Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gourgkhof
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Gourgkhof » 27 окт 2010 15:46

Ако искате ми вярвайте, ама тоя младичкия ще ни бъде титуляранед вратар след 2 сезона ! Уникален талант, който , ако се работи с него правилно, ще стане един от най-добрите.
Няма мъже, които търсят само секс, просто някои жени не мога да дадат друго.

Legion Blue
Контакти:

Мнениеот Legion Blue » 27 окт 2010 17:06

Вратарят на Видима-Раковски Пламен Илиев е все по-близо до Левски. Ръководствата на двата тима са провели разговор за привличането на стража, заяви президентът на севлиевци Ярослав Дончев. Специално за "Топспорт.бг" наскоро навърщващият 19 години играч заяви, че веднъж в живота може да получи шанс да играе в Левски.

"За да има интерес към мен, нямам само аз заслуга. Зад мен е целият тим. С мен лично никой не е разговарял. Знам, че преговорите са между ръководствата на клубовете. Знам какви вратари има Левски. Ако аз отида зимата там, ще се боря, за да се наложа. Където и да преминеш, винаги трябва да заслужиш титулярното си място", сподели стражът.

Пламен Илиев коментира пред "Топспорт.бг", че Георги Петков не е имал вина за 5-те гола допуснати от Спортинг (Лисабон). "Мисля, че целият тим има вина за головете. Защо трябва да се обвинява само вратарят?", заяви младият играч.

Старжът коментира също, че се надява лошата серия на Видима да приключи и още тази събота да победят Калиакра, с което нещата в клуба да се нормализират.

Илиев е роден на 30 ноеври 1991 г. в Ботевград. Юноша е на Балкан (Ботевград) и Видима-Раковски. Подписва първия си професионален договор със севлиевци през това лято.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

А какво става по-дяволите с Кривия.

Мнениеот zlatan » 27 окт 2010 17:32

Може и да съм в заблуда ,но някой може ли да каже какво става с Кривия след като контузията му е отшумяла и би следвало да е готов за игра.Особено след днешните наказания на Влади и Дарко.
И да помоля мисля че не съм нарушил точка-5.
LEVSKI_FOREVER

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 27 окт 2010 20:00

Някой има ли наблюдение върху играта на Костов от Пирин ? Дали трябва дъ бъде привлечен зимата според вас ?
Иначе то Златков от Миньор е един от най некадърните защитници в България . Реално ли го следят , защото ако го привлечем защитата ще ни стане в пъти по зле от сега ;)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 окт 2010 22:01

Аз все още не мога да разбера защо го взимаме тоя вратар...че са слаби нашите е факт, но нали не очаквате 19 годишен вратар да стане титуляр в Левски? Което от своя страна значи, че пролетта пак ще пази някой от сегашните бастуни... :!: :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 27 окт 2010 22:13

Cesc Fabregas написа:Аз все още не мога да разбера защо го взимаме тоя вратар...че са слаби нашите е факт, но нали не очаквате 19 годишен вратар да стане титуляр в Левски? Което от своя страна значи, че пролетта пак ще пази някой от сегашните бастуни... :!: :roll:

1.Доколкото разбрах,още не сме го "взели".
2.Доколкото разбрах,Петков и Димитров са "пътници".Така че-3-ма вратари...Евентуално.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 окт 2010 22:29

deepblue1963 написа:
Cesc Fabregas написа:Аз все още не мога да разбера защо го взимаме тоя вратар...че са слаби нашите е факт, но нали не очаквате 19 годишен вратар да стане титуляр в Левски? Което от своя страна значи, че пролетта пак ще пази някой от сегашните бастуни... :!: :roll:

2.Доколкото разбрах,Петков и Димитров са "пътници".Така че-3-ма вратари...Евентуално.

Четеш ли изобщо какво написах по-долу? Явно някой от бастуните ще пази и пролетта ПОНЕ! :x
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 27 окт 2010 22:35

Cesc Fabregas написа:
deepblue1963 написа:

Четеш ли изобщо какво написах по-долу? Явно някой от бастуните ще пази и пролетта ПОНЕ! :x

Ми не можем да купим Буфон!Какво да правим?Впрочем,току-що видях как защитник на Нюкясъл изби топката от голлинията с глава В ГЛАВАТА на собствения си вратар и тя влезе в мрежата.Май,понякога сме твърде сурови към нашите играчи.Визирам "плюнките" по нашите защитници.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: А какво става по-дяволите с Кривия.

Мнениеот Жоржиньо » 28 окт 2010 14:14

zlatan написа:Може и да съм в заблуда ,но някой може ли да каже какво става с Кривия след като контузията му е отшумяла и би следвало да е готов за игра.Особено след днешните наказания на Влади и Дарко.
И да помоля мисля че не съм нарушил точка-5.

И на мене ми е интересно .. след като направи много добър мач срещу Гент ...например срещу Литекс той щеше да свърши много добра работа ;)

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 29 окт 2010 11:46

Аз следя тоя полусезон Филипов от Сливен и ми прави добро впечатление.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Върни се в “Архив”