АНГЛИЯ-ЧЕРНА ГОРА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: АНГЛИЯ-ЧЕРНА ГОРА

Мнениеот Blue_Girl » 13 окт 2010 19:26

Бижутера написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
Blue_Girl написа:Задължителна победа за Англия, независимо с колко гола!
:mrgreen:

:lol: :lol: :lol: Миличка, те играха снощи и нямаше никакви голове 0:0

тя по принцип си е отвеяна, не й се карайте ;)

[offtopic]Не съм разсеяна, но просто не обърнах внимание на резултата.[/offtopic]
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 13 окт 2010 19:39

Краставичарят Ганчо написа:Черна гора е държава джудже! Населението и е 650 хил. души, горе-долу колкото Пловдивска област. Все едно ние да съставим сборен отбор от родените в Пловдив, Карлово, Асеновград и околните села. Ще се получи боеспособно отборче, което може да е костелив орех, но нищо повече. Ето Ви един примерен състав:
Акалски, Телкийски, Г. Христов, Н.Манчев, Ал. Александров - Кривия, Д. Саидходжа, В. Василев, Гаджалов, Тимонов, Какалов, Домовчийски. Треньор - Яс. Петров, Директор - Г.Иванов-Гонзо или Хр.Стоичков. Горе-долу такъв е и състава на Черна гора, така, че лаиците нака не ми ги сравняват с България. Просто е невероятно, че черногорците спечелиха 10 точки до сега. Но те са до тук, повече никой няма да ги подцени, а и късмета няма да е вечно с тях.

Само че Тимонов не е Йоветич, Какалов - Вукчевич и Домовчийски - Вучинич. Нали разбираш къде е разликата. Да не говорим, че Ясен е на светлинни години от Кранчар. Колкото и да ги подценявате Черна гора те победиха двата си конкурента за второто място и не загубиха от Англия. Ние с правилния на Мъди глътнахме 5 гола, не вкарахме нито един и бяхме последни. Добре че извадихме късмет в Уелс, та не сме все още капо.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 13 окт 2010 20:06

[/quote][offtopic]Не съм разсеяна, но просто не обърнах внимание на резултата.[/offtopic][/quote]
;) Спок, не се коси,ти ако ги беше гледала колко безлични бяха англиганите,щеше да пожелаеш категорична победа за Черногорци. щото от английските дървета просто няма как да загубим в София
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 окт 2010 20:50

Краставичарят Ганчо написа:Черна гора е държава джудже! Населението и е 650 хил. души, горе-долу колкото Пловдивска област. Все едно ние да съставим сборен отбор от родените в Пловдив, Карлово, Асеновград и околните села. Ще се получи боеспособно отборче, което може да е костелив орех, но нищо повече. Ето Ви един примерен състав:
Акалски, Телкийски, Г. Христов, Н.Манчев, Ал. Александров - Кривия, Д. Саидходжа, В. Василев, Гаджалов, Тимонов, Какалов, Домовчийски. Треньор - Яс. Петров, Директор - Г.Иванов-Гонзо или Хр.Стоичков. Горе-долу такъв е и състава на Черна гора, така, че лаиците нака не ми ги сравняват с България. Просто е невероятно, че черногорците спечелиха 10 точки до сега. Но те са до тук, повече никой няма да ги подцени, а и късмета няма да е вечно с тях.

С четири нападателя ще им излезем :mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 13 окт 2010 21:43

Хората го даваха в събота вечерта, преди 20 год. над 100 хил. деца са официално се занимават с футбол по школите-днес 17 000. Няма ги школите от провинциите и повечето са започнали футбола извън София.

pomiqrat написа:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 окт 2010 22:30

Хора, това беше пика в представянето на черногорците !
Догодина .... я вземат 2 т. я не ....
Имат домакинства на нас и Англия ... и гостуват на Швейцария и Уелс.
Подозирам, че 2-те си точки ще ги вземат срещу нас и Уелс ...

Що се отнася до "правилен" и "практичен" футбол .... ами, явно на хората им идва идеално тази игра, тип - бетон.
И преди съм го писал .... ние - българските отбори като цяло .... и Национала естветвено - НЕ МОЖЕМ ДА ИГРАЕМ БЕТОН !
Просто, не ни се отдава !
Малко хора знаят, че всъщност срещу Англия на Уембли, щяхме да се защитаваме със 7 човека ............ ако не беше нелепият гол в самото начало ! ! !
След него, за какво да играем защитно ?
Да паднем само 0 : 1 ли ? ?

Конкретно за снощният мач ...
Ами, Англия играха слабо - факт !
Нищо не им се получаваше ... не успяха да вкарат ранен гол, и от там им се обърка мача .... то неможе всеки път да е, както срещу нас - от 5 положения - 4 гола !
Черна гора, играха дициплинирано, с 9-10 човека в, и пред наказателното си .... но въпреки това, допуснаха 2-3 много сериозно опасности.
Дори и едно от положенията си да бяха вкарали ингилизите, черногорците отиваха на разлика .... също както нас !
Черна гора, явно са променили стила си от миналата година, и това за сега им носи успех.
Носи им успех, само защото, не получават първи гол !
Мисля, че догодина, все пак .... нещата ще си дойдат на мястото.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 13 окт 2010 22:45

Англия не е никаква сила, защо се втълпява че са супер страшни ? Може би не съм прав, но съвсем малко назад върнете филма, Хърватите ги биха на сред острова в мач без значение за тях и супер важен за островитяните, което им костваше изхвърляне от първенството. Лично според мен, там разчитат много, даже прекалено много на индивидуалните качества на 3-4 футболисти и не са никакъв отбор. Да, парите които инвестират и първенството което е N 1 последните години, са много но това както се вижда вреди на националния отбор. А какво щеше да стане ако вместо гредата в 71 минута, черногорците бяха отбелязали ??? За добро или лошо не влезе. Никакво заблуждаване и подценяване на мачовете. Колкото победи толкова, но да умират на терена а не като Чавдар да мисли само за луканки "Стара Планина" :) Шансове все още има, дано се справят момчетата. Швейцарците са кофти отбор, но мисля че може да се справим с тях.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 окт 2010 15:21

Архив :arrow:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”