Не знам ! След мача ни с Литекс бях изключително ядосан най-вече на безумните грешки на спортно-техническият щаб и в по малка степен на съдията . Това , което видях на стадиона с Локо Пд направо ме втрещи . До 37 минута Левски не беше създал нито едно голово положение , не 100 % а нито едно . Защита беше толкова безобразна колкото не е била никога до сега .
Другото което ме изненада е , че Ясен този път беше уцелил и състава и поне според мен направи подходящи смени . Е тогава каква е причината да видим тази гавра с нас ???? Отсъствието на Гаджев , Тасевски и Минев ли

??? Едва ли ! С Локо Сф , същото онова Локо където нямахме от години победи Гаджев и Грийн ги нямаше ! И какво без Тасевски не сме отбор , а пасмина ли

Не , причината е друга ! Ние размазахме Локо Сф , отбор с който играем трудно последните години . Локо Пд отбор , който от 25 ГОДИНИ нямаше победа на герена , отбор който бием колкото и слаби и в каквато и криза да сме особенно в София . Преди години когато станаха шампиони ги смазахме с 3-0 на Герена в шампионската им година ! Просто във футбола има традиции , които мноого рядко се нарушават . Имах някакво минимално доверие в Ясен след Ловеч , а сега имам някакво направо нищожно доверие ! Ако паднам в четвъртък с подобна игра и ако не бием Славия за мен времето на Ясен ще е изтекло .
Футболистите показаха какво могат ! Показаха ни и ни накараха да повярваме , че могат да станат непреодолим отбор в България и трудно преодолим в Европа и изведнъж в рамките само на месец - ТОВА .
Някой беше писал в Англия гонят ли треньорите след 4-5 слаби мача . Не ги гонят естествено , но там работят доказани треньори при които отборите имат стил на игра . За всеки мач имат тактика , а това тук не го виждаме .
С какво се е доказал Ясен ? С нищо ! Той е недоказан ! Доказва навсякъде където е бил , че тръгва добре и катастрофира тежко в средата и в края . И аз бях против него , когато го назначихме , бях за Илиан Илиев , но с играта си отборът ме накара да му повярвам . Аз и сега му вярвам , ако загубим от Лил пак ще има нотка доверие , но сгреши ли дори леко в България мисля , че часът му ще свърши !
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел