groti написа:И да трябва да се сменя - сега не е момента.За мен Ясен изобщо не трябваше да става треньор на Левски,но го назначиха.Сега трябва дамо да ги подкрепяме.И в друга тема казах,че имам много съмнения откъм дуета Ясен-Гонзо,но не мисля,че е добър момент за смени,оставки и прочие.Все пак вървим що-годе добре.
Разбира се, че не точно сега е момента, но сега е момента да се огледат за друг треньор от януари. Да си проведе подготовката да вземе 1-2 защитници, да разкара 2-3 недоразумения. А при оставащите 3 мача в първенството и 3 в Европа плюс 1-2 за купата ако спечелим повече от половината ще си е постижение, а ако не загубим нито един ще е подвиг. Като гледам програмата и като гледам играта минимум 4 загуби още ни чакат. Дано да е временен спад и подценяване, но нито Лил нито Гент нито дори Славия ще чакат да ги бием ходом. Да не говорим за Спортинг. Да не забравяме че гостуваме на Монтана , които играят много стабилно, а не се знае с кой и къде ще играем за купата. Изобщо ако до сега ни се е струвало тежко, то какво ни чака ни е бедна фантазията. А желанието за смяната на треньора не бива да се бърка с липса на подкрепа за отбора. Точно обратното.
Може би темата е малко подранила но след седмица ще е доста актуална.(дано греша)