TristaNNN написа:Просто казано: Не върви да плачете за правда и да обяснявате как едва ли не всички подпират Левски, как БФС ни бута, и не знам си още какво... Просто е адски лицемерно

Явно не разбираш това , което искам да кажа или аз не съм се изразил правилно. Говоря само и единствено от моя , собствена гледна точка и не ангажирам никой с мнението си ... За мен е без значение дали днес е "наказан" Дембеле или Маркиньос например , ама абсолютно е без значение. За да имаме работещ футбол просто трябва да се спазват правилата и законите на играта. Щото днес ще е Дембеле , а утре ще е Маркиньос на негово място най - общо казано. Щом в правилниците пише 8 мача , то нека за всички футболисти да са 8 ... Нито повече , нито по - малко. Пишеш ми за някакви неизпълнени разпоредби от ЦСКА ... Ами , ако по договор наистина така стоят нещата , щото ти няма как да си запознат с тях , а само четеш сайтовете и си вадиш заключения от там , то да накажат ЦСКА според написаното. Ама силно се съмнявам , че това наистина е истината по въпросите между ЦСКА и Миньор. Ако Миньор поиска , на базата на документите , с които разполага , то спокойно може да осъди ЦСКА в УЕФА или ФИФА. Без никакъв проблем ... Те не го правят , защо ? Явно има нещо , дето не е точно така , както го представят същите тези драскачи , търсещи популярност. И още нещо , все ми е тая дали Дембеле изобщо е наказан и какво му е наказанието. Това няма да реши нищо ... Нито в крайното класиране , нито в положението на безтегловност , в което е изпаднал футбола ни. Мнението ми е , че трябва да има кардинални промени в БФС и това ще е за доброто , както на Левски , така и на ЦСКА и цялата игра в България. Далеч съм от позицията да плюя Левски ... Те въобще не са ми интересни и даже рядко им гледам мачовете. Лошото е , че нямаме прогресиращ и развиващ се футбол , а някаква си наша , изолирана от останалия свят игра. Това го показват и изявите на абсолютно всичките ни отбори в ЕКТ ...