Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hahah
Контакти:

Re: Наказанието на Дембеле

Мнениеот hahah » 03 ное 2010 14:33

mistreated написа:Първо - точно за това нарушение няма определен минимум и максимум, а е точно и ясно написано - 8 срещи, а не ДО 8 срещи. Второ - върни се малко назад и прочети колко твои съмишленици са написали, че това не било "насилие", било просто побутване и подръпване. Не може да наричате наказването на ВИНОВЕН играч "атака срещу Левски", разбираш ли?! Ей за това сте нагли!

За 8-те срещи не мога да споря, но е факт, че много други играчи от много други отбори били те А, Б, В групи и т.н. са си позволявали да тормозят съдиите, но една нищожна част от тях е била наказана изобщо, да не говорим за размера на наказанието сигурно 1% от всички наказания на играчи да е 8 срещи. Тук потърпевшия сам си е виновен, да му беше показал картон на Гарата, да го беше изгонил, или поне да го беше докладвал - за недокладвано нарушение - толкова!!!

И не става въпрос, че наказанието само по себе си е "атака срещу Левски" (поне според мен), а става въпрос, че много други не са били наказвани за същото, че и по-тежки нарушения. И че ако беше "Партизан" Бобошево (това незнам дали съществува) или подобно, нямаше и да се спомене никъде, че е имало такова нарушение, камо ли да го направят световен въпрос.

А като имаш предвид моите "съмишленици", защо цитираш мен????

ПП: И най-важното - виновника си получи наказанието, какво ми ревете, че било малко, поне е някакво. За други и толкова е нямало.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 ное 2010 15:01

Купувам каса бира на този,който ми покаже къде в дисциплинарния правилник пише,че Дембеле трябваше да бъде наказан за 8 мача!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 03 ное 2010 15:03

mistreated написа:
k_koev написа:член 21, Буква Б, „За насилие или опит за насилие срещу състезатели, служебни или длъжностни лица.”
То хубаво е записано, но какво се има предвид под насилие или опит за такова? Нека се каже конкретно. Насилие е: нанасяне на удар, а опит за насилие е: опит за нанасяне на удар.
Някой да е видял в конкретния случай да има такова? Не. То даже съдията не е приел дърпането за ръката като насилие.
И как да го приеме като не е? Че те футболистите се дърпат при всяко единоборство, което също може да се приеме за насилие и ако се прилага тази буква от наредбата, то мачове няма да има. В живота как е? Можеш ли да осъдиш някой, че те е дръпнал за ръката? Не можеш, но пък можеш да го осъдиш, ако те удари.

Не бе, как ще го е дърпал, няма такова нещо. Леко го помилва по ръчичката и тва беше. Ти в живота не можеш да осъдиш някой, че те е наплюл или те е напсувал, ама във футбола ще ти дадат директен червен картон, така че не ми прави аналогии с "живота".

Г-н mistreated, значи да не се дават примери със случки от живота, а точно ти даваш подобен пример с крадеца и банката в едно от предходните ти мнения. Или така ти отърва просто. Поне като си принципен, бъди докрай такъв. По този начин в очите на потребителите ставаш леееееееееко смешен. Другия път давай по-удачни примери, защото да не стане "с твоите камъни по твоята глава".
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
red_fan
Контакти:

Мнениеот red_fan » 03 ное 2010 15:32

Колега,
точен цитат на член 25, интересна е точка 2:
Член 25. /1/ За червен картон и/или по доклад за нанесен удар на
длъжностни лица, се налага наказание ЛСП за срок от 1 /
една/ година, считано от датата на провинението и глоба
в размер на 6000 лева.
/2/ За червен картон и/или по доклад за опит за удар,
бутане, блъскане, настъпване, дърпане, плюване и други
на длъжностни лица, се налага наказание ЛСП за срок
от 8 /осем/ срещи, считано от датата на провинението, и
глоба в размер на 3000 лева.

