача ти върви са направо самоубийствени.Аз лично не приемам да изживея още един такъв кошмар като тази вечер заради "гениални" хрумвания" и експерименти на Ясен.Иначе моите уважения за куража му,но има доста хляб да изяде докато дойде момента да се прави на "специален" :!:

Това беше най-голямата простотия която бях чел! Спортинг им пуснали за да играят за тях :shock: Ечи те ако бяха били ставаха с 12т. и си осигуряваха 1 място в групата за какъв х*й ще им пускат, че да играят за тях после като можеха да си подсигурят 1 място с 1 победа :shock:
И как да не слагаме Гент в сметките като с 1 победа срещу Левски излизат на 2 място :roll:
Щом биха Спортинг меко казано не е невъзможно да бият и Левски нали :roll: Все пак няма да я има публиката да вдигне отбора при негативен резултат не го забравяй ;)

Върни се в “Архив”