Мнениеот Keanu^Reeves » 02 ное 2010 12:37
Четох доста от вашите написани коментари по темата и си направих няколко извода и умозаключения според вашите собствени мнения на мнозинството пишещо в този Форум.
Всички вие говорите ама едно и също -
В началото с Ясен беше голяма Еуфория мачкахме наред нам си какво беше, абе беше то ама беше много яко бе, че чак летяхме в облаците и си помислихме, че Левски е Велик, а сега изведнъж Ясен се видя колко ни е Ясен една кръгла нула, която подкарва отбора на Левски от мач на мач към Дупката от миналата година!
Та това е което мнозинството в този Форум мисли и смята за Ясен колко е Ясен!
Аз обаче не ми е Ясен от Левски колко е Ясен, Ясен ми беше ясен много отдавна преди да дойде в Левски, защото му следя Развитието във всички отбори през които Ясен е преминал до този момент.
1. Локомотив (София) - това беше първия отбор, на който Ясен Петров беше Старши-Треньор, където Николай Гигов го назначи случайно за Старшия, след кято дълго време беше Помощник-Треньор не помня на кого, ама при едни слаби резултати на Локото, и изгониха Старшията и туриха Яската да спасява каруцата, само, че нищо и Ясен не успя да направи и бързо го изгониха и на негово място дойде Стефан Грозданов, който възроди Локото и ги класира 2 или 3 години подред за ЕКТ!
2. Ботев (Пловдив) - пое отбора в Б-група. Направи страхотен отбор, с който мачкаше в Б-група и успя да си спечели промоция за А-група. Всички в Пловдив много му се кефиха през първия сезон докато отбора беше в Б-група, ама след това като влязоха в А-група и се започнаха със старите проблеми на Ботев и отбора се срина тотално на дъното в класирането, при което Ясен бе нормално изгонен!
3. Черно Море (Варна) - пое отбора на Черно Море в дълбока криза на 11-то място с цел да го спаси. В началото се започна с голяма Еуфория и Велики Победи, една от тези Велики Победи дойде срещу отбора с най-силното поколение за последните 20 години в България - Дрийм Тима на Левски от Сезон 2005/2006, когато само няколко дни след като Левски беше сразил отбора на Удинезе и достигнал 1/4 Финал за Купата на УЕФА, тогава по същото това време само, че на 1/8 Финал за Купата на България Черно Море героично срази Левски с 3:2 след продължения. Тогава вдигнаха Ясен Петров като герой във Варна, защото победата му над Левски се равняваше като Победите на Левски над Марсилия и Удинезе! След това последва бързо изтрезняване и поемане на Черно Море в посока право надоле към ямата!
4. Локомотив (Пловдив) - и тук се започна по същия начин. Ясен Петров пое Локомотив-Пловдив в дълбока криза на 11-то място с цел да вдигне отбора на крака и в началото се стигна до блестящи резултати като 4:0 смазване над Ботев! Но след това отново старата песен отбора на Ясен Петров тръгна с космическа скорост право надолу!
Не мога да си обясна защо винаги Ясен Петров, в който и отбор да отида всичко се повтаря по един и същи сценарии?!!! В началото яко Еуфория и след това бързо потъване надолу? Ако има някой специалист тука да ми го обясни този Феномен Ясен защо е толкова Ясен, че аз не го разбирам как е способен така изведнъж да вдигне един отбор от нищото и още толкова бързо да го потопи обратно в нищото?