Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

yasen
Контакти:

Re: ГОНЗО ШАШНА СВЕТА С IQ!!!!!

Мнениеот yasen » 05 мар 2009 17:33

Модераторите, защо позволявате такива провокативни теми?!
Докога ще го търпите този popaj, писна ми от такива провокаторчета, които по цял ден няма какво да правят и си изливат комплексите по форумите!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 05 мар 2009 17:42

Модераторите !!!! Банвайте го този какво чакате !!!
Аз харесвам когато някой се опитва да се шегува ,но интелигентно и забавно . А тази тема е пълна олигофрения . Не искам да си помислям пък каквъв е този дето я е писал !!!
Мнооооого е смешна темата и мнооого ме засгна като Левскар. направо си го преместих от левия в десния крачол и си казах на ум... ех болката на цесекарите е голяма, а срама още повече :D :D :D
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

kono
Контакти:

Мнениеот kono » 05 мар 2009 17:46

popaj написа:
GoDDeadman написа:А Димитър Пенев шашна журналистите,като успя да върже няколко думи в смисленото изречение:" Баси как се осрахме за купата"

Ами,той,Пената си е класик.Не знаеш ли,че е писател в свободното си време? :mrgreen:

ВЯРНО Е ПИСАТЕЛ-НАПИСАЛ Е ДВЕ КНИГИ.И Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПИСАТЕЛ В СВЕТА,КОЙТО Е НАПИСАЛ ПОВЕЧЕ КНИГИ,ОТКОЛКОТО Е ПРОЧЕЛ. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от rhaegar на 05 мар 2009 18:24, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 05 мар 2009 17:48

Не ви знам какви модератори сте... ама имам чувството, че се намесвате при някакви абсурдни ситуации "повтаряне на теми... и т.н.", а когато трябва да въдворите ред по справедлив начин си затваряте очите... какво ми го държите тоя смешник попай още.
П.С. Вчера ми изтрихте темата за предстоящия жребий за купата (последиците от евентуално участие на Пирин или Миньор на финал), а след 30 мин, позволихте на потребителя litex да направи тема "Кога ще се тегли жребия за купата", а вече ми бяхте посочили, че има такава тема! Това ми доказа, че вие сте изключително субективни и некомпетентни!
Вършете си работата или се занимавайте с нещо друго!!!!!!

lineker
Контакти:

СТАВА ЛИ ВЕСКО МИНЕВ НОВИЯ УНИВЕРСАЛЕН ЛЕВСКАР

Мнениеот lineker » 05 мар 2009 17:53

ВЕСКО ИМА ПОГЛЕД ВЪРХУ ИГРАТА УСЕЩА Я РИТА И С ЛЯВ И ДЕСЕН КРАК КОЕТО Е МНОГО ВАЖНО,ДАЛИ ВЕЛЕВ ГО Е ВИДЯЛ ТОЙ СИ ЗНАЕ,ЧЕСТНО ДА СИ КАЖА ВЧЕРА МАЧА НА НАШИТЕ ГО СЛУШАХ ПО РАДИОТО И НЕЗНАМ КАК Е ИГРАЛ,МОЛЯ КОЙТО ИСКА ДА СИ ДАДЕ МНЕНИЕТО.АЗ МИСЛЯ ЧЕ ВЕСКО Е КАЧЕСТВЕН ФУТБОЛИСТ.УСПЕХ
Последна промяна от rhaegar на 05 мар 2009 18:26, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 05 мар 2009 18:02

Бе те не гледат своя отбор, а се загрижили за ГОНЗО! :shock: Той ГОНЗО вярно че ви е голяма грижа.Но до дербито има време! :lol: :lol: :lol:

gpp1981
Контакти:

Re: СТАВА ЛИ ВЕСКО МИНЕВ НОВИЯ УНИВЕРСАЛЕН ЛЕВСКАР

Мнениеот gpp1981 » 05 мар 2009 18:03

Веско ВЪОБЩЕ НЕ Е ЗА Левски ТЕ СА ГОЛЕМИТЕ ДУПКИ С М.ИВАНОВ

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Мнениеот ricco » 05 мар 2009 18:07

Аз го гледах мача и чесно да ти кажа игра не лошо. Според мен наистина това момче може да се превърне в доста важен футболист за Левски в близко бъдеще, а отбосно това че с миро иванов не съм съгласен. За миро може дасе каже че е издънка до като веско се представя доста стабилно в последно време.

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 05 мар 2009 18:12

Ей,тва българите сме много големи тарикати.Като ни притиснат за нещо ,ревем,а като нещо не ни харесва се молим на ченгета,модератори или други с някаква власт да тормозят другите и се кефим от всичко това.Като не ви хареса темата не пишете,защо се молите на модераторите.Вчера се оплакваха от цензура,а сега бан за Попай.
За това сме на тоя хал и няма да се оправим.

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 05 мар 2009 18:17

Брат му за мен е по-добър.
100 години символ на Пловдив

Върни се в “Архив”