Keanu^Reeves,
Ти сериозно ли? Гонзо и Ясен разполагали с много пари? Та за селекция мустака отдели някакви си 400-500 хил лв. Това много пари ли са? И за Мъри и Наско сериозно ли? Че при тях изхарчихме около 2млн долара за бразилците + 1млн долара (че и повече) за мароканците? Егати нямането е паднало при Мъри и Наско. Горките сиромаси да се чудят как да направят селекция...
Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
За сега не.Но само след мача с Лил и още повече след мача със Славия ще се разбере дали да остане или да си подава оставката за да не си ходи принудително.Във Франция по мое мнение не играхме зле.Сега днес е момента де бием Лил което е напълно в нещата на реалното с което и Ясен да докаже че заслужава да бъде треньор на нашия ЛЕВСКИ.
Ясен Петров НЕ трябва, а и НЯМА да бъде сменен. Не може да се иска повече от отбора на този етап, след като сме на 3 точки от първия, при положение, че с всички тежки гостувания в шампионата приключихме, при положение, че сме взели точките срещу Гент тука,а имаме прилични шансове, да откраднем някоя друга точка до края на грушите също. Този отбор се гради В момента, има нужда от поне ПЕТ НОВИ играчи, които напълно да оформят една конкурентноспособна скамейка, която на пролет ще бъде хем по-улеснена от по-малкото мачове, хем по-сработена, хем с предимството да играе в София с абсолютно всички фактори в първенството, като изключим едно гостуване в Пловдив.
Селекцията, която нарпавихме лятото беше като численост значима, но като финансова стойност не по-скъпа от тази с на Вили Вуцов, който домъкна само Бистрон за толкова пари, колкото струваше цялата ни лятна селекция
Факт е, че улухме с свободните агенти, но мисля вече на всички е ясно, че трябва още бройки и то класни
Ако Бай Ганьо реши да не дава пари за зимна селекция и си науми да търси жертва, то тогава съм почти сигурен, че ще махне Ясен. Единствената пречка пред това, може да се окаже несъгласието на Гонзо, чието мнение ще е изключително важна в една такава ситуация! Бай Ганьо няма да смее да се скара и с последния му "широк гръб" в клуба, което е една добра предпоставка да не направи някоя глупост.
Левски ЗАВИНАГИ! Вярвам, че Гонзо ще направи най-правилното нещо
Селекцията, която нарпавихме лятото беше като численост значима, но като финансова стойност не по-скъпа от тази с на Вили Вуцов, който домъкна само Бистрон за толкова пари, колкото струваше цялата ни лятна селекция

Ако Бай Ганьо реши да не дава пари за зимна селекция и си науми да търси жертва, то тогава съм почти сигурен, че ще махне Ясен. Единствената пречка пред това, може да се окаже несъгласието на Гонзо, чието мнение ще е изключително важна в една такава ситуация! Бай Ганьо няма да смее да се скара и с последния му "широк гръб" в клуба, което е една добра предпоставка да не направи някоя глупост.
Левски ЗАВИНАГИ! Вярвам, че Гонзо ще направи най-правилното нещо

- Levskar_90
Подкрепа за Ясен Петров
Нека подкрепим Ясен Петров. Великият Мъри преди успехите си беше отпаднал от колоса БЕВЕРЕН. Нека Ясен работи с отбора поне сезон, а не след 3-4 загуби, да го гоните. 

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- storm
- Контакти:
Re: Подкрепа за Ясен Петров
абсолютно съгласен и тука....
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Аз съм за подкрепа на Пловдивската шуробаджинащина Батков-Иванов-Петров и съм плътно зад тях и срещу всеки който не харесва техните действия. Ясен Петров велик треньор, наравнно с Моуриньо.
И аз подкрепям Ясен и Гонзо ! След Нова Година ако няма промени ще искаме оставки,сега е рано...подкрепа за отбора,както и за ИВО !

- Levskar_90
Blue_Lion написа:И аз подкрепям Ясен и Гонзо ! След Нова Година ако няма промени ще искаме оставки,сега е рано...подкрепа за отбора,както и за ИВО !
Тая година ще сме 2-ри, защото Гришата си е купил титлата. Така че ако сме под второ място ще е провал

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Levskar_90 написа:Нека подкрепим Ясен Петров. Великият Мъри преди успехите си беше отпаднал от колоса БЕВЕРЕН. Нека Ясен работи с отбора поне сезон, а не след 3-4 загуби, да го гоните.
+1
Ясен с резултатите си дотук напълно заслужава шанса да продължи да работи в Левски...НО в днешния двубой сериозно се компроментира! Дано си е извадил необходимите поуки