Лил - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Re: Лил - Левски

Мнениеот NeRaDzYrA » 22 окт 2010 11:19

Вчера от Лил , в понеделник и от Литекс ;)
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 22 окт 2010 11:21

Kаква защита бре ние нямаме атакуващ халф като хората който на скорост да изнесе топката ако имахме някой като Иниеста или Шави имаме някъкви шансове но с Марянчо и бавния Гаджев няма как да стане няма я изненадата.

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 22 окт 2010 11:21

teammember написа:Не лош мач за Левскарите, но в защита стояха зле. Това е проблема им. Просто трябва да подобрят играта в защита и да са по-сигурни. Особено гола беше изключително глупав. Ако успеят да вдигнат нивото на защитната игра, то ще се превърнат в класен отбор(под това визирам отбор от средна европейска класа).

Tи чуваш ли си.Тва беше най силният мач на защитата от началото на сезона, за сметка на атаката.Много ми е интересно някой вярвал ли е че ще вземем нещо в Франция, ама честно.С тая игра където показаха снощи французите показват че не са нещо интересно, особено оня Жервинио.Толкова добър толкова и грозен.В София на тея ще им се види тесен терена, помнете ми думите.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 22 окт 2010 11:22

NeRaDzYrA те па и тоя къде ви намират вазе да не те обиждам що не се разкараш бе.

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 22 окт 2010 11:32

donkostadin написа:Мине не мине време и се помислите за голям отбор!
Лил игра с 4 титуляри(вратяря и още трима полеви)
Просто нашите отбори са много слаби!
Цска страшно много-Левски малко по-малко

Абе момче,ти гледал ли си до сега някой мач на Лил да кажем от първенството на Франция,та да говориш.Играли само с 4-ма титуляри :lol: :lol: аман от философи :lol:
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 22 окт 2010 11:34

george_speed75 написа:
teammember написа:Не лош мач за Левскарите, но в защита стояха зле. Това е проблема им. Просто трябва да подобрят играта в защита и да са по-сигурни. Особено гола беше изключително глупав. Ако успеят да вдигнат нивото на защитната игра, то ще се превърнат в класен отбор(под това визирам отбор от средна европейска класа).

Tи чуваш ли си.Тва беше най силният мач на защитата от началото на сезона, за сметка на атаката.Много ми е интересно някой вярвал ли е че ще вземем нещо в Франция, ама честно.С тая игра където показаха снощи французите показват че не са нещо интересно, особено оня Жервинио.Толкова добър толкова и грозен.В София на тея ще им се види тесен терена, помнете ми думите.

Аз. Смятах, че ще си тръгнем с равен, и наистина, гола сами си го вкарахме, не може толкова идиотски да се отреагира. Ама карай, станалото - станало. Мюлдер направи добър мач като цяло, лошото че се пропука на 2-3 пъти срещу човека си + идиотската грешка за гола.

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 22 окт 2010 11:37

bigbonusprize написа:И аз си мисля, че Кривия трябваше да започне вместо циганчето. Оня е горял в такива битки. Да не говорим какво сърце има...

Не знам кое щеше да е по-добре - да започне титуляр или да влезе на почивката. Ама според мен си беше задължително, Огнянов нито техника има, нито може да разиграва - абе аз не знам като какъв го пускаме, ама нейсе. Може да го е пуснал, за да има кого да извади. Кривия няма да издържи повече от 60 минути, но за сметка на това ако го бяха пуснали през второто полувреме щеше да ги развинти, сигурен съм. Сашо си е Сашо.

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 22 окт 2010 11:44

Направихме не лош мач, но по-скоро сами се бихме. Реалният резултат беше равен, но...поредните ФРАПАНТНИ грешки в защита. Радостното е, че поне в този мач защитата се държа на ниво с изключение на положението за гола и още едно-две може би. След вчеращния мач вече съм убеден, че можем да бием Лил в София. Видя се, че подложени дори на най-малък натиск бранителите им бъркат елементарно. Лошото в нашия случай беше липсата на правилния човек зад Гара, а именно Дарко или поне Сашо Александров, който е в пъти по-добър от Огнянов. На няколко пъти след грешки на Лил оставахме 4 на 3 и с много свободни пространства, но така и не се намираше човек за решаващия пас. Други такива две ситуации Огнянов пропиля с много неточните си удари от по 20 метра. Радващо е и че Божката Митрев навлиза във оптималната си форма. Накратко, ако не доволен, то по-скоро не съм разочарован от вчеращния мач, а и оставам оптимист за мача след 2 седмици :)

jordanloko
Контакти:

Мнениеот jordanloko » 22 окт 2010 12:03

Целия отбор на Левски игра с хъс и желание - това е най-важното!
Кой бил за смяна и кой титуляр са нещата , за които Ясен и Гонзо си носят отговорността.
За защитата - Божо Митрев не е ли част от нея - имаше ден вчера спаси положения които бяха сериозни.
Не се уплаши отбора от нищо - едните налитат като оси- сините се опитват да противодействат от своя страна и да изнесат топката!
Пожелавами им (Ви) успех по-нататък в турнира!
Моят първи мач беше Локомотив-ПСЖ
sandi74 написа:Честита напълно заслужена победа на Локо Сф.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 окт 2010 12:05

Споре мен, не играхме добре !
Вярно, че и самите французи нямаха кой знае, какви положения ... а и гола им дойде от нищото.
Обаче, нашите хора, с играта която показаха, и 10 часа да бяха играли футбол, нямаше как да вкарат гол !
Ето, снощи играхме много прибрано и защитно ... да не кажа - бетон ! ?
Но, пак ни вкараха ....
За кой ли път ще го напиша:
Българските отбори, немогат, неумеят да играят качествено в защита, в дефанзивен план като цяло !
За Левски това важи с пълна сила !
Няма средно - статистически - приличен европейски отбор, който да се брани с повече от 6-7 човека ! !
Снощи се отбранявахме с 8-9 ! ? !
И пак загубихме .....
И, каква беше ползата от подобна тактика ?
Още повече, че се видя през последният половин час, когато и поизнесохме играта с 20-30 метра, че и французите се притесняват, когато нямат пространство, и когато са по-притиснати малко.
Резултата е приличен - да, но играта ни беше под всякаква критика, при това, без Лил да ни задушават, без да ни притискат зверски .... те и, просто нямат чак такава класа да го направят .... за разлика от Спортинг например.
Въобще, загуба която можеше да се избегне с лекота !
Това ми твърдение, го доказват първите 15, и последните 25 минути от мача !

Минало - заминало .... дано ефекта не е както след Спортинг.
То и няма смисъл от шашкане и вайкане .... както доста народ посочи преди мен, тази загуба беше предвидима, още след тегленето на жребия.
Личи си, че отделни футболисти имат класа, а други загатват за възможности, но определено сработката в линии, не е на висота.
Но, това надявам се .... ще се оправи с времето.
Времето е нещото, което липсва на този Левски, за да заиграе според потенциала който има.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”