Левски-Лил тема за мача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Левски-Лил тема за мача.

Мнениеот фифи перото » 04 ное 2010 22:22

Neron написа:
фифи перото написа:
Neron написа:Бием Гент и Спортинг и се класираме.Дано само Спортинг бият Лил и да дойдат с резервите.

И защо да идват с резервите?!Искаме ли отбор или искаме ....какво?!

Щото ако дойдат с другите ни чака пак нов резил.Както и да е.И да не се класираме аз съм доволен от представянето в ЛЕ.

Резил е каквото става сега...Да се самозаблуждаваме е резил...Момчетата -някои-играха мъжки...Ти какво очакваш в тая обрулена държава?!Да сме равни на Боговете ли?!?
Поне 50 години ще минат,докато нещо се случи наистина..Ако сме живи...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
aleks1912
Контакти:

Мнениеот aleks1912 » 04 ное 2010 22:24

Левски тази вечер се представи на ниво. Първото полувреме бяха малко по - добре от второто , но все пак не стояха зле на терена . А относно автогола мисля , че и първия гол за Левски беше голямо недоразумение , но това е без значение защото както и да е все е гол .

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 04 ное 2010 22:24

Не че се гордея кой знае колко, но прогнозата ми се сбъдна точно - равен на Герена и победа на Гент. Групата се завърза яко и всичко е възможно. Все пак си мисля, че белгийците са фаворити, заради домакинството срещу Левски. Лил не вярвам да хванат повече от точка в оставащите мачове. Определено са най-слабият отбор в групата. Важно е и какво ще е поведението на Спортинг в оставащите мачове.

Потребителски аватар
TAFINSSON
Контакти:

Мнениеот TAFINSSON » 04 ное 2010 22:26

Освен да кажа, че ми се реве незнам какво друго да ви споделя ... 1000 пъти по гадно ми е сега отколкото петилетката от Спортинг която отнесахме ... верно, че света не свършва ама то след такова развитие на мача ... Незнам защо ама имах предчувствието при корнера, че ще ни вкарат гол, същото чувство имах и когато видях Иво Иванов :) не е лошо момче не играе зле но май не е за голям отбор като Левски ...
Але, алеееееееееееееееее,
Горе всички ръце!
Хайде синьото море,
Хайде сините сърца,
Да спечелим таз война!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 04 ное 2010 22:31

TAFINSSON написа:Освен да кажа, че ми се реве незнам какво друго да ви споделя ... 1000 пъти по гадно ми е сега отколкото петилетката от Спортинг която отнесахме ... верно, че света не свършва ама то след такова развитие на мача ... Незнам защо ама имах предчувствието при корнера, че ще ни вкарат гол, същото чувство имах и когато видях Иво Иванов :) не е лошо момче не играе зле но май не е за голям отбор като
Левски ...

Винаги съм харесвал Милиев...Момчето има мисъл в очите и ще стигне далеч..Докато Иво само гела му е в главата и на нея..То затова и топката така се плъзна...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 04 ное 2010 22:31

Много са ми интерестни онея които само тръбят как в Европа не ставало като в БГ със купени съдии и затова ни биели.Къде са те сега?Играхме срещу Лил+съдията и пак не паднахме.ЛЕВСКИ-това е отбора на България.Толкова от мен.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 04 ное 2010 22:31

Първо, да поздравим момчетата, САМО ЛЕВСКИ!!!
Второ - Иво Иванов трябва да си вземе поука и вместо да реве, от утре да почне да тренира поне три пъти повече, с наблягане върху ориентацията. (което междудругото е най-важният елемент от играта на всички защитници).
Трето - аз повече очаквах да паднем от Лил, а да откраднем нещо от Гент. Така че в тоя ред на мисли, няма причини да не мечтаем за победа при тия цигани мазни - белгийците.
Четвърто - Далеч най-важното нещо е да се запази отборът. А не Батков да почне да продава като бесен.
Ако продължим устойчивото развитие, догодина можем и да направим доста по-сериозни неща, а защо не и класиране направо в ШЛ.
Доскоро на всички!
Мечтата продължава!!!

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 04 ное 2010 22:33

Евала на левскарите,които бяха на стадиона днес! Така трябва да се държат публиките на всички отбори у нас! Най-вече се възхитих на факта,че Иво Иванов беше подкрепен силно и това ме развълнува много! Браво сини фенове! За пореден път се убедих,че в тая държава,освен публиката на любимия ми отбор Локомотив Пловдив има още една подобна и достойна за уважение публика и тя е на Левски! Поклон и признание!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 ное 2010 22:34

Явно като гледам мача, нещата са далеч по-добре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 04 ное 2010 22:34

vesodoc написа:Първо, да поздравим момчетата, САМО ЛЕВСКИ!!!
Второ - Иво Иванов трябва да си вземе поука и вместо да реве, от утре да почне да тренира поне три пъти повече, с наблягане върху ориентацията. (което междудругото е най-важният елемент от играта на всички защитници).
Трето - аз повече очаквах да паднем от Лил, а да откраднем нещо от Гент. Така че в тоя ред на мисли, няма причини да не мечтаем за победа при тия цигани мазни - белгийците.
Четвърто - Далеч най-важното нещо е да се запази отборът. А не Батков да почне да продава като бесен.
Ако продължим устойчивото развитие, догодина можем и да направим доста по-сериозни неща, а защо не и класиране направо в ШЛ.
Доскоро на всички!
Мечтата продължава!!!

ШЛ?!
Да си гледал мачове от вътрешното първенство?!
Още веднъж и за последно-с тези футболисти може да се постигне много-с някои корекции-но не с този треньор....Видяхте ли го как гледаше накрая?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Върни се в “Архив”