Лил - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лил - Левски
Ами.. гадно. Играхме компактно в защита, а Митрев бе за пореден мач на ниво - казвам пореден, тъй като не виждам нещо фрапатно след грешката в мача с АИК. Дори гола на Видима не беше чак толкова тъп. В нападение - Гарата се вижда че е само за БГ консумация, Жо също, Младенов - средно!
-
- Контакти:
comandosa1 написа:Огнянов, Жо и Гаджев ги нямаше целия мач. Факта, че 2-ма от тях стояха до края, а имахме право на още 1 смяна не говори добре за Ясен. Не може от 5 халфа да играят само 2-ма, като единия 45 мин. Няма как да биеш научен отбор така.
Вече е ясно, няма да излезем от групата, дано поне запишем още точки, зощото от догодина падаме в блатото на непоставените отбори, а от там се излиза много трудно.
Не мога да разбера подобни изявления!?...Левски ИМА шанс да излезе от групата-пътят е ясен-победа над Лил(апропо-АБСОЛЮТНО възможна!!!)...точка или 3 в Гент(също е възможно) и накрая-в студа на Герена не се знае Спортинг дали ще се хвърли на 100%...Вчера играхме нелошо,но Тасевски и Йовов липсваха.Въпреки това един равен беше реален,защо на Герена да не победим!?...
Аз мисля че тук няма да победим Лил. През зимата трябват още 2-3 играчи за да се надгражда отбора.Слаб мач за Жо и Гаджев.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Момчета, вижте, ще ви кажа едно нещо
В момента се мотам из Европа, фирмата, за която работя е такава. Дори има обект в Гент, но по предварителни данни трудно ще се пласирам за мача, тогава ще съм на другия край на континента. Както и да е: нямате си на представа какъв кеф е да отида в офиса и да кажа на всички чехи "Абе, ама моят Левски снощи размаза АИК, Гент, опънахме се на Лил", докато тяхната Спарта се издъни с Жилина за ЛЕ. Верно, сега можем много да философстваме по темата кой и как е играл, кой става и кой не става, обаче истината е една - Левски играе футбол, вижда се и с просто око. Понякога стават и издънки като в Лисабон, обаче се надиграваме с най-силните в Европа. Ако тази година не успеем, догодина ще стане. Било то в ШЛ, било то в ЛЕ. И на мен ми се иска да беше играл снощи Кривия поне 20 минути, щеше да даде един - два паса като хората; и на мен не ми хареса как Жо всяка топка му е спорна, защото няма пространства за него и на практика не беше достатъчно ефективен; и на мен ми се иска Гара и Иса да се разиграят и да вкарват и Левски да си печели без проблем и домакинските, и гостуванията - абе и това ще стане бе. Снощи играхме добре, имахме своите положения, голът ни го вкараха без да искат - има и такива мачове. Сега да се стягаме за мача в Ловеч, а след две седмици дано Бог е с нас и да ги бием. Можем и в Гент да си вземем мача, можем и от Спортинг да вземем нещо.
В момента се мотам из Европа, фирмата, за която работя е такава. Дори има обект в Гент, но по предварителни данни трудно ще се пласирам за мача, тогава ще съм на другия край на континента. Както и да е: нямате си на представа какъв кеф е да отида в офиса и да кажа на всички чехи "Абе, ама моят Левски снощи размаза АИК, Гент, опънахме се на Лил", докато тяхната Спарта се издъни с Жилина за ЛЕ. Верно, сега можем много да философстваме по темата кой и как е играл, кой става и кой не става, обаче истината е една - Левски играе футбол, вижда се и с просто око. Понякога стават и издънки като в Лисабон, обаче се надиграваме с най-силните в Европа. Ако тази година не успеем, догодина ще стане. Било то в ШЛ, било то в ЛЕ. И на мен ми се иска да беше играл снощи Кривия поне 20 минути, щеше да даде един - два паса като хората; и на мен не ми хареса как Жо всяка топка му е спорна, защото няма пространства за него и на практика не беше достатъчно ефективен; и на мен ми се иска Гара и Иса да се разиграят и да вкарват и Левски да си печели без проблем и домакинските, и гостуванията - абе и това ще стане бе. Снощи играхме добре, имахме своите положения, голът ни го вкараха без да искат - има и такива мачове. Сега да се стягаме за мача в Ловеч, а след две седмици дано Бог е с нас и да ги бием. Можем и в Гент да си вземем мача, можем и от Спортинг да вземем нещо.
