Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

viroglav
Контакти:

Re: Гара Дембеле гори за два мача, нападателят олеква и с 3000 л

Мнениеот viroglav » 02 ное 2010 19:02

Ако Дембеле беше убил някой , то съдийската комисия вместо 20 години затвор , щеше да му даде 2 години , и то условно ... Докато правилата са за едни , а другите минават метър футбол в България няма да има , без значение кой е наказания в момента , как се казва и от кой отбор е ... Ако беше футболист на някой от отборите без право на глас , щото доста са такива и само гризкат дръвцето , то наказанието нямаше да е 8 мача , а 10 , за назидание. Няма смисъл да говорим за български футбол , не и при тия условия , не и при това БФС. :!: :idea:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 02 ное 2010 19:08

vvessel написа:
Viktor4o_Rs написа:Що приказвате глупости бе ? Литекс че са подпирани - спор няма , но в случая по-добре критикувайте ръководството и футболистите си , които се държат като абсолютни гамени ;) Защото Гара както влиза с двата крака напред , още в четвъртък може да бъде изгонен и пак ли Гришата ще ви е виновен ? Литекс ли ви е виновен , че на Кривия , Веско Минев и Гаджев им липсват първите 7 години и крещят като обезумели след всяко съдийско отсъждане ?

Гара до сега има 8 мача в Европа и не си спомням да има дори жълт картон. Дали съдийте го жалят или просто свирят каквото виждат? Обаче тук понеже някой съдия не свири и не докладва каквото "трябва" го наказват за назидание на останалите за да внимават в картинката за следващите мачове на Левски. Посланието е ясно !

Айде бе , едва ли да няма картони в Европа , припомни си пак по-добре ;) Като го изгонят него или другите лумпени от отбора ви , ти и Бай Ганя първи ще ревете :!: Я ми кажи ти , Кривия например колко пъти крещя и се разправя със съдията на мача ви с Локо (Пловдив) , преди да го изгонят - можеше да бъде пратен под душовете много по-рано . Гонзо предава селянията си на играчите ви и ще има да си патите много от това , бъдете сигурни :arrow:
Изображение

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 02 ное 2010 19:13

megan fox написа:
ehh написа:Колко наказаха играчите на Черно Море след мача им срещу Левски? Да не говорим и какво псуване падна в мелето.

Точно толкова колкото беше истинска дузпата, която ПОДАРИХА на Левски!!!! Или ти забравяш каква подигравка си направи рефера с моряците??!

Спирай наркотиците. Още в първата минута реферчето не свири 100% нарушение срещу Петков и се създаде по-чиста ситуация и от дузпа- опразнена врата, съборен вратар. Подигравката моряците си я направиха сами със себе си след като не уцелиха очертанията, а горната греда. Отделно вторият гол на ЧМ беше от засада. Да не говорим колко грубо играха.

Гришата може и да си прави сметки, но ще излязат криви. Кой ще е шампион не знам, но за едно съм сигурен- мачът на Герена с Литекс ще е единица. Може след това да ни пратят не във "В" група, а в последната дивизия на Косово за публична екзекуция на четирима чернодрешковци и ръководството на Литекс, но на микренските цигании ще бъде сложен край. Ако трябва ще сляза на терена и аз ще вкарам гола, но срещата ще завърши с победител и това ще е Левски. За последните 3 мача съдиите спестиха 3 червени картона на Литекс, не дадоха 2 чисти дузпи за Левски + никаква реакция при една спорна, като отмениха и редовен гол, отсъдиха измислен червен картон на Еньо миналата есен и си затвориха очите за зверски фал срещу играч на Левски, като отсъдиха само тъч и то май за Литекс.

il4o6o
Контакти:

Мнениеот il4o6o » 02 ное 2010 19:13

в европа да си видял някой левскар да дьрпа сьдията или да му крещи в лицето???

