Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Мнениеот Levskar_90 » 27 окт 2010 23:31

Смисъла на темата беше друг, не е свързан с мача :x
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 27 окт 2010 23:53

deepblue1963 написа:
vesodoc написа:Проблемите на Левски в момента са изцяло в треньорския щаб.
Значи да допуснеш играчите ти да се сбият на терена, като по този начин ясно съзнаваш, че поне един от тях ще получи червен картон,
в ной-добрия случай, значи да си пълен аматьор!
При толкова контузии в тоя отбор (защо са толкова много също е интересен въпрос, ама никой не смее да го зададе!), при толкова къса резервна скамейка,
да си позволиш да нахъсиш играчите си така, че те да се бият по терена, да загубиш ключови фигури за следващите няколко мача...
просто е аматьорско, наистина.
Крайно време е да го признаем!
Гонзо е велик по характер, по дух, по любов към клуба,
обаче е пълен аматьор по отношение на воденето на отбора!
Какво като Литекс ги падпира съдията? Дори и да беше 100 % така (а то не беше съвсем очевидно), какво щеше да стане?
Да щяхме да загубим един мач...Но щяхме да си запазим състава и да имаме шансове да спечелим следващите...
А сега с тоя осакатен състав, ще загубим и от Локо ПД и от Славия, ако не по три то поне по две точки от всеки мач.
А честито да ни е!
Тия се самозабравиха, наистина!!!

Ако бием и Локо Пд,и Славия ще отвориш ли една тема,за да се извиниш?

Няма да се извиня по две причини:
1. Аматьорщината и простотията по принцип не може да се "замазва" с някакви успехи, защото все пак спортът е и възпитание! Какъв пример дават на децата тия? Не знам за теб, обаче аз помня оня паметен мач, след който Левски стана Витоша, а ЦСКА - Средец. Сценките бяха дори малко по-бледи от тези в Ловеч. Мен лично ме е срам от Левски. Литекс са си селяни, тях просто няма смисъл да ги коментираме. Но Левски да се бият така, при условие, че имаха и психолог в лагера ...Срам.
2. За разлика от други фенове, на други отбори бой върху полуумрели кучета не ми носи радост и самочувствие. Щото Локо ПД и Славия са такива. Обаче с нашия "биткаджийски" състав, с тези странни "обигравания" и "сработвания" ние все повече спадаме до тяхното ниво. Каквото не може да се компенсира с тактика и работа, се компенсира с бой...Еми такава е и цялата ни държава.
И последно: не съм от феновете на ***, Наско Сираков и Мъри Стоилов. Аз съм фен на Гонзо, но смятам, че напоследък бърка и затъва.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 27 окт 2010 23:57

vesodoc написа:
deepblue1963 написа:
vesodoc написа:Проблемите на Левски в момента са изцяло в треньорския щаб.
Значи да допуснеш играчите ти да се сбият на терена, като по този начин ясно съзнаваш, че поне един от тях ще получи червен картон,
в ной-добрия случай, значи да си пълен аматьор!
При толкова контузии в тоя отбор (защо са толкова много също е интересен въпрос, ама никой не смее да го зададе!), при толкова къса резервна скамейка,
да си позволиш да нахъсиш играчите си така, че те да се бият по терена, да загубиш ключови фигури за следващите няколко мача...
просто е аматьорско, наистина.
Крайно време е да го признаем!
Гонзо е велик по характер, по дух, по любов към клуба,
обаче е пълен аматьор по отношение на воденето на отбора!
Какво като Литекс ги падпира съдията? Дори и да беше 100 % така (а то не беше съвсем очевидно), какво щеше да стане?
Да щяхме да загубим един мач...Но щяхме да си запазим състава и да имаме шансове да спечелим следващите...
А сега с тоя осакатен състав, ще загубим и от Локо ПД и от Славия, ако не по три то поне по две точки от всеки мач.
А честито да ни е!
Тия се самозабравиха, наистина!!!

Ако бием и Локо Пд,и Славия ще отвориш ли една тема,за да се извиниш?

Няма да се извиня по две причини:
1. Аматьорщината и простотията по принцип не може да се "замазва" с някакви успехи, защото все пак спортът е и възпитание! Какъв пример дават на децата тия? Не знам за теб, обаче аз помня оня паметен мач, след който Левски стана Витоша, а ЦСКА - Средец. Сценките бяха дори малко по-бледи от тези в Ловеч. Мен лично ме е срам от Левски. Литекс са си селяни, тях просто няма смисъл да ги коментираме. Но Левски да се бият така, при условие, че имаха и психолог в лагера ...Срам.
2. За разлика от други фенове, на други отбори бой върху полуумрели кучета не ми носи радост и самочувствие. Щото Локо ПД и Славия са такива. Обаче с нашия "биткаджийски" състав, с тези странни "обигравания" и "сработвания" ние все повече спадаме до тяхното ниво. Каквото не може да се компенсира с тактика и работа, се компенсира с бой...Еми такава е и цялата ни държава.
И последно: не съм от феновете на ***, Наско Сираков и Мъри Стоилов. Аз съм фен на Гонзо, но смятам, че напоследък бърка и затъва.

"А сега с тоя осакатен състав, ще загубим и от Локо ПД и от Славия..."
Уж "полуумрели кучета",пък ще загубим от тях!?Не разбрах...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 28 окт 2010 02:15

deepblue1963,

имам предвид, че Локо ПД и Славия не би трябвало да представляват проблем за оня Левски, който си мислехме, че се е възродил. От август и септември.
А сега аз лично се притеснявам, че можем дори да загубим някой от тия мачове.
Без Тасевски зад себе си, Дембеле не е тази голова машина. Славия играят добре в защита особено срещу нас, в последните години, изключвам мача от тая пролет.
Яд ме е, че от глупост или айде, да кажа, от невъздържаност сами можем да си направим живота труден. Това е всичко.
САМО ЛЕВСКИ!!!!

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 28 окт 2010 09:17

vesodoc написа:deepblue1963,

имам предвид, че Локо ПД и Славия не би трябвало да представляват проблем за оня Левски, който си мислехме, че се е възродил. От август и септември.
А сега аз лично се притеснявам, че можем дори да загубим някой от тия мачове.
Без Тасевски зад себе си, Дембеле не е тази голова машина. Славия играят добре в защита особено срещу нас, в последните години, изключвам мача от тая пролет.
Яд ме е, че от глупост или айде, да кажа, от невъздържаност сами можем да си направим живота труден. Това е всичко.
САМО ЛЕВСКИ!!!!

До колкото помня от мача с Латекса са наказани минев,тасевски и Гаджев.Пускат Йовов на мястото на Тасевски , Станчев на мястото на Минев и циганина или кривия на мястото на гаджев.Кво толкова е станало.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 28 окт 2010 09:46

Темата се изчерпа, отива в архива.

Върни се в “Архив”