Лил - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лил - Левски
Не можеш да победиш или да направиш равен без нито едно чисто голово положение.Левски за цял мач нямаше нито едно сериозно положение.Естествено пак им вкараха смешен гол.Ясен Петров е страхлив треньор,не може при 1:0 за Лил, да седим в нашата половина и да чакаме Лил.И да забранят на Гаджев да бие удари отдалеч.
- messi7
- Контакти:
blue avalanche написа:Айде изпуснете адреналина!По-ведро!Не беше толкова лошо.Някои,със свити сърца,са очаквали трагична игра и "Лисабонски синдром".Беше значително по-добре.Чакаме мача с Литекс.Когато теглиха жребия,кой се е надявал на нещо в Лил?Ама честно!
+1
Добра игра за Левски и минимална загуба. Напълно логично поражение. Лошото беше, че бяха прекалено беззъби в атака, иначе поне в защита се справихме далеч по-добре от предишния мач. Вече стана ясно, че Огнянов не е за европейските мачове. Слори пак нищо не направи, не знам повече време ли му трябва за адаптация?

Дано ги бием франсетата в София. Обаче първо да смажем Литекс в понеделник.

Мен ме е яд само за едно! Резултата всички ще видите, че съм го познал (примерно 18та страница на темата), но ме е много яд, че бяхме толкова ПРИПРЯНИ! Всички бяха много много пренавити! Тичат ,струват, но треперят като лист! В защита - ПАНИКА! Не мисля, че сме играли добре в зашита! Не знам защо има мнения, които едва-ли не добре сме били! Първо гола - грешка на защитата - ПОРЕДНА! Второ нито една добре изчистена топка! Винаги когато чистехме топката тя отиваше незнайно как неизменно във футболист на Лил бяхме пълна паника отзад и можеше да изядем и по голям резултат! Това е! Иначе призовавам всички да нямат свръхочаквания от Левски! Това само внася напрежение от което печелят всички други, но не и Левски! Нашия отбор игра добре и имаше своите шансове! Ако не бяха толкова притеснени можеха да вземат нещо! Само Левски!
- george_speed75
- Контакти:
Не сте ли забелязали че когато Левски гостува целта им е най много равен или няква минимална загуба (с изключение на мачовете с дандолк и Санта Жулиа).Стига сте правили трагедии ,ние по същият начин играхме и с АИК само че не сгешихме фрапантно.От показаното снощи, за мен Лил са най-нормален френски средняшки отбор.Остават още 3 мача , в тези 3 мача Лил ще вземат най-много 3 точки от Гент в Франция.Като се съберем 25000 на 4/11 Французите ще видят къде зимуват мечките.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
Ако ще атакуваме ШЛ /евентуално/ трябва да търсим 1-2 найстина добри разиграващи халфа
Ква атака на шампиоска лига кви 5 лева
В две поредни гостувания за 3 часа игра не можем да вкараме и един гол
После нека някой да ми обяснява колко добре и тактически правилно сме играли.Не може цял мач да играем за 0-0.И ако някой ми обясни защо Кривия не влиза за последните 20мин-за справка мача с Черноморец 

Четох коментара на Томислав в сайта и съм абсолютно съгласен с него за мача вчера.След 2 седмици идва за мене мачът на годината Левски-Лил.Ако искаме да има нова приказна вечер на 4 ноември Герена не трябва да има празно място.Вчера бях много песимистично настроен към мача като още преди него казвах че нашия мач с Лил е на герена.На наш терен с пълен стадион съм убеден че на 4 ноември към 22:00 часа отбора вече ще има 6 точки.

На 4 ноември идвам в София за мача и САМО ЛЕВСКИ.
- bigbonusprize
- Контакти:
Абе Гарата много егоистично я даваше цял мач. Имаше много добри преспективи за атаки, но все я задържаше, лъжеше и накрая нищо. Ако бяхме играли цял мач, както първите и последните 15 минути, направо си ги биехме... Едно ме зарадва най-много. Имаме вратар!!!
Браво на Божо!

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- blue avalanche
- Контакти:
Четох коментара на Т.Русев за мача.Подкрепям всичко написано в него.Дали ще излезем от групата не е най-важното сега.Най-важното е Левски да се превърне в отбор,който да работи като "машина за удоволствие" на феновете,а това ще стане постепенно.Всички в Левски все още се учат.И Гонзо,и Ясен,и футболистите.Единствените,които сме "научени" и нямаме нужда от "опреснителни" курсове сме ние-феновете.Защото ние си "знаем урока"!А той е:
ЗАД "ЛЕВСКИ"!СЪС "ЛЕВСКИ"!
ЗАД "ЛЕВСКИ"!СЪС "ЛЕВСКИ"!