Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vesodoc
Контакти:

Re: Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Мнениеот vesodoc » 22 окт 2010 23:32

Дано вкараме поне един гол повече от оранжевите.
Литекс може и да не се напъват много тоя мач. Но като че ли цялото, психично напрежение ще е върху нас. Ако бием, сме почти сигурни шампиони. Ако паднем, се пускаме по спиралата надолу...Ще почнат едни психотравми, едни психични проблеми, едни вайкания...Прави ми впечатление напоследък обаче, че оранжевите медии (особено спортлайн.бг) са направо ласкави спрямо Батков и Левски. Громят Чорбата и нито веднъж не са ни нападнали, така както го прави ***, например.
Та, предполагам, че ще има някаква врътка между добри приятели - Батков - Ганчев...Дори и да паднем сега, те ще ни върнат жеста догодина, напролет...
Абе, да си ги бием, па квото ще.

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 23 окт 2010 00:28

1:2,трудна победа за ЛЕВСКИ.Но тази победа ще е важна не само за класирането.Тази победа ще повдигне дух и самочувствие преди реванаша с ЛИЛ.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 23 окт 2010 00:35

runnersa написа:2:1 и 3 отбора с по 25т. след 11 кръг може първенството ни да е слабо, но поне ще е завързано колкото и на Левскарите да им се иска отсега да се провъзгласят за шампиони ;)

Не сме казали, че сме шампиони, защото има още много кръгове.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

nikit0o_ndn
Контакти:

Мнениеот nikit0o_ndn » 23 окт 2010 00:48

Аз мисля че мача ще е 2:2 макар че може да завърши и 2:1 за единия отбор :П

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 23 окт 2010 00:54

vesodoc написа:Дано вкараме поне един гол повече от оранжевите.
Литекс може и да не се напъват много тоя мач. Но като че ли цялото, психично напрежение ще е върху нас. Ако бием, сме почти сигурни шампиони. Ако паднем, се пускаме по спиралата надолу...Ще почнат едни психотравми, едни психични проблеми, едни вайкания...Прави ми впечатление напоследък обаче, че оранжевите медии (особено спортлайн.бг) са направо ласкави спрямо Батков и Левски. Громят Чорбата и нито веднъж не са ни нападнали, така както го прави ***, например.
Та, предполагам, че ще има някаква врътка между добри приятели - Батков - Ганчев...Дори и да паднем сега, те ще ни върнат жеста догодина, напролет...
Абе, да си ги бием, па квото ще.

Стига с тези измислици, че ако паднем, мача ще е уреден!
:evil:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 23 окт 2010 01:04

Да не се лъжем ! Това е най важният ни мач до края на годината и победа в него почти ни прави шампиони . През пролетта ще ни е по лесно и просто всякаква конкуренция ще бъде смазана от рано . Твърда победа , макар и трудна ! Това е мачът , който трябва да играем ако трябва и над възможностите си и след като ги победим ще дойде редът и на Лил !
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Foxtrot
Контакти:

Мнениеот Foxtrot » 23 окт 2010 12:24

Пътят към титлата (макар, че е още много рано) минава през задължителна победа в Ловеч. Не се заблуждавайте, че мачът ще е лесен. Ще стане такъв ако ние си го направим. Прогноза 1-3

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 23 окт 2010 12:58

Не си правете илюзии, че Левски е тотален фаворит и ни чака лесен мач. Според прогнозите на букмейкърите е обратното- айтсайдер сме! За мен сме по-добрият отбор, но те са домакини, което изравнява везните. Дано Тасевски се възстанови за мача, защото се представя много добре срещу Литекс, а Огнянов не изглежда готов за такива мачове.

Някой може ли да ми каже кога и къде се пускат билетите за гостуващата агитка, защото ако пътувам едва ли ще е с фен клуба?

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 23 окт 2010 13:41

Синият Болярин написа:Не си правете илюзии, че Левски е тотален фаворит и ни чака лесен мач. Според прогнозите на букмейкърите е обратното- айтсайдер сме! За мен сме по-добрият отбор, но те са домакини, което изравнява везните. Дано Тасевски се възстанови за мача, защото се представя много добре срещу Литекс, а Огнянов не изглежда готов за такива мачове.

Някой може ли да ми каже кога и къде се пускат билетите за гостуващата агитка, защото ако пътувам едва ли ще е с фен клуба?

До колкото знам,билети ще се купуват на място...другият вариант е да влезнем на ръшИзображение
Изображение

itskoo17
Контакти:

Мнениеот itskoo17 » 23 окт 2010 17:55

Знае ли се какви са цените на билетите ? И по точно на сектора за гости :?:

Върни се в “Архив”