Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

garradembelere
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот garradembelere » 25 окт 2010 15:29

Levskar_90 написа:
Blue_Girl написа:
blue avalanche написа:Не че нещо,ама гледах последните два мача на Калиакра(както и много други фенове) и ми направи впечатление нелошата игра на "нашия" М.Димов.

И на мен ми направи добро впечатление това момче.
8-)

За Левски нестава ;)

+1.

И сега ще ме сметнете за богохулник, но ще е добре да продадем Гарата. Не за друго, ами ще лапнем парички, и спокойно може да направим друг добър трансфер - В локото онзи Карвалио ли беше?

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 25 окт 2010 15:32

Levskar_90 написа:
Blue_Girl написа:
blue avalanche написа:Не че нещо,ама гледах последните два мача на Калиакра(както и много други фенове) и ми направи впечатление нелошата игра на "нашия" М.Димов.

8-)

За Левски нестава ;)

Защо?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 окт 2010 16:12

Levskar_90 написа:
Blue_Girl написа:

8-)

За Левски нестава ;)

Не съм казал дали "става" или не.Просто ми направи впечатление играта му(и срещу ЦСКА,междувпрочем).Като чета мненията във форума и Иванов не става.Тъй че...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 окт 2010 10:09

[center]Левски договори вратар от Видима[/center]

Левски се уреди с още един вратар. "Сините" се договориха с Видима-Раковски за Пламен Илиев. Младежкият национал ще дойде на "Герена" през зимата. Той привлече Ясен Петров и компания с изявите си, въпреки че тимът от Севлиево се намира на незавидното последно място. Илиев изнесе отличен мач с ЦСКА, а после даде сериозен отпор и на Левски. Талантът ще замени Цветан Димитров, който така и не успя да защити мястото си на стадион "Георги Аспарухов". Освен с Илиев се очаква Левски да се подкрепи и с двама защитници. Един от родното първенство и чужденец.

Тази вечер пък куп чужди мениджъри биха път до Ловеч, за да следят набелязани играчи от "Герена". На трибуните в дербито срещу Литекс заеха места турци, поляци и руснаци, които главно се интересуват от Веселин Минев и Жоазиньо.

Източник:в-к Стандарт

Айде честито това е най-перспективният вратар в А група и е само на 18 години! ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

todorovepodloga
Контакти:

Мнениеот todorovepodloga » 26 окт 2010 18:11

Parmalat написа:[center]Левски договори вратар от Видима[/center]

Левски се уреди с още един вратар. "Сините" се договориха с Видима-Раковски за Пламен Илиев. Младежкият национал ще дойде на "Герена" през зимата. Той привлече Ясен Петров и компания с изявите си, въпреки че тимът от Севлиево се намира на незавидното последно място. Илиев изнесе отличен мач с ЦСКА, а после даде сериозен отпор и на Левски. Талантът ще замени Цветан Димитров, който така и не успя да защити мястото си на стадион "Георги Аспарухов". Освен с Илиев се очаква Левски да се подкрепи и с двама защитници. Един от родното първенство и чужденец.

Тази вечер пък куп чужди мениджъри биха път до Ловеч, за да следят набелязани играчи от "Герена". На трибуните в дербито срещу Литекс заеха места турци, поляци и руснаци, които главно се интересуват от Веселин Минев и Жоазиньо.

Айде честито това е най-перспективният вратар в А група и е само на 18 години! ;)

Аз вече не смея да изразявам мнение, че за мен и Акалски беше най - перспективния.. :lol:

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 27 окт 2010 00:04

Parmalat написа:[center]Левски договори вратар от Видима[/center]

Това инфо го чух и по Ринг.бг.
Също така от там разбрах, че 1-ия централен защитник, който наблюдават е Даниел Златков, от Миньор Пк, а другия от чужбина.
Успех му желая на Илиев в Левски!
Дано на него и на Акалски да им се дава шанс за изява, а не само да ги привличаме, а да не играят!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 27 окт 2010 10:18

И какво излиза? Имаме един куп вратари, ама нито един не може да пази :)
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 окт 2010 10:22

K'во става бе ?
То човек ще си помисли, че проблема ни е само вратарския пост ...
Вече май имаме 4-ма вратаря ?
И, какво ще ги правим ?
Не, че не одобрявам привличането на млад и переспективен футболист ... пък бил той и вратар, но трябва да се реши, кои ще са вратарите, да се отсеят и да се знае.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 27 окт 2010 10:24

THE G.A.M.E написа:K'во става бе ?
И, какво ще ги правим ?
Не, че не одобрявам привличането на млад и переспективен футболист ... пък бил той и вратар, но трябва да се реши, кои ще са вратарите, да се отсеят и да се знае.

Петков и Димитров-аут!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 27 окт 2010 11:35

deepblue1963 написа:
THE G.A.M.E написа:K'во става бе ?
И, какво ще ги правим ?

Петков и Димитров-аут!

Поправка: Петков - аут, и оставаме с трима вратари. А от тримата - Божо трябва да е титуляр, докато Акалски не влезе във форма.

Върни се в “Архив”