Лил - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

anton1oli

Re: Лил - Левски

Мнениеот anton1oli » 22 окт 2010 00:51

Точно така по отмистично малко не достигна но това е и айде лека от мен и само ЛЕВСКИ :) :) :) :)

fen1914

Мнениеот fen1914 » 22 окт 2010 00:52

дано Батков вземе по-скоро холандския треньор, пък той да ги научи на елементарна тактика, потройка и задачи. трябва ни централна двойка защитници. Митрев изигра перфектен мач. Грийн беше на високо ниво, но за жалост останалите не знаеха какво да правят. не разбрах защо играхме без офанзивен халф, при положение, че с тези нападатели имаме шанс само при майстори на паса като Дарко, Кривия и Йовов - последните контузени, но къде беше Кривия? Ясен и Гонзо имат голямо желание, за което заслужават поздравления, но само с желание не става, по-скоро да вземат методист от Холандия и да започне, ако е нужно от начало да ги учи - и треньори и футболисти, но с такъв хаос сме за никъде, а и играта не носи удоволствие за феновете. няма бързина, няма игра с едно докосване, няма задържане на топката, когато е нужно да се промени ритъм, фрапантни грешки в защита, дано поне във вътрешното първенство не се издъним. САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 22 окт 2010 00:56

daniel875 написа:
Avenger написа:Докато излизаме за не х, а за 0:0 ще е така...не може винаги да излизаме със свалени гащи...еми колко удара имаме във вратата... и какво второто се видя, че не са страшилището на Европа....да бяхме направили 1-2 атаки поне, ако ще и 2ри гол да бяха ни вкарали...не става така. Надявам се тук в София да си играем играта, ако ще и 3ка да ни треснат искам отбора да атакува.....видяхме с защита 5тичка и сега 1 не ме грее все е загуба. Шансовете още не са малки предвид това, че те имат х с Гент, така че отново всичко е в нашите ръце, но не с тази игра. Видя се в малките случай като ги притиснеш и те грешат не са роботи и пичове не се заблуждавайте за нелепия гол и мен ме е яд, но ако не бе влязло това щеше да е друго, не изпуснаха малко положения и те. Въпроса е, че не трябва да им се плашим на тези отбори преди да е почнал мача.......има време за размисъл и мощна подкрепа от нас феновете още в Понеделник та тамън до мача и така....трябва да се вярва......Само Левски!

Това, което казваш, не е много вярно. Стига сме атакували. Като гост играта беше правилна. Общо взето това се очакваше. Като те бият с 5 гола следващият мач се прекарва пред твоята врата. По традиция Левски играе трудно в Европа на чужд терен, но в този мач можеше малко повече да се постигне. Статичните ситуации не бяха използвани максимално
Престанете с тази атака и с това, че нямало значение с колко падаш. Има, и то много голямо за самочувствието на тима.

Едно е да играеш защитно друго е да не излезеш от половината си...не съм казал, че само атака напред и каквото стане и говориш за 5тица със Спортинг да не би да нападахме много....просто нямаме още манталитет за успех и вярване в собствените сили, отделно ръководството казва, че сме си свършили работата с влизането еми каква мотивация да имаме и все пак вярвам, че имаме шансове и нищо не е загубено и по-рано в друга тема бях писал, че дори донякъде е по-добре да загубим и да вземем нещо тук. Гент също бях писал, че след 4тия мач ще са аут, но това не значи, че няма да объркат някои сметки. Всички зад отбора и на стадиона и не само в Евромачовете и така..... дано момчетата си повярват, защото ние им вярваме....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 22 окт 2010 00:57

Един не толкова лош мач за Левски, но трябва да си признаем, че Лил са с класа над нас. Имаме макар и илюзорни шансове да ги бием в София, но трябва да се промени организацията в играта. В съвременния футбол вече не се залага на типичен плеймейкър. Целия отбор участва в изгражане на атаката и съответно в защита. Днес Левски бе изключително лесно разгадаем в тактически план. В БГ индивидуалните качества на футболистите ни помагат да газим съперниците, но в Европа не е така. Ясен вярно е добър треньор, но няма никакъв опит в европейските мачове. Просто на този отбор и с този треньор трябва да се даде шанс да израсте и след няколко години да бъде класа. Честно да ви кажа искам да станем шампиони, но да не влезем в ШЛ, а догодина пак да сме в групите на ЛЕ, да трупаме опит и самочувствие, да закупим още 2,3 класни играчи и тогава да атакуваме ШЛ. Тези момчета трябва повече истински мачове да натрупат. Мачове с Пирин, Монтана и Миньор не са мерило (моите извинения към тези отбори, не искам да ги обиждам). Днес честно казано бях изненадан от стабилната игра на защитата, и малко разочарован от халфовете. Само Грийн игра със самочувствие. Трябва повече да владеем топката в центъра. Другият показател за играта, който искам да отлича е физическата подготовка на отбора като доста добра. Левски вече играе 90 минути на едно добро темпо, а това е добра атестация за Ясен. Дано този отбор го задържим и развием. И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ.

