И що така реши....??? Сигурно щото много мразиш Левски и се чудиш к'во да измислиш..., пък те на всичкото отгоре играят добре и бият дажеемо73канар написа:Независимо как свърши мача ,виновен за всичко ще е съдията.![]()
![]()

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
И що така реши....??? Сигурно щото много мразиш Левски и се чудиш к'во да измислиш..., пък те на всичкото отгоре играят добре и бият дажеемо73канар написа:Независимо как свърши мача ,виновен за всичко ще е съдията.![]()
![]()
Al_Abrashev написа:И що така реши....??? Сигурно щото много мразиш Левски и се чудиш к'во да измислиш..., пък те на всичкото отгоре играят добре и бият дажеемо73канар написа:Независимо как свърши мача ,виновен за всичко ще е съдията.![]()
![]()
...
caci написа:За съжаление след мач в Европа играем ганкиното,освен това като се прибави тактическата несъстоятелност на Ясен,слабите централни защитници и смахнатата игра с шут на Милиев към Гара и не на последно място грешките в стартовия състав при липсата на Тасевски и Йовов,мисля че много трудно бихме взели и точка.
Предполагаш..., защото гледаш нормално на написаното и си изразяваш съответното мнението по въпроса... За по-голямата част от феновете на Ботев обаче, омразата към Левски надминава дори и любовта към собствения отбор..., затова и аз се закачам....blue avalanche написа:Al_Abrashev написа:И що така реши....??? Сигурно щото много мразиш Левски и се чудиш к'во да измислиш..., пък те на всичкото отгоре играят добре и бият дажеемо73канар написа:Независимо как свърши мача ,виновен за всичко ще е съдията.![]()
![]()
...
Предполагам,че е искал да каже,че който и отбор да загуби,ще обвини съдията.
blue avalanche написа:caci написа:За съжаление след мач в Европа играем ганкиното,освен това като се прибави тактическата несъстоятелност на Ясен,слабите централни защитници и смахнатата игра с шут на Милиев към Гара и не на последно място грешките в стартовия състав при липсата на Тасевски и Йовов,мисля че много трудно бихме взели и точка.
Ти Литекс ги изкара бетер Спортинг,бе!Нали ги видях и тях,какво "Ганкино" играха със Сливен?Много-"яки",няма що...
blue avalanche написа:caci написа:За съжаление след мач в Европа играем ганкиното,освен това като се прибави тактическата несъстоятелност на Ясен,слабите централни защитници и смахнатата игра с шут на Милиев към Гара и не на последно място грешките в стартовия състав при липсата на Тасевски и Йовов,мисля че много трудно бихме взели и точка.
Ти Литекс ги изкара бетер Спортинг,бе!Нали ги видях и тях,какво "Ганкино" играха със Сливен?Много-"яки",няма що...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 12 госта