Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот ralka_levskarka » 02 ное 2010 20:32

JackPackage написа:"БУТАНЕ" ?!?! :?: :!: :?: :!:
Тия ама хич си ги няма в БФС-то ей, поне да бяха написали че го наказват щото така искат Дучета, Мучета, Глави, Джуджета и всякакви там знайни и незнайни фенове на конкурентите на Левски...
И как точно "делегатът" на мача видя това, а онзи от Ловеч не видя нищо в мелето :roll:

Ама така е, като цялото БФС е синьо... кво да се прави....
Пуканката пък 8 мача сънува :mrgreen: Слез на Земята колега, ако това е за 8 мача наказание, моряците трябваше да си разпуснат отбора след мача с Левски, колко от техните играчи имаха съприкосновение със съдията, ами Левски - Миньор миналата година, колко миньори бутаха съдията....

батя повярвай ми с пуканката на глава няма да излезеш, повярвай ми, личен опит. .
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

viroglav
Контакти:

Re: Гара Дембеле гори за два мача, нападателят олеква и с 3000 л

Мнениеот viroglav » 02 ное 2010 20:43

TristaNNN написа:Просто казано: Не върви да плачете за правда и да обяснявате как едва ли не всички подпират Левски, как БФС ни бута, и не знам си още какво... Просто е адски лицемерно :evil:

Явно не разбираш това , което искам да кажа или аз не съм се изразил правилно. Говоря само и единствено от моя , собствена гледна точка и не ангажирам никой с мнението си ... За мен е без значение дали днес е "наказан" Дембеле или Маркиньос например , ама абсолютно е без значение. За да имаме работещ футбол просто трябва да се спазват правилата и законите на играта. Щото днес ще е Дембеле , а утре ще е Маркиньос на негово място най - общо казано. Щом в правилниците пише 8 мача , то нека за всички футболисти да са 8 ... Нито повече , нито по - малко. Пишеш ми за някакви неизпълнени разпоредби от ЦСКА ... Ами , ако по договор наистина така стоят нещата , щото ти няма как да си запознат с тях , а само четеш сайтовете и си вадиш заключения от там , то да накажат ЦСКА според написаното. Ама силно се съмнявам , че това наистина е истината по въпросите между ЦСКА и Миньор. Ако Миньор поиска , на базата на документите , с които разполага , то спокойно може да осъди ЦСКА в УЕФА или ФИФА. Без никакъв проблем ... Те не го правят , защо ? Явно има нещо , дето не е точно така , както го представят същите тези драскачи , търсещи популярност. И още нещо , все ми е тая дали Дембеле изобщо е наказан и какво му е наказанието. Това няма да реши нищо ... Нито в крайното класиране , нито в положението на безтегловност , в което е изпаднал футбола ни. Мнението ми е , че трябва да има кардинални промени в БФС и това ще е за доброто , както на Левски , така и на ЦСКА и цялата игра в България. Далеч съм от позицията да плюя Левски ... Те въобще не са ми интересни и даже рядко им гледам мачовете. Лошото е , че нямаме прогресиращ и развиващ се футбол , а някаква си наша , изолирана от останалия свят игра. Това го показват и изявите на абсолютно всичките ни отбори в ЕКТ ...

pepsi
Контакти:

Мнениеот pepsi » 02 ное 2010 21:31

Въпроса ми е към дисциплинарната комисия.Защо по видео запис наказахте Гара а за удара в гръб и то с бутоните в областа на бъбреците на Том срещу Веско Минев в мача литекс-Левски не го наказахте подобаващо.И си мисля че го правите затова защото се слагате на гриша ганчев а за какво за пари ли или за това че имате сърбежи някъде вие си го знаете.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 ное 2010 08:15

Blue_Girl написа:
dindan написа:Звездата на Левски Гара Дембеле беше наказан от Дисциплинарната комисия към БФС за 2 срещи и 3000 лева глоба. Санкцията му бе наложена за бутане на страничния съдия по време на двубоя с Локомотив Пловдив.
Гонг.БГ

Е 2 срещи не са нищо.
8-)

Принципно да, не са кой знае какво две срещи.
Но, ние нямаме реален заместник на Гарра-та и тези два мача, са голям удар за нас !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Наказанието на Дембеле

Мнениеот Neron » 03 ное 2010 11:55

Много ми е чудно защо не се наказва друг футболист по същите причини.Ето един пример от безгрешните и винаги ощетяваните Черно Море.Гледайте от 03:26 на какво е подлежен съдията.

Защо за това смазване на съдията между 10 играча няма никво наказание а за 1 дърпане на ръкав веднага.Ама нали БФС е синьо нормално.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Наказанието на Дембеле

Мнениеот ЕМИЛ » 03 ное 2010 12:02

Под натиска на медийте и още няколко клуба го наказаха Дембеле.Това е.Колкото да си измият ръцете тези от дисц.комисия.Абсолютен непрофесионализъм.Но така е.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 03 ное 2010 12:10

Няма нищо случайно в това наказание и друго ненаказание.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 03 ное 2010 12:11

никога досега , никой футболисти не е наказан за това за което наказаха Дембеле, примерни за подобно поведение има десетки както и е дал автора на темата

bonnnev
Контакти:

Мнениеот bonnnev » 03 ное 2010 12:13

Нали трябваше да е осем мача Боби си свърши работата

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 ное 2010 12:13

ЕМИЛ написа:Под натиска на медийте и още няколко клуба го наказаха Дембеле.Това е.Колкото да си измият ръцете тези от дисц.комисия.Абсолютен непрофесионализъм.Но така е.

Това, че не са наказали други играчи, не значи, че Дембеле не е бил за наказание. Няма такива нагли хора, като вас. Значи утре ако влезеш с автомат в банката и се опиташ да я обереш ще искаш да не те осъждат, защото някой някъде не е осъден, за това че е крал. Смешни сте с вашия рев. Вместо да си научите играчите да не скачат да се бият и да не блъскат съдиите (понеже сте "европейски" отбор) вие ревете, че били наказани. Ей за това няма да се оправи тая държава никога!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”