Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
daniel875 написа:Avenger написа:Докато излизаме за не х, а за 0:0 ще е така...не може винаги да излизаме със свалени гащи...еми колко удара имаме във вратата... и какво второто се видя, че не са страшилището на Европа....да бяхме направили 1-2 атаки поне, ако ще и 2ри гол да бяха ни вкарали...не става така. Надявам се тук в София да си играем играта, ако ще и 3ка да ни треснат искам отбора да атакува.....видяхме с защита 5тичка и сега 1 не ме грее все е загуба. Шансовете още не са малки предвид това, че те имат х с Гент, така че отново всичко е в нашите ръце, но не с тази игра. Видя се в малките случай като ги притиснеш и те грешат не са роботи и пичове не се заблуждавайте за нелепия гол и мен ме е яд, но ако не бе влязло това щеше да е друго, не изпуснаха малко положения и те. Въпроса е, че не трябва да им се плашим на тези отбори преди да е почнал мача.......има време за размисъл и мощна подкрепа от нас феновете още в Понеделник та тамън до мача и така....трябва да се вярва......Само Левски!
Това, което казваш, не е много вярно. Стига сме атакували. Като гост играта беше правилна. Общо взето това се очакваше. Като те бият с 5 гола следващият мач се прекарва пред твоята врата. По традиция Левски играе трудно в Европа на чужд терен, но в този мач можеше малко повече да се постигне. Статичните ситуации не бяха използвани максимално
Престанете с тази атака и с това, че нямало значение с колко падаш. Има, и то много голямо за самочувствието на тима.
fen1914 написа:дано Батков вземе по-скоро холандския треньор, пък той да ги научи на елементарна тактика, потройка и задачи. трябва ни централна двойка защитници. Митрев изигра перфектен мач. Грийн беше на високо ниво, но за жалост останалите не знаеха какво да правят. не разбрах защо играхме без офанзивен халф, при положение, че с тези нападатели имаме шанс само при майстори на паса като Дарко, Кривия и Йовов - последните контузени, но къде беше Кривия? Ясен и Гонзо имат голямо желание, за което заслужават поздравления, но само с желание не става, по-скоро да вземат методист от Холандия и да започне, ако е нужно от начало да ги учи - и треньори и футболисти, но с такъв хаос сме за никъде, а и играта не носи удоволствие за феновете. няма бързина, няма игра с едно докосване, няма задържане на топката, когато е нужно да се промени ритъм, фрапантни грешки в защита, дано поне във вътрешното първенство не се издъним. САМО ЛЕВСКИ!!!
placidus написа:Вярно е ,че Лил и Спортинг с класа над нас,но мен ме дразни друго.Всеки път като сме гости играем страхливо,основни силни футболисти ни изневеряват и това е с години.Да,можем да паднем от силни отбори,та и от по-слаби,но аз не искам да гледам такъв мач...Мач,без положения,та как да вкараме като ни е страх да играем.Приемам да паднем,но с друга игра,какъв е този манталитет,ей това не мога да разбера!!Отностно треньора,грешна първа смяна,при положение че куца халфовата линия и да не направиш смяна там,е,не мога да разбера.Иначе като резултат прилично,шансове има,да се надяваме на домакинствата....
За мен е поредното разочарование когато сме гости....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта