Левски-Лил тема за мача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Левски-Лил тема за мача.

Мнениеот Middlesbrough » 02 ное 2010 00:25

Акалски , Мюлдер , Милиев , Грийн , Минев
Гаджев , Йовов
Слори , Тасевски , Жо
Дембеле
:twisted: :twisted: :twisted:

Офтопик:

LCF
Контакти:

Мнениеот LCF » 02 ное 2010 01:20

Преди време си направих регистрацията, но сега реших да напиша втория си коментар!!!
Да започвам освен!!!
Победа за Левски би означавало 85% класиране на отбора в следващата фаза на Лига Европа, но само при успех на Спортинг над Гент!!! Друг е въпроса дали Спортинг няма да излезнат с резервите и да направят некой смешен Х!!! Мача с Лил е най- важният за Левски този сезон, според мен мача е 2:0 за Сините!!!
Мисля,че едно 30 000 на стадиона ще е много добре!!!
Чакам ви на мача в Четвъртък, и още веднъж Успех на Левски!!!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 02 ное 2010 01:20

Грийн защитник , а пък Слори титуляр ?!?! Грийн в приятелският мач с Черноморец не се справи на ниво .
Слори не е показал и 5 % от потенциала си . Не играе добре все още и за сега ми се вижда страшен егоист . Кога сме играли мач в подобна формация , че да го направим в най важният мач до края на полусезона :shock: Какви са тия Ясен Петровщини
Това да не е Миньор , че да си правим експерименти . Е пък дано са в положителен аспект и ни донесат три точки .

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 02 ное 2010 08:12

LCF написа:Преди време си направих регистрацията, но сега реших да напиша втория си коментар!!!
Да започвам освен!!!
Победа за Левски би означавало 85% класиране на отбора в следващата фаза на Лига Европа, но само при успех на Спортинг над Гент!!! Друг е въпроса дали Спортинг няма да излезнат с резервите и да направят некой смешен Х!!! Мача с Лил е най- важният за Левски този сезон, според мен мача е 2:0 за Сините!!!
Мисля,че едно 30 000 на стадиона ще е много добре!!!
Чакам ви на мача в Четвъртък, и още веднъж Успех на Левски!!!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ

По добре Спортинг да бие Гент с разлика.Така Гент няма да се натегат да играят с нас , така Спортинг са почти на 16/финали и няма да си дават много зор нас.А за мача на Спортинг-ЛИЛ направо го отпиши ,то си е ясно кой ще бие.

НО всички тези сметки са при условие че ние бием ЛИЛ или направим равен.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 ное 2010 09:57

Чесно, не виждам как с играта и формата която показваме напоследък, нашите биха могли да вземат нещо !
Освен, ако срещу Локо, не са се правили на "умрели лисици" ! ? ?
И мен точно в този мач не ме интересува играта .... красива - грозна, важното е, момчетата да не го загубят тоя сблъсък !
Важно е, не толкова за точките и за продължаването ни напред, колкото за психологическият момент !
Имаме нужда от един положителен резултат срещу силен тим като Лил !
Ако се постигне, мисля, че отбора отново ще си възвърне нужната увереност, и останалите мачове ( от първенството ни ) ... ще си ги спечелим по инерция.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 02 ное 2010 11:07

THE G.A.M.E написа:Чесно, не виждам как с играта и формата която показваме напоследък, нашите биха могли да вземат нещо !
Освен, ако срещу Локо, не са се правили на "умрели лисици" ! ? ?
И мен точно в този мач не ме интересува играта .... красива - грозна, важното е, момчетата да не го загубят тоя сблъсък !
Важно е, не толкова за точките и за продължаването ни напред, колкото за психологическият момент !
Имаме нужда от един положителен резултат срещу силен тим като Лил !
Ако се постигне, мисля, че отбора отново ще си възвърне нужната увереност, и останалите мачове ( от първенството ни ) ... ще си ги спечелим по инерция.

Аз пък виждам много неща. Миналата година отборът показа много силна игра с Лацио, но загуби нещастно тук. Хем играхме с резервите, хем загубихме нещастно. Вярвайте в отбора, забравете кой е треньор и кой какъв бил, що бил. Традициите са традиции.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 02 ное 2010 12:22

ralka_levskarka написа:Сръбският рефер Бошко Йованетич ще бъде допълнителен асистент съдия на мача Левски-Лил. Проверка на Гонг показва, че същият рефер ръководи двубоя на “сините” с Калмар. Арбитърът поряза Левски в Швеция, като не зачете две редовни попълнения на Гара Дембеле. В четвъртък Йованетич ще бъде зад една от вратите на стадион “Георги Аспарухов”. .. ;хх

Дано сега да не ни отмени някой гол!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 02 ное 2010 13:49

Най-важният мач за тази година според мен при една победа сме се класирали за 1/16 финалите,само ме притеснява тези експерименти Сержиньо да играе като защитник а Йовов който е с 3-4 тренировки и не е във форма да е титуляр,както и гласеният за титуляр Акалски на вратата,дано се окажат промените положителни иначе вярвам че слори ще замести доста добре дани младенов

Потребителски аватар
tihomir_rs
Контакти:

Мнениеот tihomir_rs » 02 ное 2010 14:03

Kak varvi prodajbata na bileti do momneta?
Ima li za sektor V
Изображение

Потребителски аватар
BiJuTeRa
Контакти:

Мнениеот BiJuTeRa » 02 ное 2010 15:00

Добре,че поне Дарко Тасевски е он-лине ,да има кой да пуска на Дембеле.... :oops:
Изображение
▒▓█▀▄▀▄ L E V S K I ▀▄▀▄█▓▒

Върни се в “Архив”