Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gonzalves
Контакти:

Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??

Мнениеот gonzalves » 01 ное 2010 03:02

vvessel написа:Ясен вече е ясен какъв треньор е. За един месец 5 загуби !!! (слагам и тая от приятелския мач с Черноморец) Почна се от загубата от Спортинг на 30.09 с 5:0 та до днес 5 броя. Дано е последна за годината ама не ми се вярва. До края на септември Левски игра добре защото имаше добри футболисти и треньора все още не бе успял да ги обърка. Сега колкото повече започва да му се усеща влиянието, толкова по-зле става. Почти всеки мач се вижда объркан състав, объркани смени, объркана тактика. Не съм кой знае какъв специалист , но нещата се виждат и от обикновени запалянковци. Според мен нито защитата е виновна, нито средната линия. Виновен е треньора , който не може да ги подреди. Спасението е на Нова Година Левски да се поздрави с нов треньор, който наистина се е доказал и с тези добри играчи да постигне нещо.

Само не разбрах каде виждаш объркан състав всеки мач. Като отляво постоянно играят Жо и Минев,отдясно Младенов и Мюлдер, Милиев и Иванов централни защитници. Като прибавим Дембеле и Грийн,които също са постоянни титуляри .... Ротацията е само в средата и се дължи на контузии и наказания .

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 01 ное 2010 05:43

SuperSpurs написа:Ясен задължително трябва да остане поне до лятото...да не кажа и година след това. Никой не може да направи чудеса за няколко месеца. Наистина, селекцията е добра, но да не забравяме, че са много нови футболисти...те също имат нужда от адаптация. На мен също не ми харесват загубите, но създадем ли хаос с една рокада сега...ще страдаме до края на сезона

Ти луд ли си бе? Каква адаптация???
Та те се бяха адаптирали,а сега се де-адаптират.Което говори за неправилна треньорска работа.
Та Левски играят както ние едно време пред 33 блок в Студенстски Град.Моля ви се погледнете само как стоят на терена отборите на Илиян и Симонович при това с адски посредствени футболисти и ще ви станат много неща ясни.
С треньор от техния "гросмайсторски" калибър и с добрия материал с който разполагаме,чисто технически,щяхме да бъдем далеч напред в стила и резултатите.Сега поне дават мачове на повечето отбори в А група.Гледайте внимателно защото има какво да се види като треньорски потенциал.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 01 ное 2010 09:07

Evailo написа:
SuperSpurs написа:Ясен задължително трябва да остане поне до лятото...да не кажа и година след това. Никой не може да направи чудеса за няколко месеца. Наистина, селекцията е добра, но да не забравяме, че са много нови футболисти...те също имат нужда от адаптация. На мен също не ми харесват загубите, но създадем ли хаос с една рокада сега...ще страдаме до края на сезона

Ти луд ли си бе? Каква адаптация???
Та те се бяха адаптирали,а сега се де-адаптират.Което говори за неправилна треньорска работа.
Та Левски играят както ние едно време пред 33 блок в Студенстски Град.Моля ви се погледнете само как стоят на терена отборите на Илиян и Симонович при това с адски посредствени футболисти и ще ви станат много неща ясни.
С треньор от техния "гросмайсторски" калибър и с добрия материал с който разполагаме,чисто технически,щяхме да бъдем далеч напред в стила и резултатите.Сега поне дават мачове на повечето отбори в А група.Гледайте внимателно защото има какво да се види като треньорски потенциал.

Искаш Симонович за треньор на Левски. :o :o :o Правилно ли съм разбрал?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 01 ное 2010 10:10

Много бързо ще сменяме Ясен. Като си спомня Стоилов първия сезон какви ги беше надробил, каква загуба от "Литекс" на собствен терен, колко пъти бяхме на косъм да се издъним в България, но се отървахме. В Европа пък Беверен с две положения ни прати вкъщи. Моля, недейте така.
Явно, че някои хора са прави като казват, че на тима му трябват още играчи. Поне четири. За да има конкуренция. Не може Тасевски, като се контузи или бъде наказан, да увяхваме. Недопустимо е. В момента сме втори, довечера може и да станем трети. Просто трябва повече работа и спокойствие. Нека отборът бъде оставен от журналистите.

Asen1914
Контакти:

Мнениеот Asen1914 » 01 ное 2010 11:23

Ох момчета само като видях първите 3 страници ми стана ясно! Вие кво искате от Ясен,не играем различна схема от началото,просто футболистите ни нямат самочувствие! Вие веднага да гоним трениори,директори успокойте се малко!

