Лил - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Re: Лил - Левски | 21.10.10

Мнениеот Samoyl » 20 окт 2010 14:53

Sofiaatowern написа:
Blue_Girl написа:
Sofiaatowern написа:След като прочетох кои ще играят, вече съм сигурен, че ще паднем с разлика... и то не малка.

Не мога да разбера, защо сте песимисти?
Ние феновете трябва да подкрепяме отбора си и когато губи дори!
Иначе е адски лесно да аплодираме играчите когато побеждават.
:evil:

Не знам дали беше забелязала, но аз бях единственият оптимист във форума в мача срещу Спортинг, който вярваше, че ще вземем нещо повече от точка и ще се изкачим на първо място! Обаче имах предвид и едно друго нещо - пенсионерите както винаги щяха провалят отбора. И така и стана - провалиха го.

Сега срещу Лил е различно - срещу Пирин се видя колко слаби сме в някои зони, особено в защита! Напред циганинът една топка не можеше да подаде както трябва, 90 процента от случаите топката беше зад вратата, да центрираше не можеше, да шутира се опитваше, ама пак не можеше. Сега същият тоя циганин ще ми е титуляр вместо играч като Тасевски. Дани Младенов всички си го знаем, че е некадърник, но там алтернатива нямаме - надявам се да пуснат Слори титуляр, сигурен съм че ще покаже по-добра игра на европейско ниво. Иванов и Милиев нямат смисъл въобще да се обсъждат, защото те не са за отбор в А група, а за В и по-надолу. От 11-те играча, 5 от тях са класни и СТАВАТ за нещо, другото е пълнеж. Е, "една птичка пролет не прави". Все пак надеждата умира последна.

Толкова голямо значение ли има,че е РОМ МариАнчо....че всяка 5 дума ти е циганин.И незнам колко си гледам мача с Пирин, защото Огнянов направи сравнително добър мач.Това е неговата позиция а не дефанзивен халф, вярно че бавеше топката но направи няколко многооо добри извеждащи паса.Ама то по телевизита се вижда едно , на живо е друго.
"Ебаси" феновете сте.Неможе да не плюете!!!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 20 окт 2010 15:34

Sofiaatowern написа:
Blue_Girl написа:
Sofiaatowern написа:След като прочетох кои ще играят, вече съм сигурен, че ще паднем с разлика... и то не малка.

Не мога да разбера, защо сте песимисти?
Ние феновете трябва да подкрепяме отбора си и когато губи дори!
Иначе е адски лесно да аплодираме играчите когато побеждават.
:evil:

Не знам дали беше забелязала, но аз бях единственият оптимист във форума в мача срещу Спортинг, който вярваше, че ще вземем нещо повече от точка и ще се изкачим на първо място! Обаче имах предвид и едно друго нещо - пенсионерите както винаги щяха провалят отбора. И така и стана - провалиха го.

Сега срещу Лил е различно - срещу Пирин се видя колко слаби сме в някои зони, особено в защита! Напред циганинът една топка не можеше да подаде както трябва, 90 процента от случаите топката беше зад вратата, да центрираше не можеше, да шутира се опитваше, ама пак не можеше. Сега същият тоя циганин ще ми е титуляр вместо играч като Тасевски. Дани Младенов всички си го знаем, че е некадърник, но там алтернатива нямаме - надявам се да пуснат Слори титуляр, сигурен съм че ще покаже по-добра игра на европейско ниво. Иванов и Милиев нямат смисъл въобще да се обсъждат, защото те не са за отбор в А група, а за В и по-надолу. От 11-те играча, 5 от тях са класни и СТАВАТ за нещо, другото е пълнеж. Е, "една птичка пролет не прави". Все пак надеждата умира последна.

Може да е и турчин Огнянов примерно, но не смятам, че трябва да го обиждаш.
Все пак ти уважавам мнението, защото всеки човек е индивидуален и има различни гледни точки, за дадени ситуации.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 20 окт 2010 15:39

Огнянов не е турчин, а мангал. Правете разликата! :lol:

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 20 окт 2010 16:02

Какъв е РОМ е тоя Огнянов ? Да не е от Рим :? ? Тоя си е абсолютен мангал и ми е непонятно как и защо е още в Левски , ама това е друг въпрос ! Иначе даде и дава хубави пасове , това съм го забелязъл . Обаче срещу Лил да го сложиш да организира играта тоя неграмотен мангал ми е странно . Срещу Пирин и Калиакра ако ще да играе , но в Лига Европа най много за 10-15 мин. да влиза , като по добре и да не влиза . Е по добър е от недоразумението Балтанов и поне се страе , което също е факт.
За защитата какво да кажам след като отбори като Пирин е правят за смях , за Лил какво остава . Надявам се да греша !
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 окт 2010 16:10

Стига сте съдили хората по техният произход, защото никой не може да избира същият, съдете ги по делата им, защото тях вече сами ги избираме.
Изображение

Потребителски аватар
ceci_laskova
Контакти:

Мнениеот ceci_laskova » 20 окт 2010 19:48

Колеги левскари,имам молба към вас! Правя клип за ПФК ЛЕВСКИ и са му нужни видео материали от мача с Гент! Благодаря ви предварително! Знам,че не е свързано с темата,но се надявам да ми помогнете! :) :)
Нито капка страх,нито крачка назад!
ОБИЧАМ ТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЖИВОТА СИ
http://vbox7.com/play:d9f48e63

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 20 окт 2010 20:20

Това ще е първият бляскав мач на нашата защита (нарочно оставам БЛЯСКАВА без кавички) :lol: :lol:
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

alexmoy
Контакти:

Мнениеот alexmoy » 20 окт 2010 20:21

Всичко различно от 1 ще е изненада. Лил не са от нашата черга. Въпреки това дано Левски има късмет и врътне един Х.

ПС
Ако не се лъжа, Лил победи Ливърпул с 1:0 с гол на Хазард миналата година.

garragarragool
Контакти:

Мнениеот garragarragool » 20 окт 2010 20:26

Падаме 3:0, няма кво да се лъжеме. Може и 3:1/3:2 ако Гарата се развихри.. обаче ако имаме късмет - 2:1

Потребителски аватар
tihomir_rs
Контакти:

Мнениеот tihomir_rs » 20 окт 2010 22:27

Определено Лил е много сериозен отбор.Не напразно е 6-ти във Франция.
Всичко различно от 1-ца в мача за мен и предполагам не само за мен ще е голяма изненада.Съвсем резонно е Левски да получи 3 гола.
Изображение

Върни се в “Архив”