Лил - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

anton1oli

Re: Лил - Левски

Мнениеот anton1oli » 22 окт 2010 00:25

абре направо гледам и не вярвам на ушите си никой не спори че сме на светлинни години от тях но с това с което разполагаме си е направо постижение вжте дори и в отборите от бившия ссср колко пари се дават владо стоянов ако сте му чели интерв ще видите с колко терена затревени и изкуст :( вени разполагат вижте и при нас как е да не говорим за цска там е и по зле положението за съжаление ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 окт 2010 00:26

Топчооо написа:
Топчооо написа:
blue avalanche написа:Трябва да бием Литекс!

Дано Дарко е готов за Ловеч

За Дарко не знам,ама Огнянов-в Ромители,Грийн-с капитанската лента!

За Огнянов съм съгласен,ако Дарко не е въстановен трябва Кривия да играе ама Грийн колкото и да е добър не мисля че трябва да е капитан на Левски!!![/quote]
Майтап,бе Уили... ;) Все пак,човекът се раздава повече от някои,"израснали на Герена".

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 22 окт 2010 00:26

Очаквах да загубим , защото да играеш без чист атакуващ халф си е абсурд . Прави са хора в предните постове , че до смяната на огнянов играхме с 10 души :x Защита си ни е слаба , но този мач бе на ниво и една грешка на Мюлдер доведе до абсолютно нелеп и Случаен гол , който ако не беше влязъл този мач не го губехме и съм 100 % сигурен в това .
От тук нататък става сложно ! Вече не водим инициатива в групата и трябва да догонваме и да разчитаме Лил да направи грешка и с Гент и със Спортинг. На нас ни трябват две попеди и смея да твърдя , че не са невъзможни . Сега ни се наложи да отстъпим и то по ред причини , които повечето знаем . Обаче след като отстъпихме ще направим контраудар за да поемем нещата отново в свой ръце . Шансове има , та Лил ни би с късмет и второто полувреме не застраши вратата ни . В София ще ги бием и ако Спортинг са се класирали и тях ще ударим . Защо да не бием и Гент там . Оптимист съм за развоя на събитията в групата , а по принцип рядко съм такъв !
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 окт 2010 00:27

LSFC 1914 написа:Явно няма да изкарам до края на тази година. :o

Абе пич,идва Коледа...Не обичаш ли подаръци?!Я се стегни!И преди нас и след нас Левски ще го има...Но само С НАС!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 22 окт 2010 00:27

storm написа:Пичове ,като видя на какво дереже са ЦСКА и как играха днеска , и после като видя ние как играем съм спокоен .... Ние сме домакински отбор и е нормално като гости да играем по слабо ,пък и играхме срещу много класен противник .Какво ми ревете тоя бил слаб оня бил слаб , ми не може всеки мач да бием нали ? Свикхнахме Жо и Гарата да правят чудеса и оп дай всеки мач да ги правят. ..

+1.....В София ще ги накажем
И преди
И сега
Левски значи Свобода

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 22 окт 2010 00:28

И стига сте ревали както казах за съжаление и не съм го измислил аз вижте каква ни е държавата и тогава искайте чудеса а за мен това днес си е добро представяне за това с какво разполагаме.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 22 окт 2010 00:29

Тука ги биеме . КАЗАХ! Само ЛЕВСКИ!
Само Левски!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 окт 2010 00:30

В края на краищата,резултатите в групата не трябва да са самоцел!Шампионска титла и,дай боже ШЛ.Тва е!И Мюлдер,и Грийн,и Слори не проведоха пълноценна подготовка с отбора.Това,което правим в момента е свръх сили!След нормална зимна подготовка-силно напролет!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 22 окт 2010 00:34

blue avalanche написа:В края на краищата,резултатите в групата не трябва да са самоцел!Шампионска титла и,дай боже ШЛ.Тва е!И Мюлдер,и Грийн,и Слори не проведоха пълноценна подготовка с отбора.Това,което правим в момента е свръх сили!След нормална зимна подготовка-силно напролет!

Точно имайте вяра и подкрепяйте отбора това е най важно .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 окт 2010 00:36

Нелош мач на момчетата. Бориха се доста, страховете за грешките в защита въпреки някои гафове, не се оправдаха. Голът дойде оттам, откъдето не очаквах. Но, случва се. Лошото е, че в атака Жо не беше това, което трябва. Смяната на Иса не беше чак толкова лоша като идея, макар че в първия момент се изненадах. По - скоро Жо трябваше да бъде изкаран и да влезе Киров. Все си мисля, че Младенов много даде, но можеше и още, вече отляво.
Неприятна загуба, но групата е много трудна. Имаме още две домакинства, които не е невъзможно да бъдат спечелени. Отборът може повече, но просто загубата с 0:5 беше наляла малко повечко страх в този двубой. Нищо. Следващият път повече. Сигурен съм, че ще е така.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Архив”