Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vvessel написа:Viktor4o_Rs написа:Що приказвате глупости бе ? Литекс че са подпирани - спор няма , но в случая по-добре критикувайте ръководството и футболистите си , които се държат като абсолютни гамениЗащото Гара както влиза с двата крака напред , още в четвъртък може да бъде изгонен и пак ли Гришата ще ви е виновен ? Литекс ли ви е виновен , че на Кривия , Веско Минев и Гаджев им липсват първите 7 години и крещят като обезумели след всяко съдийско отсъждане ?
Гара до сега има 8 мача в Европа и не си спомням да има дори жълт картон. Дали съдийте го жалят или просто свирят каквото виждат? Обаче тук понеже някой съдия не свири и не докладва каквото "трябва" го наказват за назидание на останалите за да внимават в картинката за следващите мачове на Левски. Посланието е ясно !
megan fox написа:ehh написа:Колко наказаха играчите на Черно Море след мача им срещу Левски? Да не говорим и какво псуване падна в мелето.
Точно толкова колкото беше истинска дузпата, която ПОДАРИХА на Левски!!!! Или ти забравяш каква подигравка си направи рефера с моряците??!
Viktor4o_Rs написа:Айде бе , едва ли да няма картони в Европа , припомни си пак по-добреКато го изгонят него или другите лумпени от отбора ви , ти и Бай Ганя първи ще ревете
Я ми кажи ти , Кривия например колко пъти крещя и се разправя със съдията на мача ви с Локо (Пловдив) , преди да го изгонят - можеше да бъде пратен под душовете много по-рано . Гонзо предава селянията си на играчите ви и ще има да си патите много от това , бъдете сигурни
viroglav написа:Ако Дембеле беше убил някой , то съдийската комисия вместо 20 години затвор , щеше да му даде 2 години , и то условно ... Докато правилата са за едни , а другите минават метър футбол в България няма да има , без значение кой е наказания в момента , как се казва и от кой отбор е ... Ако беше футболист на някой от отборите без право на глас , щото доста са такива и само гризкат дръвцето , то наказанието нямаше да е 8 мача , а 10 , за назидание. Няма смисъл да говорим за български футбол , не и при тия условия , не и при това БФС.![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
il4o6o написа:в европа да си видял някой левскар да дьрпа сьдията или да му крещи в лицето???
Синият Болярин написа:Гришата може и да си прави сметки, но ще излязат криви. Кой ще е шампион не знам, но за едно съм сигурен- мачът на Герена с Литекс ще е единица. Може след това да ни пратят не във "В" група, а в последната дивизия на Косово за публична екзекуция на четирима чернодрешковци и ръководството на Литекс, но на микренските цигании ще бъде сложен край. Ако трябва ще сляза на терена и аз ще вкарам гола, но срещата ще завърши с победител и това ще е Левски. За последните 3 мача съдиите спестиха 3 червени картона на Литекс, не дадоха 2 чисти дузпи за Левски + никаква реакция при една спорна, като отмениха и редовен гол, отсъдиха измислен червен картон на Еньо миналата есен и си затвориха очите за зверски фал срещу играч на Левски, като отсъдиха само тъч и то май за Литекс.
Синият Болярин написа:megan fox написа:ehh написа:Колко наказаха играчите на Черно Море след мача им срещу Левски? Да не говорим и какво псуване падна в мелето.
Точно толкова колкото беше истинска дузпата, която ПОДАРИХА на Левски!!!! Или ти забравяш каква подигравка си направи рефера с моряците??!
Спирай наркотиците. Още в първата минута реферчето не свири 100% нарушение срещу Петков и се създаде по-чиста ситуация и от дузпа- опразнена врата, съборен вратар. Подигравката моряците си я направиха сами със себе си след като не уцелиха очертанията, а горната греда. Отделно вторият гол на ЧМ беше от засада. Да не говорим колко грубо играха.
Гришата може и да си прави сметки, но ще излязат криви. Кой ще е шампион не знам, но за едно съм сигурен- мачът на Герена с Литекс ще е единица. Може след това да ни пратят не във "В" група, а в последната дивизия на Косово за публична екзекуция на четирима чернодрешковци и ръководството на Литекс, но на микренските цигании ще бъде сложен край. Ако трябва ще сляза на терена и аз ще вкарам гола, но срещата ще завърши с победител и това ще е Левски. За последните 3 мача съдиите спестиха 3 червени картона на Литекс, не дадоха 2 чисти дузпи за Левски + никаква реакция при една спорна, като отмениха и редовен гол, отсъдиха измислен червен картон на Еньо миналата есен и си затвориха очите за зверски фал срещу играч на Левски, като отсъдиха само тъч и то май за Литекс.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта