Левски-Лил тема за мача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Левски-Лил тема за мача.

Мнениеот storm » 04 ное 2010 23:12

Голям мач , голяма публика......Иво ние сме с теб !
Иво е много добро момче и незаслужаваше това да му се случи...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 04 ное 2010 23:13

Сега ще ме запсувате всички но аз съм на коренно различно мнение от вас!!!Левски в момента е отбор с много добри,да не кажа невероятни футболисти за България и един ужасно слаб треньор.В Левски няма и грам отборна игра ама грам.Фазата постепенна атака изобщо я няма.Тима го кара на индивидулностите,Демблеле,Тасевски,публиката и духа си!!!Няма изобщо защита ама изобщо!!!Много слаба халфова линия.Играта на отбора е пасове по-крилата и пасове от втора линия в центара към Дембеле да изпревари защитата и да вкара гол и шутове от далече,това е играта ни в момента.Изцяло липсва постепенната атака,не се изнася топката от защита и така се губи периметър,липса на покриване и препокриване на зоните в терена почти няма преса към противника,много лесно се допуска до пенала ни.Ужасна игра при статичните положения,никой не знае кой да поеме и кога да го хване,не им ли казват,него ли тренират това.Безумна поредна игра на Йовов в центъра вместо да играе с едно докосване,той лъже и бави всяко отиграване там.Синхрона между Милиев и Иванов е трагичен както и вратарите!!!За тези неща е виновен треньорският екип имам чуството,че тия хора само тренират и вдигат тежести през седмицата и изобщо нямат разбори там.Според мен виновник на 100% е Ясен и с глупавата си тактика и глупавите си смени проваля вече всеки мач напоследък.Левски в момента има страхотен отбор и страхотни играчи,но за съжеление има доста слаб треньор и това си е истината за мен и жалко за това!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
liany
Контакти:

Re: Иво, Иво, Иво!!!

Мнениеот liany » 04 ное 2010 23:13

Случват се и такива неща.
[center]Изображение[/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 04 ное 2010 23:13

Няма никаква вина. Автогол може да си вкара всеки и по всяко време. Проблемът е на треньора, който му разгонва фамилията, като го оставя резерва, защото не е във форма, а след това го пуска в решаващ момент да пази резултата. Обача като го пуска, разбива цялата схема на защитата и настъпва едно объркване, не е истина.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 04 ное 2010 23:15

100% за Иво, и за целия отбор. Перфектен мач и раздаване от отбора :!:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 ное 2010 23:16

Иво Иванов няма абсолютно никаква вина за автогола. Единствения виновник за гола на Лил е "треньорския гений" Ясен Петров. Лошото е че сега Иво психически ще рухне. Дано се вдигне по-скоро!

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 04 ное 2010 23:16

Трябва да продължавате да го подкрепяте, ще дойде времето, когато ще ви измъква от важни мачове :)

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 04 ное 2010 23:18

Време е да се каже истината !!!

Гонзо не е Наско Сираков и никога няма да бъде - срещу него да тича няма да го стигне!
Ясен Петров е един страхлив треньор,ма много страхлив и с неясна идея за това що е футбол и кой колко може като потенциал - елементарен.

За любимеца на Гондзо И.Ифаноф това момче е типичен селяндур и набеден футболист, дезориентиран и потиснат психически дришльо.

Мача беше супер, ЛЕВСКИ - също, но треньора е 00, не подхожда на класата на някои играчи, а и някои играчи не подхождат на ЛЕВСКИ . Виновни има - Батков и Гонзо, това е!!!

Потребителски аватар
diego
Контакти:

Мнениеот diego » 04 ное 2010 23:18

terata написа:Иво Иванов няма абсолютно никаква вина за автогола. Единствения виновник за гола на Лил е "треньорския гений" Ясен Петров. Лошото е че сега Иво психически ще рухне. Дано се вдигне по-скоро!

+1 Няма какво да добавя!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 04 ное 2010 23:18

Тотална подкрепа за него, същото важи и за всички от отбора! Благодаря ви за старанието! :idea:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Архив”