Лятна подготовка на ЦСКА за сезон 2010/11

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TPAtkov

Re: Лятна подготовка на ЦСКА за сезон 2010/11

Мнениеот TPAtkov » 12 юли 2010 17:17

Аз и в други теми съм си написал мнението...трагични попълнения.От сега има двама контузени от тях, никаква сработеност сиреч с останалите.Давам им време до нова година на трен-а и директора му.....Любо Пенев е моя човек и Костадинов завинаги вън от отбора и управлението му

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 18 юли 2010 03:52

САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 19 юли 2010 00:59

TPAtkov написа:Аз и в други теми съм си написал мнението...трагични попълнения.От сега има двама контузени от тях, никаква сработеност сиреч с останалите.Давам им време до нова година на трен-а и директора му.....Любо Пенев е моя човек и Костадинов завинаги вън от отбора и управлението му

Ей такива хора като теб не мога да ги разбера !
Как може да прецениш, че новите попълнения са трагични като дори не си ги гледал ?
Защо винаги българите гледаме негативно и все нещо не е така както го искаме ,а то винаги няма угодия.
Нека да подкрепим отбора пък ако нещата не тръгнат тогава хранете !!!
Само ЦСКА и всички на стадиона 29 и после на 1 ви !!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 юли 2010 19:21

Joni_ написа:
TPAtkov написа:Аз и в други теми съм си написал мнението...трагични попълнения.От сега има двама контузени от тях, никаква сработеност сиреч с останалите.Давам им време до нова година на трен-а и директора му.....Любо Пенев е моя човек и Костадинов завинаги вън от отбора и управлението му

Ей такива хора като теб не мога да ги разбера !
Как може да прецениш, че новите попълнения са трагични като дори не си ги гледал ?
Защо винаги българите гледаме негативно и все нещо не е така както го искаме ,а то винаги няма угодия.
Нека да подкрепим отбора пък ако нещата не тръгнат тогава хранете !!!
Само ЦСКА и всички на стадиона 29 и после на 1 ви !!!

Някой беше се изцепил, че ако били толкова добри щели да са в Барселона. А щом не стават за Барса, значи и за ЦСКА не стават. Железна логика просто....
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 авг 2010 19:43

Тая тема май....м?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 07 авг 2010 21:38

За три официални мача, само Акуаро е играл ..от новите.Е как да кажа , че са добри, при положение, че той беше виновен за гола на Дембеле.Иван Иванов е като Мигел Надал в сравнение с тоя жабар.И един въпрос: Как така някои прецениха, че аз греша, като казвам , че са трагични?, момчета , това, че сте фенове на ЦСКА, НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТРЯБВА ДА ГОВОРИТЕ ЗА ОТБОРА , КАТО ЗА МЪРТВИТЕ..или добро или нищо.Кажете си го в очите, щото пак вие ще сте потърпевши от слабата игра и организация в отбора, щото вие си трошите нервите и спестяванията, а какъв продъкт получавате срещу това??????? Сега се сърдите и за цените на билетите,ми аз , като искам нещо марково си плащам.15 ЛВ. ЗА БИЛЕТ Е СМЯХ В ЗАЛАТА в сравнение с цените плащани за срещи на отбори които бяха от ранга на ЦСКА. Значи в единият случай се сравняваме с Ливърпул, Аякс, Байерн, а в другия казваме, че това са много пари за качеството на продукта ??????!!!!!!!!!!, ще ме извините за невежеството, но не разбирам.

пп.Който има време да се занимава с глупости, да прегледа моите постове във форум ЦСКА и да ми отговори на ЛС около коледа..коментарите свързани със НАШИЯТ ОТБОР, не тези срещу милиционерите, тах знаете, че ги храня марково.Пожелавам успех и лично щастие и здраве на всички Ви ;)

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 17 окт 2010 01:38

vaskonti написа:Тая тема май....м?

Ще изкара и зимната подготовка :mrgreen:
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Върни се в “Архив”