Да мина да си взема касата тия дни? :)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 03 ное 2010 15:41

mistreated написа:
Първо - точно за това нарушение няма определен минимум и максимум, а е точно и ясно написано - 8 срещи, а не ДО 8 срещи. Второ - върни се малко назад и прочети колко твои съмишленици са написали, че това не било "насилие", било просто побутване и подръпване. Не може да наричате наказването на ВИНОВЕН играч "атака срещу Левски", разбираш ли?! Ей за това сте нагли!

Я се скрий бе. Нагли сме били. Я ме светни колко наказания има за дърпане на съдията в последните 20 години? Не ми обяснявай кой виновен, кой невинен, кой нагъл. Говори с факти. Колко?
Чисто обслужване на интереси си е това...Нищо друго... Но с Гара, без Гара ще се справим...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

hahah
Контакти:

Мнениеот hahah » 03 ное 2010 16:05

red_fan написа:Колега,
Член 25.
/2/ За червен картон и/или по доклад

ключовия момент - къде е червения картон и доклада? Гарата го наказаха по видео :) както казах - за недокладвано нарушение толкова.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 ное 2010 16:16

red_fan написа:Колега,
Член 25. /1/ За червен картон и/или по доклад за нанесен удар на
длъжностни лица, се налага наказание ЛСП за срок от 1 /
една/ година, считано от датата на провинението и глоба
в размер на 6000 лева.
/2/ За червен картон и/или по доклад за опит за удар,
бутане, блъскане, настъпване, дърпане, плюване и други
на длъжностни лица, се налага наказание ЛСП за срок
от 8 /осем/ срещи, считано от датата на провинението, и
глоба в размер на 3000 лева.

Да мина да си взема касата тия дни? :)

Така-а-а...
" За червен картон..."
Че Дембеле ЧК няма-няма!
"...и/или по доклад за опит за удар..."
"„За втори пореден път длъжностните лица, които получават пари от БФС, не си вършат работата”, изригна шефът на Дисципа.
Той визира конкретно делегата на мача Левски – Локомотив ПД, който с общи приказки е описал инцидента между френския нападател на „сините” и помощник съдията Крум Стоилов. От доклада на Стоилов пък ставало ясно, че самият той не възприема действията на Дембеле като агресия към себе си.
Ето и в случая с Гара Дембеле ние взехме решението основно на база видеозаписа с инцидента”, сподели Кучев."
Както виждам,и доклад общо-взето няма!
Отиваме на чл.21,т.Б
Сори,бира-йок!Опитайте пак!

THE G.A.M.E

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 ное 2010 16:40

Blue_Girl написа:Тези 2 мача Петров ще налага Иса и ето ти заместник на Дембеле.

Значи, наистина го закъсахме много яко с това наказание на Гарра-та ... :lol:
Иса става ( поне за сега, на този етап ) ... само да връзва обувките на Дембеле ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 ное 2010 16:46

THE G.A.M.E написа:
Blue_Girl написа:Тези 2 мача Петров ще налага Иса и ето ти заместник на Дембеле.

Значи, наистина го закъсахме много яко с това наказание на Гарра-та ... :lol:
Иса става ( поне за сега, на този етап ) ... само да връзва обувките на Дембеле ...

Големи сте фенове няма що.. ! Ама Иса като вкарваше и друго говорехте :!: :?: Не мисля, че мачът с Академик ще е толкова труден и съм сигурна че ИСА ще отбележи, а срещу славия може да не е той, но ЛЕВСКИ има шанс да победи !
Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 ное 2010 16:50

ralka_levskarka написа:Големи сте фенове няма що.. ! Ама Иса като вкарваше и друго говорехте :!: :?: Не мисля, че мачът с Академик ще е толкова труден и съм сигурна че ИСА ще отбележи, а срещу славия може да не е той, но ЛЕВСКИ има шанс да победи !

Това, че критикуваме отбора ( напоследък, напълно заслужено ) и дадени играчи, не ни прави по малко фенове на Левски ... ;)
Много ясно .... когато Иса-та вкара няколко гола след чудесни пласирания, получи си заслужените похвали, но срещу Сливен и още няколко мача, все едно бяхме с човек по малко.
Нима очакваш, когато някой се крие и нещо не му се играе ( или пък - неможе ) ... да го хвалим ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”