Който и да играе, трябва да се раздаде на 100%. Нека покажат на всички драскачи, че спада е чисто психологически!
http://naploshtada.ovo.bg/news/a_kakvo_ ... 0-11-03-56
Левски-Лил тема за мача.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски-Лил тема за мача.
http://www.naploshtada.ovo.bg - коментари, мнения, анализи и .....
Много се радвам, че стадионът утре ще е пълен! Дано и момчетата се "заразят" максимално от нашата подкрепа и ни зарадват с хубава игра и победа! 

коя е спирката за стадиона и кои автобуси минават през нея
Нашата любов е по-силна от вашата омраза!
-
- Контакти:
Valdes написа:Tова е мачът на годината за Левски – победа срещу Лил дава отлични шансове на българите да продължат в следващия кръг. Всички билети вече са продадени и гостите ги чака истински „син” ад на стадиона!
Дано и футболистите да го оценят това и да се раздадат на 100 процента!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- Синият Болярин
- Контакти:
trueblue написа:коя е спирката за стадиона и кои автобуси минават през нея
Коя ти е отправната точка?
- Синият Болярин
- Контакти:
Според мен мачът на годината е срещу Славия, защото ЛЕ не се очертава да я спечелим, така че трябва да се компенсира с "А" група 

- Синият Болярин
- Контакти:
trueblue написа:ами НДК или СУ
Ако тръгваш от СУ вземи тролей 1. Спирката е до библиотеката, която е в непосредствена близост до университета. Със сигурност ще има и други хора за мача и ще слезеш с тях.
От НДК според мен пак е най-добре с тролей 1, но трябва да повървиш няколко минути. Помоли хората да те упътят.
Синият Болярин написа:trueblue написа:ами НДК или СУ
Ако тръгваш от СУ вземи тролей 1. Спирката е до библиотеката, която е в непосредствена близост до университета. Със сигурност ще има и други хора за мача и ще слезеш с тях.
От НДК според мен пак е най-добре с тролей 1, но трябва да повървиш няколко минути. Помоли хората да те упътят.
благодаря много

Нашата любов е по-силна от вашата омраза!
- BLUE CHAMPIONS
[quote="Синият Болярин"]Според мен мачът на годината е срещу Славия, защото ЛЕ не се очертава да я спечелим, така че трябва да се компенсира с "А" група
[/quoe]
Това беше актуално преди 2 седмици,сега срещу ЛИЛ ще играят 3-4 титуляри,които срещу Славия няма да играят и точно тези титуляри трябва да изорат терена. Очертава се зрелищен мач според мен,ако естествено не бъде опорочен от сръбската гад
много ни мразят тия и имам съмнения за некоректно съдийство

Това беше актуално преди 2 седмици,сега срещу ЛИЛ ще играят 3-4 титуляри,които срещу Славия няма да играят и точно тези титуляри трябва да изорат терена. Очертава се зрелищен мач според мен,ако естествено не бъде опорочен от сръбската гад

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]