Sofiaatowern написа:Blue_Girl написа:Sofiaatowern написа:След като прочетох кои ще играят, вече съм сигурен, че ще паднем с разлика... и то не малка.
Не мога да разбера, защо сте песимисти?
Ние феновете трябва да подкрепяме отбора си и когато губи дори!
Иначе е адски лесно да аплодираме играчите когато побеждават.
Не знам дали беше забелязала, но аз бях единственият оптимист във форума в мача срещу Спортинг, който вярваше, че ще вземем нещо повече от точка и ще се изкачим на първо място! Обаче имах предвид и едно друго нещо - пенсионерите както винаги щяха провалят отбора. И така и стана - провалиха го.
Сега срещу Лил е различно - срещу Пирин се видя колко слаби сме в някои зони, особено в защита! Напред циганинът една топка не можеше да подаде както трябва, 90 процента от случаите топката беше зад вратата, да центрираше не можеше, да шутира се опитваше, ама пак не можеше. Сега същият тоя циганин ще ми е титуляр вместо играч като Тасевски. Дани Младенов всички си го знаем, че е некадърник, но там алтернатива нямаме - надявам се да пуснат Слори титуляр, сигурен съм че ще покаже по-добра игра на европейско ниво. Иванов и Милиев нямат смисъл въобще да се обсъждат, защото те не са за отбор в А група, а за В и по-надолу. От 11-те играча, 5 от тях са класни и СТАВАТ за нещо, другото е пълнеж. Е, "една птичка пролет не прави". Все пак надеждата умира последна.
Толкова голямо значение ли има,че е РОМ МариАнчо....че всяка 5 дума ти е циганин.И незнам колко си гледам мача с Пирин, защото Огнянов направи сравнително добър мач.Това е неговата позиция а не дефанзивен халф, вярно че бавеше топката но направи няколко многооо добри извеждащи паса.Ама то по телевизита се вижда едно , на живо е друго.
"Ебаси" феновете сте.Неможе да не плюете!!!