При колегите от другия отбор ги има тези неща, при нас ги няма.... няма смисъл да ни примамват да ходим и пълним стадиона....разбираемо е за тях....в това положение ръководството всячески се мъчи да ги спечели, ама колко успява...техен проблем
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
Надявам се, Спортинг да са си запазили спортната злоба показана срешу нас, и да не дадът повече от точка на Гент ! Естествено, най добре е да бият, но ако спечелят, ще са вече с 9 т. и следващите си мачове, може да подценят някой от измежду ЛИЛ и Гент. Номера е, да постигнат, поне 4-ри победи в първите си 4-ри мача, и вече на Герена ...
Дарвин е в грешка ! Човекът не е произлязал от маймуната ! Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
ЕМИЛ написа:2-0 за Спортинг и сега всичко си зависи от нас.
Вече е 5:1 за Спортинг,ама това 1:0 за Лил много ме притеснява вече.Айде сини-Дай Боже да вкараме гол и да докараме заветния Х.
Да запеем дружно песента за отбора в нашите сърца, Има, има истина една – тя е само Левски София. Да нахлуем всички в сектор Г за да няма повече свине Няма, няма вече ЦСКА, има само Левски София.
На мен много са ми интересни БАТЕ Борисов като отбор, влязоха в ШЛ и от тогава не спират да мажат в Европа а ние след влизането в ШЛ...нищо...кой ни фане ни бие, с изключение на тая година.