mistreated написа:Първо - точно за това нарушение няма определен минимум и максимум, а е точно и ясно написано - 8 срещи, а не ДО 8 срещи. Второ - върни се малко назад и прочети колко твои съмишленици са написали, че това не било "насилие", било просто побутване и подръпване. Не може да наричате наказването на ВИНОВЕН играч "атака срещу Левски", разбираш ли?! Ей за това сте нагли!
За 8-те срещи не мога да споря, но е факт, че много други играчи от много други отбори били те А, Б, В групи и т.н. са си позволявали да тормозят съдиите, но една нищожна част от тях е била наказана изобщо, да не говорим за размера на наказанието сигурно 1% от всички наказания на играчи да е 8 срещи. Тук потърпевшия сам си е виновен, да му беше показал картон на Гарата, да го беше изгонил, или поне да го беше докладвал - за недокладвано нарушение - толкова!!!
И не става въпрос, че наказанието само по себе си е "атака срещу Левски" (поне според мен), а става въпрос, че много други не са били наказвани за същото, че и по-тежки нарушения. И че ако беше "Партизан" Бобошево (това незнам дали съществува) или подобно, нямаше и да се спомене никъде, че е имало такова нарушение, камо ли да го направят световен въпрос.
А като имаш предвид моите "съмишленици", защо цитираш мен????
ПП: И най-важното - виновника си получи наказанието, какво ми ревете, че било малко, поне е някакво. За други и толкова е нямало.