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 ное 2010 19:14

Viktor4o_Rs написа:Айде бе , едва ли да няма картони в Европа , припомни си пак по-добре ;) Като го изгонят него или другите лумпени от отбора ви , ти и Бай Ганя първи ще ревете :!: Я ми кажи ти , Кривия например колко пъти крещя и се разправя със съдията на мача ви с Локо (Пловдив) , преди да го изгонят - можеше да бъде пратен под душовете много по-рано . Гонзо предава селянията си на играчите ви и ще има да си патите много от това , бъдете сигурни :arrow:

За Кривия е вярно, но е вярно и че на Гара му търсят цаката с нефутболни средства. Почти всеки мач има някой който се разправя със съдията и е за гонене. Така че се радвай , че Гара няма да играе срещу вас и като говориш за селяния трябва първо да видиш изцепките на президента ви, после говори за Гонзо и други

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 ное 2010 19:16

viroglav написа:Ако Дембеле беше убил някой , то съдийската комисия вместо 20 години затвор , щеше да му даде 2 години , и то условно ... Докато правилата са за едни , а другите минават метър футбол в България няма да има , без значение кой е наказания в момента , как се казва и от кой отбор е ... Ако беше футболист на някой от отборите без право на глас , щото доста са такива и само гризкат дръвцето , то наказанието нямаше да е 8 мача , а 10 , за назидание. Няма смисъл да говорим за български футбол , не и при тия условия , не и при това БФС. :!: :idea:

Съгласни сме с теб ... ... Докато правилата са за едни , а другите минават метър футбол в България няма да има ... :!: Првавилата трябва да се спазват независимо от случая.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=151635
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=234954
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 02 ное 2010 19:17

il4o6o написа:в европа да си видял някой левскар да дьрпа сьдията или да му крещи в лицето???

Остави те отговарят само на тези дето им е удобно

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 ное 2010 19:19

Синият Болярин написа:Гришата може и да си прави сметки, но ще излязат криви. Кой ще е шампион не знам, но за едно съм сигурен- мачът на Герена с Литекс ще е единица. Може след това да ни пратят не във "В" група, а в последната дивизия на Косово за публична екзекуция на четирима чернодрешковци и ръководството на Литекс, но на микренските цигании ще бъде сложен край. Ако трябва ще сляза на терена и аз ще вкарам гола, но срещата ще завърши с победител и това ще е Левски. За последните 3 мача съдиите спестиха 3 червени картона на Литекс, не дадоха 2 чисти дузпи за Левски + никаква реакция при една спорна, като отмениха и редовен гол, отсъдиха измислен червен картон на Еньо миналата есен и си затвориха очите за зверски фал срещу играч на Левски, като отсъдиха само тъч и то май за Литекс.

:!: :!: :!:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 02 ное 2010 19:19

Синият Болярин написа:
megan fox написа:
ehh написа:Колко наказаха играчите на Черно Море след мача им срещу Левски? Да не говорим и какво псуване падна в мелето.

Точно толкова колкото беше истинска дузпата, която ПОДАРИХА на Левски!!!! Или ти забравяш каква подигравка си направи рефера с моряците??!

Спирай наркотиците. Още в първата минута реферчето не свири 100% нарушение срещу Петков и се създаде по-чиста ситуация и от дузпа- опразнена врата, съборен вратар. Подигравката моряците си я направиха сами със себе си след като не уцелиха очертанията, а горната греда. Отделно вторият гол на ЧМ беше от засада. Да не говорим колко грубо играха.

Гришата може и да си прави сметки, но ще излязат криви. Кой ще е шампион не знам, но за едно съм сигурен- мачът на Герена с Литекс ще е единица. Може след това да ни пратят не във "В" група, а в последната дивизия на Косово за публична екзекуция на четирима чернодрешковци и ръководството на Литекс, но на микренските цигании ще бъде сложен край. Ако трябва ще сляза на терена и аз ще вкарам гола, но срещата ще завърши с победител и това ще е Левски. За последните 3 мача съдиите спестиха 3 червени картона на Литекс, не дадоха 2 чисти дузпи за Левски + никаква реакция при една спорна, като отмениха и редовен гол, отсъдиха измислен червен картон на Еньо миналата есен и си затвориха очите за зверски фал срещу играч на Левски, като отсъдиха само тъч и то май за Литекс.

Ако ти не успееш аз ще вкарам гола,ама както каза,тия Герена ще напуснат победени!Иначе да,Гарата не трябваше да дърпа съдията,но това дърпане сравнение с изявите на футболистите на ЧМ срещу Никото Йорданов беше като погалване с перце.Но каквото и да правят,каквито и да ги кроят трябва да им е ясно едно-никой не може да се ебава с Левски.Левски ще бъде шампион и това трябва да е ясно на всички! И не защото разчита на някаква организация,а защото има най-добрия отбор в момента и най-великите фенове!

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 02 ное 2010 19:21

Не си пролича този кръг както и миналия

Върни се в “Архив”