Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Какво става с Рабех?!
лошото е,че половината от играчите в отбора са такива мърлячи-не им пука за Левски.
- ***cska***
- Контакти:
blue написа:лошото е,че половината от играчите в отбора са такива мърлячи-не им пука за Левски.
И кое му е лошото?

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
Re: 300 фена на ЦСКА викат за Вихрен срещу Левски, Голди ги има
plamen etov написа:xi4o_93 написа:"По притеснени сме, че нямаме връзка с кюстендилската полиция, за да се разберем как и откъде ще влизаме. Освен това имаме доста главоболия около приетите промени в Закона за футболното хулиганство. Няма човек, който иска да изпълнява функцията надзорник в този му вид. Освен това вече няма да може да вкарваме нищо на стадиона. Дори знамената минават в графата забранени", допълни Тепсиев.
Феновете на "Вихрен"- Сандански ще бъдат пропускани през западния вход на стадион "Осогово", от към ул. "Св. Мина". Агитката на "Левски" ще влезе на стадиона от източния вход на ул. "Юри Гагарин".
От 12 ч. утре ще бъде затворена за движение главната улица "Цар Освободител", от ул. "Св. Мина" до ул. "Иларион Макариополски". Обходния маршрут ще е по ул. "Демокрация".
Сексът е основния животоподдържащ фактор!!! Джони Би
- smash_the_reds
angelov написа:Как може на националния празник, да падат толкова ниско. И все пак дано това са журналистически глупости.
Потресаваща олигофрения за пореден път.Мен лично не ме изненадва.После.....наречи ги българи..........как???

- smash_the_reds
То беше ясно,че няма да е и в групата.А ако случайно някой път го пусне в игра,представям си какви усвирквания ще отнесе,най-малко..............

Да си кажа честно не ми дреме с кой ще трябва да се надвикваме утре.Важното е да сме господари на трибуните,а от там и отбора може да развинти кромидарите.Надявам се да помогнем за победа.мачкай лавина!
ЛЕВСКИ ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НАС
Вчера видях Кокъла, в мола, вървеше и говореше по телефона си, и чух "... искал в Мароко, .... " и някакви други глупости, едва ли говореше за Бензукан, тоя не май ще да се връща там. 

Що нещо се е изписало заради една непроверена жуналистическа драсканица
, която на всичкото отгоре беше опровергана своевременно :
http://focus-sport.net/?do=n1148764246206
Те феновете на шампионите си нямат отбор, който играе в същия ден - при това домакин - та са се юрнали към Кюстендил...
http://focus-sport.net/?do=n1148764246211
Това пък е за онези от сините фенове дето се форсираха много като им обяснявах че не може в цяла подготовка да вкараш 2 гола и после като почне сезона отбора да бие с по 5-6 гола всеки мач... Ето че и самия сър Велев мисли така и педупреждава да не се чакат много голове на мача им утре с "Вихрен"...
"Не мисля, че Вихрен ще се открие и ще ни атакува много често." - ей тука ти е грешката господин "Кучешка радост"
Ще атакува и още как - малко срещи на "Вихрен" си гледал под ръководството на Фичо явно....
Както и да е - нека да продължи по-добрият, но ако съм аз на мястото на сините фенове -ще ида да запаля една свещ ей тъй - за късмет, поне да им върви най-малко толкова, колкото срещу "Сливен" предния кръг с онзи фамозен гол от рикошет в продълженията....

http://focus-sport.net/?do=n1148764246206
Те феновете на шампионите си нямат отбор, който играе в същия ден - при това домакин - та са се юрнали към Кюстендил...

http://focus-sport.net/?do=n1148764246211
Това пък е за онези от сините фенове дето се форсираха много като им обяснявах че не може в цяла подготовка да вкараш 2 гола и после като почне сезона отбора да бие с по 5-6 гола всеки мач... Ето че и самия сър Велев мисли така и педупреждава да не се чакат много голове на мача им утре с "Вихрен"...
"Не мисля, че Вихрен ще се открие и ще ни атакува много често." - ей тука ти е грешката господин "Кучешка радост"

Ще атакува и още как - малко срещи на "Вихрен" си гледал под ръководството на Фичо явно....
Както и да е - нека да продължи по-добрият, но ако съм аз на мястото на сините фенове -ще ида да запаля една свещ ей тъй - за късмет, поне да им върви най-малко толкова, колкото срещу "Сливен" предния кръг с онзи фамозен гол от рикошет в продълженията....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
- BiJuTeRa
- Контакти:
спох ве пичове РАБЕХ си остава 100% сигорен сам тои е мн добар,и Велев няма да го испусне !!!

▒▓█▀▄▀▄ L E V S K I ▀▄▀▄█▓▒
- smash_the_reds
BiJuTeRa написа:спох ве пичове РАБЕХ си остава 100% сигорен сам тои е мн добар,и Велев няма да го испусне !!!![]()
Последна промяна smash_the_reds променена 1 път.
Оправи си правописа :D