Лил - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Лил - Левски | 21.10.10

Мнениеот blue avalanche » 19 окт 2010 09:56

bojiTHEmaster написа:
Sofiaatowern написа:Ако играят обичайните "звезди" - Йовов, Гаджев, Иванов и Милиев, то въпросът ще е НЕ дали ще вземем хикс или ще победим, а с колко ще загубим и с каква по-голяма цифра - 3,5,6? Ако пък Бензукан бъде амнистиран от "даващия" го на строго, Георги Иванов, то може и да имаме ШАНС да вземем нещо. За Тасевски съм сигурен, че ще играе вместо втория Йовов - Гаджев, но ме притеснява повече Милиев и онзи Младенов. Истината е, че ако горепосочените хора бъдат титуляри ще бъда както срещу Спортинг..

Срещу Спортинг Ицо и Владо не играха и паднахме с 5:0, защото центърът ни беше напълно разбит.
Сега трябва да играят, за да се надяваме на нещо. От четиримата, които изброи само Иво Иванов трябва да бъде сменен, проблемът е че няма с кого.

Йовов няма да играе.Тасевски-под въпрос.Пак Огнянов ще ни "къса" нервите.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 19 окт 2010 11:55

Middlesbrough написа:Митрев
Мюлдер , Милиев , Иванов ( кофти че нямат алтернатива :( ) Минев
Грийн , Гаджев
Слори , Тасевски , Жо
Дембеле 8-)

Състава ми допада, но вместо Митрев да бъде Акалски!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 19 окт 2010 13:44

Blue_Girl написа:
Middlesbrough написа:Митрев
Мюлдер , Милиев , Иванов ( кофти че нямат алтернатива :( ) Минев
Грийн , Гаджев
Слори , Тасевски , Жо
Дембеле 8-)

Състава ми допада, но вместо Митрев да бъде Акалски!
8-)

мисля че Акалски още няма опит за Европа ... но и на мен като цяло ми допада повече от Митрев , дано Тасевски се оправи и играе , Йовов май пропуска мача ... така че според мен тва е най - доброто , ако Дани Младенов започне мача той ще бъде изяден просто от противниковите защитници !

Офтопик:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 окт 2010 14:07

Общо взето,с тез грешки в отбрана мисията е невъзможна...Единствената ми надежда е двойката в центира Г-Г да уплътни пробойните и да намали натиска върху защитниците ни.Това случи ли се,можем да се надяваме на нещо!Инак-надали ще вкараме повече голове,отколкото Лил на нас...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 окт 2010 14:11

Синьо сърце написа:Общо взето,с тез грешки в отбрана мисията е невъзможна...Единствената ми надежда е двойката в центира Г-Г да уплътни пробойните и да намали натиска върху защитниците ни.Това случи ли се,можем да се надяваме на нещо!Инак-надали ще вкараме повече голове,отколкото Лил на нас...

Нека го кажа по друг начин.Всички в нашата половина,отзад за 0-0,пък напред-каквото стане...

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 19 окт 2010 14:59

blue avalanche написа:
Синьо сърце написа:Общо взето,с тез грешки в отбрана мисията е невъзможна...Единствената ми надежда е двойката в центира Г-Г да уплътни пробойните и да намали натиска върху защитниците ни.Това случи ли се,можем да се надяваме на нещо!Инак-надали ще вкараме повече голове,отколкото Лил на нас...

Нека го кажа по друг начин.Всички в нашата половина,отзад за 0-0,пък напред-каквото стане...

Не виждам смисъл от такава тактика.Излезем ли за 0:0 отиваме на нова 5-ца.Предочитам да играем нападателно срещу Лил.Не ми се гледат опълчения!Ако ще падаме,то поне да бъде с добра игра.Разбира се не говоря за някаква сляпа игра в нападение,защото това ще е пагубно,но в никакъв случай не ми се гледа мъката от Лисабон,отново,когато след 30-та минута не минавахме центъра и въпреки това пак ни вкарваха голове.САМО ЛЕВСКИ!

valiobest-dunav
Контакти:

Мнениеот valiobest-dunav » 19 окт 2010 15:13

по канал 1 ли сте дават ма4а???

man_united_fen
Контакти:

Мнениеот man_united_fen » 19 окт 2010 16:57

Pro Bg
1914

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 окт 2010 17:47

niki87 написа:
blue avalanche написа:

Не виждам смисъл от такава тактика.Излезем ли за 0:0 отиваме на нова 5-ца.Предочитам да играем нападателно срещу Лил.Не ми се гледат опълчения!Ако ще падаме,то поне да бъде с добра игра.Разбира се не говоря за някаква сляпа игра в нападение,защото това ще е пагубно,но в никакъв случай не ми се гледа мъката от Лисабон,отново,когато след 30-та минута не минавахме центъра и въпреки това пак ни вкарваха голове.САМО ЛЕВСКИ!

Очевидно нямаме физически сили да играем активно в нападение,че и да се връщаме назад.Така,че ще трябва да се избира.Като гледам какви "бързаци" са и Гаджев,и Огнянов,и Кривия...С тези "нападетелни" тактики видяхме какво стана в Барселона,Лисабон...

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 19 окт 2010 17:54

blue avalanche написа:Очевидно нямаме физически сили да играем активно в нападение,че и да се връщаме назад.Така,че ще трябва да се избира.Като гледам какви "бързаци" са и Гаджев,и Огнянов,и Кривия...С тези "нападетелни" тактики видяхме какво стана в Барселона,Лисабон...

Да ти кажа,мене това,че нямаме физически сили ми звучи несериозно :oops: Все пак отбор с претенции да излезе от групите не може да се оправдава с липса на фзически сили :) ...Това е несериозно :roll: ...Сега като се замисля,няма да имам нищо против да повторим мачът срещу АИК в Швеция.Добре групирани отзад,с нелоши атаки и без паника в играта...След 2 дена ще видим какво ще стане.Най-добре ще бъде ако бием.Дано :)

Върни се в “Архив”