I love Black Sea написа:Embata дано си прав ама наи-много да стане 0:3,4 дано да грешаи дано Левски се представят добре а защо не и да спечелят мача
а ЦСКА просто сорри ама ми се плаче това не сте вие
![]()
TAKA E !!! HO MA4A E 3:2 4:2 !!! BqPBAM ! ! !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
I love Black Sea написа:Embata дано си прав ама наи-много да стане 0:3,4 дано да грешаи дано Левски се представят добре а защо не и да спечелят мача
![]()
NightSKill написа:Рапид е Слаб Явно ЦСКА са още по-слаби,По-добре Махайте тоя Гьоре че ще изпаднете от А група
Embata написа:I love Black Sea написа:Embata дано си прав ама наи-много да стане 0:3,4 дано да грешаи дано Левски се представят добре а защо не и да спечелят мача
![]()
TAKA E !!! HO MA4A E 3:2 4:2 !!! BqPBAM ! ! !
liany написа:Ще можем ли от 0-2 да направим 3-2
Middlesbrough написа:NightSKill написа:Рапид е Слаб Явно ЦСКА са още по-слаби,По-добре Махайте тоя Гьоре че ще изпаднете от А група
не съм от ЦСКА , обаче , проблема им далеч не е Гьоре ;] като цяло БГ футбола върви само надолу, но едвали ви казвам нещо ново , няма публика няма стадиони , няма нищо , само един Дембеле си имаме
Cesc Fabregas написа:Boksiorcheto написа:Пич,аз имам чувството,че просто не им се играе на червените и са обезверени. Миналата година някои от тея момчета удариха Динамо Москва в Русия и направиха равен на Фулъм.
Пичага, за мен има две обяснения-или сбъркана химия, или бойкотират самите играчи! Чак толкова комични не може да са, не може да не могат да тичат!Те буквално се влачат по терена!
Corwin написа:Мерси, значи около 7000 ЦСКАри.
Жалко, надявах се на поне 2 български точки тази вечер
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта