Левски-Лил тема за мача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Левски-Лил тема за мача.

Мнениеот ЕМИЛ » 01 ное 2010 08:55

http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=166181

това изказване на Йовов ми прави лошо впечатление и ме кара да си мисля ,че в отбора очакват да загубят мача в четвъртък :evil: :shock:

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 01 ное 2010 09:40

Според мен мача си е твърда единица за нас. Да, "Лил" са по - добри от нас. Да, ние се намираме в голяма психологическа дупка най - вече заради глупостите, извършени от Гонзо и Ясен преди време(Защо по същата логика не беше изхвърлен от първия отбор за известно време и Гарата, вярно голмайсторът ни е, но никой няма право в отбор като "Левски" да прави просташки номера). Да, "Локомотив" ни сгази на наш терен, но ние сме "Левски". По принцип лесни мачове няма, не знам кой ги втълпява подобни глупости, но французите могат да бъдат катурнати тук. Друг е въпросът дали после това ще ни помогне да излезем от групата, което ще е като сбъднат мечта.
Прогноза 2:1 или 1:0 за "Левски".

Иначе отборът има още много да се обиграва, да се работи с него, необходими са още доста играчи, защото очевидно е, че конкуренцията не е достатъчна. А трябва да я има.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 01 ное 2010 09:41

ЕМИЛ написа:http://levski.gong.bg/view_article.php?article_id=166181

това изказване на Йовов ми прави лошо впечатление и ме кара да си мисля ,че в отбора очакват да загубят мача в четвъртък :evil: :shock:

Просто Ицо е ядосан. Не вярвам да имат проблем със Сашо да се разберат.

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Мнениеот n0.merCy » 01 ное 2010 10:44

След последния месец просто не мога да напиша оптимистична прогноза за мача :(
Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 01 ное 2010 11:17

Във вторник, от 18:00ч, ще има масово посещение на последната тренировка преди двубоя с Лил! Всеки, който е свободен и има желание да подкрепи футболистите преди тъй важния мач в четвъртък, да заповяда 17:45ч пред сектор В на ст."Георги Аспарухов"!

http://www.sector-b.com/index.php?p=show_news&id=196
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 01 ное 2010 11:34

На самият мач трябва да покажем, че сме ВЯРНА ПУБЛИКА. Да подкрепим отбора не само когато е във форма, а и когато му е най- трудно, а момента е точно такъв.
Аз съм от дълбоката провинция, но съм си пуснал неплатен отпуск и в четвъртък съм на Герена да си подкрепям отбора на сърцето.
Всичко е преходно, но за 38 години, на колкото съм, единствено обичта ми към Левски си остана константна величина. Просто преди да кажа думата "мамо", съм казал "ЛЕВСКИ". Това е!!!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 01 ное 2010 11:35

controller написа:Левскар съм , но съжалявам , не мога да се самозалъгвам , мача си е чиста 2-ка , ще ни бият с разлика ! В момента Левски търси себе си и се формира като тим , рано ни е за големи мачове , просто в последния месец си пролича , някои след мача с Генк лятаха твърде нависоко , сега ще видим дали Ясен е треньорЪТ !

Пич ние никога не сме играли с Генк :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 01 ное 2010 11:39

САМО ЛЕВСКИ !
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 01 ное 2010 11:40

Не виждам как нашите ще се вдигнат след тези три загуби точно срещу Лил, но дано го направят.
Само Левски!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Nemesis89
Контакти:

Мнениеот Nemesis89 » 01 ное 2010 12:04

С нашата защита и техните нападатели ще е доста учудващо да бием. За 12 мача допуснати 13 гола в А група (колкото и Монтана) и допуснати 12 гола в ЛЕ. Явно пак ще разчитаме да вкараме повече от противника. Хубавото е, че с Тасевски и Гаджев средната ни линия ще изглежда доста по-добре, но французите ни хващат в много лоша форма и с понижено самочувствие. Все пак дано заради пълния стадион да стане чудо :)

Върни се в “Архив”