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 22 окт 2010 01:15

Миньор,Академик,Монтана...аз се чудя как е възможно Австрия да може да поддържа едва 10 отбора във Висшата си лига, а ние - най-бедни в ЕС и извън него, да се пъчим с група от 16 тима?

placidus
Контакти:

Мнениеот placidus » 22 окт 2010 01:29

Вярно е ,че Лил и Спортинг с класа над нас,но мен ме дразни друго.Всеки път като сме гости играем страхливо,основни силни футболисти ни изневеряват и това е с години.Да,можем да паднем от силни отбори,та и от по-слаби,но аз не искам да гледам такъв мач...Мач,без положения,та как да вкараме като ни е страх да играем.Приемам да паднем,но с друга игра,какъв е този манталитет,ей това не мога да разбера!!Отностно треньора,грешна първа смяна,при положение че куца халфовата линия и да не направиш смяна там,е,не мога да разбера.Иначе като резултат прилично,шансове има,да се надяваме на домакинствата....
За мен е поредното разочарование когато сме гости....

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 22 окт 2010 01:43

fen1914 написа:дано Батков вземе по-скоро холандския треньор, пък той да ги научи на елементарна тактика, потройка и задачи. трябва ни централна двойка защитници. Митрев изигра перфектен мач. Грийн беше на високо ниво, но за жалост останалите не знаеха какво да правят. не разбрах защо играхме без офанзивен халф, при положение, че с тези нападатели имаме шанс само при майстори на паса като Дарко, Кривия и Йовов - последните контузени, но къде беше Кривия? Ясен и Гонзо имат голямо желание, за което заслужават поздравления, но само с желание не става, по-скоро да вземат методист от Холандия и да започне, ако е нужно от начало да ги учи - и треньори и футболисти, но с такъв хаос сме за никъде, а и играта не носи удоволствие за феновете. няма бързина, няма игра с едно докосване, няма задържане на топката, когато е нужно да се промени ритъм, фрапантни грешки в защита, дано поне във вътрешното първенство не се издъним. САМО ЛЕВСКИ!!!

Тоя холандски треньр май идва за школата. А и като дойде, да не мислиш, че ще им тегли три бързи урока и всички ще бъдат научени. За мене правилно действа Балъков в Черноморец - за момента само научени чужденци, а школата като почне да ги изкарва тия, които са малки в момента, ама вече научени правилно, тогава ще се мърда напред. За съжаление, още доста годинки ще минат...

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 22 окт 2010 01:57

placidus написа:Вярно е ,че Лил и Спортинг с класа над нас,но мен ме дразни друго.Всеки път като сме гости играем страхливо,основни силни футболисти ни изневеряват и това е с години.Да,можем да паднем от силни отбори,та и от по-слаби,но аз не искам да гледам такъв мач...Мач,без положения,та как да вкараме като ни е страх да играем.Приемам да паднем,но с друга игра,какъв е този манталитет,ей това не мога да разбера!!Отностно треньора,грешна първа смяна,при положение че куца халфовата линия и да не направиш смяна там,е,не мога да разбера.Иначе като резултат прилично,шансове има,да се надяваме на домакинствата....
За мен е поредното разочарование когато сме гости....

Левски си е домакински отбор и при това винаги сме били такива .
Едно е ясно на Герена френските тимове свеждат глави и страдат . Ние играем доста успешно срещу французи тук , като нито европеиският шампион Марсилия , нито коравият Оксер са по лоши тимове !
На 4 - ри всички на Герена , защото тези ще ги отнесем тук ! Ако не играхме днес така все едно срещу нас е Барса или Реал и ако не беше една случайност нямаше и на техен терен да загубим ! Нищо не е загубено все още ! Трудните гостувания при които не сме си и правили сметка за победи , че и за хиксове минаха . И ако подобрим играта си навън срещу Гент и тях ще бием !
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 22 окт 2010 02:08

Жалко за ЛЕвски не трябваше да се пада в тоя мач , особено 2 - полувреме без положение гол да ти вкарат !!
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 22 окт 2010 02:11

Един нелош маче за Левски

Върни се в “Архив”