Гаджев , Йовов
Слори , Тасевски , Жо
Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
LCF написа:Преди време си направих регистрацията, но сега реших да напиша втория си коментар!!!
Да започвам освен!!!
Победа за Левски би означавало 85% класиране на отбора в следващата фаза на Лига Европа, но само при успех на Спортинг над Гент!!! Друг е въпроса дали Спортинг няма да излезнат с резервите и да направят некой смешен Х!!! Мача с Лил е най- важният за Левски този сезон, според мен мача е 2:0 за Сините!!!
Мисля,че едно 30 000 на стадиона ще е много добре!!!
Чакам ви на мача в Четвъртък, и още веднъж Успех на Левски!!!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
THE G.A.M.E написа:Чесно, не виждам как с играта и формата която показваме напоследък, нашите биха могли да вземат нещо !
Освен, ако срещу Локо, не са се правили на "умрели лисици" ! ? ?
И мен точно в този мач не ме интересува играта .... красива - грозна, важното е, момчетата да не го загубят тоя сблъсък !
Важно е, не толкова за точките и за продължаването ни напред, колкото за психологическият момент !
Имаме нужда от един положителен резултат срещу силен тим като Лил !
Ако се постигне, мисля, че отбора отново ще си възвърне нужната увереност, и останалите мачове ( от първенството ни ) ... ще си ги спечелим по инерция.
ralka_levskarka написа:Сръбският рефер Бошко Йованетич ще бъде допълнителен асистент съдия на мача Левски-Лил. Проверка на Гонг показва, че същият рефер ръководи двубоя на “сините” с Калмар. Арбитърът поряза Левски в Швеция, като не зачете две редовни попълнения на Гара Дембеле. В четвъртък Йованетич ще бъде зад една от вратите на стадион “Георги Аспарухов”. .. ;хх
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта