Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- sedem_!_dva
Re: Всяка Легенда си има име.....Нашето е ЛЕВСКИ!!
Уникален клип наистина, само едно голямо БРАВО на създателя му 

NON MOLLARE MAI
Re: МЪРИ ВЗИМАЛ РАБЕХ.!!!!!!!!!!!!!!
lineker написа:МЪРИ УВАЖАВАМ ТЕ, МОЛЯ ГЛЕДАЙ СИ ОТБОРА СТИГА СИ ВКАРВАЛ ИНТРИГИ ВЕЧЕ ОТЛОЖИ КРЪГА СЕГА РАБЕХ ,АРЕ СТИГА ВЕЧЕ. ТИ РАБЕХ НЯМА ДА ГО ВИДИШ.ТА ТОЙ В СОФИЯ НЕ ЩЕ ДА СЕДИ ТА ПРИ ТЕБ ЩЯЛ ДА ДОИДЕ.ИНАЧЕ АС АКО СЪМ БАТКОВ ША ТИ ДАМ РАБЕХ,АМА ТИ ЩЕ МИ ДАДЕШ ИВЕЛИН ПОПОВ ,А МЪРИ КВО ША КАЖЕШ ЗА ТАЗИ ТРАМПА.
Кой Ви е виновен на левскарите, че изгонихте Ивелин Попов от Левски?

Re: Въпрос
За натрупани пет жълти картони е наказах с една среща и 200лв глоба мисля, така каза снощи един от ДК, когато даваше обяснение за всяко едно наказание поотделно.
Също така за нарушения в приятелски мачове също се дават наказания.
Помощник треньора на РилецО е лишен за 6 месеца заради това, че извади отбора от контролата с Вас.
В момента дори го повтарят по Канал 3
Също така за нарушения в приятелски мачове също се дават наказания.
Помощник треньора на РилецО е лишен за 6 месеца заради това, че извади отбора от контролата с Вас.
В момента дори го повтарят по Канал 3

ZYKLON написа:cskaole написа:Що да се маха Рабех? Нали беше най-добрия защитник, направо извънземен. Сега да се махал....Смешна работа сте.
Може и да сме смешна история.Но вие сте жалка,траги-комична пародия на отбор.
Да се научиш първо да пишеш, пък тогава да се изразяваш. Марш в 1-и клас. Трагикомична е ЕДНА дума. А и другото, което е не съм коментирал вашия отбор като цяло, а един играч. Марш в 1-и клас. Първо чети, след това се изказвай. Под "сте" имам предвид феновете, които възхвалявахте Рабех. Марш в 1-и клас. Научи се да разбираш значението на думите в дадено изречение. Направо отивай в детската градина - предучилищна възраст.
ма божееееееееее ква история кво минало ква легенда
- sedem_!_dva
cskaole написа:ZYKLON написа:cskaole написа:Що да се маха Рабех? Нали беше най-добрия защитник, направо извънземен. Сега да се махал....Смешна работа сте.
Да се научиш първо да пишеш, пък тогава да се изразяваш. Марш в 1-и клас. Трагикомична е ЕДНА дума. А и другото, което е не съм коментирал вашия отбор като цяло, а един играч. Марш в 1-и клас. Първо чети, след това се изказвай. Под "сте" имам предвид феновете, които възхвалявахте Рабех. Марш в 1-и клас. Научи се да разбираш значението на думите в дадено изречение. Направо отивай в детската градина - предучилищна възраст.
Ти отивай на Кочината да псуваш футболисите и да си чупиш стадиона заедно с великата сбирщина, наречена агитка, а не разпределяй, кой къде да ходи

Рабех няма да ходи в Литекс, а това са абсолютни глупости.
И на модератора на Литекс да кажа, че от Герена никой не го е гонил Ивелин Попов, просто той сам реши да си тръгне, заслепен от глупостите на мениджъри като Андрей Желязков и затова отиде във Фейенорд, а после се върна в България и беше първо в Берое за няколко месеца, а после отиде и в Ловеч.
NON MOLLARE MAI
Страшен клип,настръхвам,пийте Пиринско,усвоява погълнатата сутрин чорба

- bigbonusprize
- Контакти:
cskaole написа:ZYKLON написа:cskaole написа:Що да се маха Рабех? Нали беше най-добрия защитник, направо извънземен. Сега да се махал....Смешна работа сте.
Най-добрият е, но за разлика от вас ние не търпим пияндета...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
sedem_!_dva аз пътя на Попето го зная, но защо, след като се върна от Фейнорд не си го взехте обратно в Левски, а го натирихте в Ботев 
Иначе за Рабех в Ловеч вече са му подсигурили водно колело така няма да е опасен за движението
От хотела по реката, по реката и на стадиона, след това по обратният маршрут та в хотела.

Иначе за Рабех в Ловеч вече са му подсигурили водно колело така няма да е опасен за движението

От хотела по реката, по реката и на стадиона, след това по обратният маршрут та в хотела.

Кой е възхвалявал рабех бе мухльо?
Марш на селския ви стадион да режеш греди.