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 01 ное 2010 11:45

Разбирачите веднага набраха скорост.
Във футбола е нормално да има спадове.
Нормално е да се загуби ритъм. Още повече, че и журналисти, и фенове вдигнаха отбора в небесата след добрия старт.
Оставете хората да работят на спокойствие. Няма нужда от излишно напрежение.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 01 ное 2010 12:29

Може би темата малко избърза и ще бъде по-актуална след мача със Славия, но факт е че отбора не редува добри и слаби представяния ами върви по низходяща линия. Ако в следващите 3 мача постигнем 3 победи естествено въпроса е безсмислен, но като гледате Левски последния месец как играе, мислите ли че е във възможностите им. За мен е факт че на Ясен не му е ясен футбола. Отбори със много по-скромни възможности стоят напоследък къде къде по-добре на терена от нас а ние разчитаме на името и на Гарра. Няма стил, няма идея, а напоследък няма и желание май. Хайде дано бием следващите 3-4 мача че смяна на треньора по никое време ще е неприятна, но ако наредим още 2 очертаващи се загуби ще е неизбежна и само за доброто на Левски.

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 01 ное 2010 17:56

Според мен трябва да се изчака ЗАДЪЛЖИТЕЛНО края на полусезона! От оставащите мачове зависи дали Ясен да остане начело! Лично аз разбирам гнева и разочарованието на феновете, но смятам, че един нов треньор има нужда от поне полусезон кредит на доверие! Нека след това се тегли чертата и да видим какво излиза! Като цяло е глупаво да се маха треньор в средата на полусезона! Титлата не е загубена така че няма място за сериозно притеснение! Мисля, че оставащите мачове ще решат съдбата на Ясен! Лично аз се надявам отборът да се вдигнеи да запише победи до края на полусезона (най-много един равен) и някоя и друга точка в ЛЕ! Това би бетонирало Ясен на поста поне за мен! Но ако загубите продължават тръгването му е неизбежно и нормално! Един отбор се вади най-лесно от криза като се смени треньора - ТОВА Е ФАКТ ВЪВ ФУТБОЛА!!! Лично мен Ясен ми харесва и стискам палци да остане, но това минава през много по-добро представяне в предстоящите срещи най-вече за първенство! И да запишем 3 загуби в ЛЕ, няма значение! Целта минимум там сме я изпълнили поне според мен! За мен е по-важно да не изпуснем титлата! 3 точки са нищо, а Литекс тепърва ще губи мачове! И те нищо не играят и е въпрос на време да изпитат и подобни игрови проблеми!!...Рано е за крайни оценки!

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 02 ное 2010 12:37

Четох доста от вашите написани коментари по темата и си направих няколко извода и умозаключения според вашите собствени мнения на мнозинството пишещо в този Форум.

Всички вие говорите ама едно и също -

В началото с Ясен беше голяма Еуфория мачкахме наред нам си какво беше, абе беше то ама беше много яко бе, че чак летяхме в облаците и си помислихме, че Левски е Велик, а сега изведнъж Ясен се видя колко ни е Ясен една кръгла нула, която подкарва отбора на Левски от мач на мач към Дупката от миналата година!

Та това е което мнозинството в този Форум мисли и смята за Ясен колко е Ясен!

Аз обаче не ми е Ясен от Левски колко е Ясен, Ясен ми беше ясен много отдавна преди да дойде в Левски, защото му следя Развитието във всички отбори през които Ясен е преминал до този момент.

1. Локомотив (София) - това беше първия отбор, на който Ясен Петров беше Старши-Треньор, където Николай Гигов го назначи случайно за Старшия, след кято дълго време беше Помощник-Треньор не помня на кого, ама при едни слаби резултати на Локото, и изгониха Старшията и туриха Яската да спасява каруцата, само, че нищо и Ясен не успя да направи и бързо го изгониха и на негово място дойде Стефан Грозданов, който възроди Локото и ги класира 2 или 3 години подред за ЕКТ!

2. Ботев (Пловдив) - пое отбора в Б-група. Направи страхотен отбор, с който мачкаше в Б-група и успя да си спечели промоция за А-група. Всички в Пловдив много му се кефиха през първия сезон докато отбора беше в Б-група, ама след това като влязоха в А-група и се започнаха със старите проблеми на Ботев и отбора се срина тотално на дъното в класирането, при което Ясен бе нормално изгонен!