Снощи Левски игра относително добре въпреки загубата. Лили е класен отбор, но не е толкова страшен и тук с подкрепата на публиката можем да ги бием. Голът който ни вкараха стана след грешка на цялата защита, но в този мач такива грешки бяха доста по малко от друг път. На мача с Гент например, теперех при всяко центриране, а снощи не беше така. Все пак жалко, че трябваше да получим гол, та да се види, че можем да нападеме и при гостуванията. Стана ясно и друго снощи. Това, че в тази група Спортинг е с класа над останалите отбори и загубата там с голяма разлика не е инцидент. По същия начин снощи размазаха и Гент, а преди това биха и Лил като гости. Това означава, че те напрактика вече са първи, а другите три отбора имат равни шансове за второто място. Кой ще е там, вероятно ще зависи от всяка точка, та дори и от всеки гол, а защото не и головата разлика може да има значение, а дори и мачовете между отборите. Най-вероятно там ще се класира този от трите отбора, който има най-голям късмет. Ние трябва да се стремим да спечелим колкото се може повече точки без значение дали ще се класираме напред. Последните два мача като гости със Спортинг и Лил ни показаха точно къде сме. Далече сме и то много от грандовете и не чак толкова от това да се превърнем в приличен отбор от средноевропейска класа. А това е необходимо условие за всеки отбор от България който иска да има трайни успехи и присъствие на европейската сцена.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- blue avalanche
- Контакти:
Всяка победа на Левски ще е важна за самочувствието на отбора.Независимо дали ще продължим нататък или не!
След мача мога да го заявя съвсем спокойно - личи си, че в момента Левски гради отбор. Нещо като при Мъри през 2004 (за радост нямаше катаклизми ала Беверен). Ясно е, че има много трески за дялане - продължавам да съм на мнението, че Огнянов не е за големите мачове в Левски. Вчера на няколко пъти изпусна тънките моменти за шут/пас и веднага му отнеха топката -> контраатака и опасност за нашата врата. Гаджев също се изгуби, имаше доста брак в действията му - повечето му пасове бяха спорни или въобще не стигаха адресата си. Положителното което видях (и съм много радостен за което) е, че Левски показа мотивация, воля, хъс, себераздаване, тактическа дисциплина - нещо което липсваше във мача със Спортинг. Момчетата от защитата този път се стремяха да играят по-агресивно, биеха за първа топка! Това заслушава адмирации.
Като цяло си мисля, че трябва да се даде поне година на Ясен Петров за да състави един добре комплектован отбор. Има потенциал човека, работи с желание и нещата в повечето случаи му се получават.
Затова от снощния мач съм повече доволен отколкото разочарован. А и си мисля, че вкъщи имаме шанс да победим Лил!
Като цяло си мисля, че трябва да се даде поне година на Ясен Петров за да състави един добре комплектован отбор. Има потенциал човека, работи с желание и нещата в повечето случаи му се получават.
Затова от снощния мач съм повече доволен отколкото разочарован. А и си мисля, че вкъщи имаме шанс да победим Лил!
Топчооо написа:donkostadin написа:Мине не мине време и се помислите за голям отбор!
Лил игра с 4 титуляри(вратяря и още трима полеви)
Просто нашите отбори са много слаби!
Цска страшно много-Левски малко по-малко
Абе момче,ти гледал ли си до сега някой мач на Лил да кажем от първенството на Франция,та да говориш.Играли само с 4-ма титуляри![]()
аман от философи
Състав на Лил от последния шампионатен мач с/у Лион:
1 M. Landreau
14 D. Rozehnal
2 M. Debuchy
15 Emerson
23 A. Rami
22 A. Chedjou
24 Rio Mavuba
7 Y. Cabaye
8 M. Sow
17 P. Frau
27 Y. Gervinho
Състав на Лил от вчера:
1 M. Landreau
14 D. Rozehnal
18 F. Beria
22 A. Chedjou
3 J. Vandam
4 F. Balmont
29 S. Dumont
10 L. Obraniak
26 E. Hazard
5 I. Gueye
17 P. Frau
Само Ландро, Розенал, Шеджу и Фро са титуляри.
Rigobert отворко слушай гонг бг сега в момента и тогава ми говори за резерви и титуляри ебати хората сте бре виж и им и базата
- ralka_levskarka
- Контакти:
хайде стига ревахте така бе хора ! Подкрепете малко отбора, не винаги след всеки загубен мач да търсите негативите ! И кфо?! - като ги намерите да не би Ясен да влиза във форума и да ги чете ?! Лично АЗ мисля че Левски се представиха супер достойно срещу такъв отбор като Лил, вярно Мюлдер направи грешка, но кой не прави ?! Радвайте се, за добрата игра която показаха защото се е преповдигнала адски много от мача със спортинг !!! В софия имаме своите шансове..
Поклон пред агитката на Левски беше невероятна!
Поклон пред агитката на Левски беше невероятна!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]