Куба-България Битка за полуфинал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Куба-България Битка за полуфинал

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 окт 2010 11:32

Познах финала .... :lol:
Куба и Бразилия ще направят страхотен мач !
Дано момчетата от Карибите бият ... :twisted:
Аз нензнам, как някои хора могат да кажат, че Куба е слаб отбор ?
Това вероятно е бъдещият хегемон ( с оглед възраста на състава им, средно 22 години ) ... в този спорт !
Тия ще наследят Бразилия на световния волейболен трон !
Вземат ли си днес финала .... много трудно ще губят от тук-нататък шампионати и мачове.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 окт 2010 14:59

Madridist написа:
TodorT написа:
Madridist написа:Дам, "слабата" Куба с играчи от детската градина победи Сърбия . Интересно ми е хората,които смятаха,че сме загубили от слабак, как ще коментират факта,че въпросния "слабак" ще играе финал на световно :roll: :roll: :roll:

В интерес на истината, в момента Сърбия не е нищо особено... формата им в момента е ужасна... и си мисля, че тази загуба от Куба ни костваше и среброто.... :oops: Успех на Куба на финала...дано победят... надявам се поне тогава някои хора да се позамислят дали сме паднали от слабаци.... Викторе, те разбирачите няма да млъкнат никога... те много разбират тази игра, те никога нямаше да сбъркат контрата и те никога нямаше да "провялят родината" :oops:

Съгласен съм напълно с теб за "разбирачите". След мача с Куба, написах,че не отпадаме от случаен отбор, а от страна,където волейболът е с национален приоритет и винаги е била сред факторите в този спорт. И тогава един от критиците, писа,че играчите им били малки, играели в слабото местно първенство и т.н. Ами факт е,че тази Куба с този "слаб" състав отива на финал на световно първенство. Интересно,ако бяха силни къде щяха да играят :roll:

Всичко за Куба(възраст,отбори и т.н.),човекът го беше написал в ироничен тон,за да покаже,че макар и по-млади и НЕиграещи в Тренто,очевидно кубинците са по-добри от нас и съвсем заслужено ни победиха!И че това няма нищо общо със шанса,съдията,пода на залата, хотела, въздуха,глобалното затопляне,грешката на Алексиев и т.н.Колкото и "апологетите" на нашите национали да се опитват да омаловажат загубата.Всичките наши загуби са все "незаслужени"!И ние все сме били по-добрия отбор,който,незнайно защо е паднал в дадения мач. :o :o :o

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 18 окт 2010 15:53

Архивирам темата 8-)

Върни се в “Архив”