3. Черно Море (Варна) - пое отбора на Черно Море в дълбока криза на 11-то място с цел да го спаси. В началото се започна с голяма Еуфория и Велики Победи, една от тези Велики Победи дойде срещу отбора с най-силното поколение за последните 20 години в България - Дрийм Тима на Левски от Сезон 2005/2006, когато само няколко дни след като Левски беше сразил отбора на Удинезе и достигнал 1/4 Финал за Купата на УЕФА, тогава по същото това време само, че на 1/8 Финал за Купата на България Черно Море героично срази Левски с 3:2 след продължения. Тогава вдигнаха Ясен Петров като герой във Варна, защото победата му над Левски се равняваше като Победите на Левски над Марсилия и Удинезе! След това последва бързо изтрезняване и поемане на Черно Море в посока право надоле към ямата!
4. Локомотив (Пловдив) - и тук се започна по същия начин. Ясен Петров пое Локомотив-Пловдив в дълбока криза на 11-то място с цел да вдигне отбора на крака и в началото се стигна до блестящи резултати като 4:0 смазване над Ботев! Но след това отново старата песен отбора на Ясен Петров тръгна с космическа скорост право надолу!

Не мога да си обясна защо винаги Ясен Петров, в който и отбор да отида всичко се повтаря по един и същи сценарии?!!! В началото яко Еуфория и след това бързо потъване надолу? Ако има някой специалист тука да ми го обясни този Феномен Ясен защо е толкова Ясен, че аз не го разбирам как е способен така изведнъж да вдигне един отбор от нищото и още толкова бързо да го потопи обратно в нищото?

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 02 ное 2010 12:56

Keanu^Reeves написа:Четох доста от вашите написани коментари по темата и си направих няколко извода и умозаключения според вашите собствени мнения на мнозинството пишещо в този Форум.

Всички вие говорите ама едно и също -

В началото с Ясен беше голяма Еуфория мачкахме наред нам си какво беше, абе беше то ама беше много яко бе, че чак летяхме в облаците и си помислихме, че Левски е Велик, а сега изведнъж Ясен се видя колко ни е Ясен една кръгла нула, която подкарва отбора на Левски от мач на мач към Дупката от миналата година!

Та това е което мнозинството в този Форум мисли и смята за Ясен колко е Ясен!

Аз обаче не ми е Ясен от Левски колко е Ясен, Ясен ми беше ясен много отдавна преди да дойде в Левски, защото му следя Развитието във всички отбори през които Ясен е преминал до този момент.

1. Локомотив (София) - това беше първия отбор, на който Ясен Петров беше Старши-Треньор, където Николай Гигов го назначи случайно за Старшия, след кято дълго време беше Помощник-Треньор не помня на кого, ама при едни слаби резултати на Локото, и изгониха Старшията и туриха Яската да спасява каруцата, само, че нищо и Ясен не успя да направи и бързо го изгониха и на негово място дойде Стефан Грозданов, който възроди Локото и ги класира 2 или 3 години подред за ЕКТ!

2. Ботев (Пловдив) - пое отбора в Б-група. Направи страхотен отбор, с който мачкаше в Б-група и успя да си спечели промоция за А-група. Всички в Пловдив много му се кефиха през първия сезон докато отбора беше в Б-група, ама след това като влязоха в А-група и се започнаха със старите проблеми на Ботев и отбора се срина тотално на дъното в класирането, при което Ясен бе нормално изгонен!

3. Черно Море (Варна) - пое отбора на Черно Море в дълбока криза на 11-то място с цел да го спаси. В началото се започна с голяма Еуфория и Велики Победи, една от тези Велики Победи дойде срещу отбора с най-силното поколение за последните 20 години в България - Дрийм Тима на Левски от Сезон 2005/2006, когато само няколко дни след като Левски беше сразил отбора на Удинезе и достигнал 1/4 Финал за Купата на УЕФА, тогава по същото това време само, че на 1/8 Финал за Купата на България Черно Море героично срази Левски с 3:2 след продължения. Тогава вдигнаха Ясен Петров като герой във Варна, защото победата му над Левски се равняваше като Победите на Левски над Марсилия и Удинезе! След това последва бързо изтрезняване и поемане на Черно Море в посока право надоле към ямата!
4. Локомотив (Пловдив) - и тук се започна по същия начин. Ясен Петров пое Локомотив-Пловдив в дълбока криза на 11-то място с цел да вдигне отбора на крака и в началото се стигна до блестящи резултати като 4:0 смазване над Ботев! Но след това отново старата песен отбора на Ясен Петров тръгна с космическа скорост право надолу!

Не мога да си обясна защо винаги Ясен Петров, в който и отбор да отида всичко се повтаря по един и същи сценарии?!!! В началото яко Еуфория и след това бързо потъване надолу? Ако има някой специалист тука да ми го обясни този Феномен Ясен защо е толкова Ясен, че аз не го разбирам как е способен така изведнъж да вдигне един отбор от нищото и още толкова бързо да го потопи обратно в нищото?

Ясно е използвал е инерцията от предшествениците си докато не наложи вижданията си и резултата се получава СРИВ отвсякъде ясно и просто!!!

Върни се в “Архив”