Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: 300 фена на ЦСКА викат за Вихрен срещу Левски, Голди ги има

Мнениеот mike28 » 03 мар 2009 13:05

Според мен няма нищо по-нормално от това, фенове на ЦСКА да са за всеки отбор, който играе срещу Левски, както разбира се и обратното- така, че не виждам какво толкова интересно има в тази новина. За толкова години сме се нагледали на всякакви простотии от страна на агитките, които така и не разбраха, че са сред основните причини да няма публика по стадионите, дори слабата игра на футболистите на е чак такъв фактор.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 03 мар 2009 13:10

mike28 написа:Според мен няма нищо по-нормално от това, фенове на ЦСКА да са за всеки отбор, който играе срещу Левски, както разбира се и обратното- така, че не виждам какво толкова интересно има в тази новина. За толкова години сме се нагледали на всякакви простотии от страна на агитките, които така и не разбраха, че са сред основните причини да няма публика по стадионите, дори слабата игра на футболистите на е чак такъв фактор.

Абе то е е ясно, че няма нищо лошо. Просто е смешно да отидеш и да го изразиш това на стадиона. Разбираш ли къде е разликата, например на мача ни с Ливърпул беше толкова смешно да има 3-та агитка и да пее песни на Пуул и не само, ами да вика и за ЦСКА. И аз съм за другите отбори, които играят с/у ЦСКА, но не си и помислям да отида на стадиона и да го демонстрирам това, че по-жалко нещо от това просто няма.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 03 мар 2009 13:13

А не ти ли се струва, че слагате тигана на печката, докато рибата е още в морето? Това си е чисто провокативна статия и доста от вас се вързаха- каквото правят феновете на ЦСКА го правят за себе си, мен лично ми е все тая за кого ще викат и чии знамена ще развяват. Пак повтарям- глупостите от страна на двете агитки са много.

Потребителски аватар
ЛЕВСКИ_Фен
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКИ_Фен » 03 мар 2009 13:14

Абе хора,то си е традиция чорбарите да викат за чужди отбори на националния празник 3ти март!Поне тази година е български отбора :lol:
БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОДИНА,
АПОСТОЛА Е НАШИЯТ БАЩА,
''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ'' Е СТАДИОНА,
А ЛЕВСКИ Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,АЛЕ,АЛЕ!!!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 03 мар 2009 13:16

mike28 написа:А не ти ли се струва, че слагате тигана на печката, докато рибата е още в морето? Това си е чисто провокативна статия и доста от вас се вързаха- каквото правят феновете на ЦСКА го правят за себе си, мен лично ми е все тая за кого ще викат и чии знамена ще развяват. Пак повтарям- глупостите от страна на двете агитки са много.

Ами аз казвам по-горе, че не ми се вярва фенове на ЦСКА да дойдат в Кюстендил, но винаги трябва да имаш едно наум, защото няма да им е за пръв път на чорбарите, ако го направят.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
ultras
Контакти:

Мнениеот ultras » 03 мар 2009 13:19

само ни елате........
LEVSKI SOFIA-TORCIDA KUSTENDIL

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Какво става с Рабех?!

Мнениеот LoLo » 03 мар 2009 13:48

Щом е извън групата явно нещата отиват към продажба. Наистина е много добър футболист,но като човек никакъв го няма след тия изцепки :|
Формата е временна , класата е вечна !!!

reebok
Контакти:

Мнениеот reebok » 03 мар 2009 13:49

Нищо ново под слънцето, прасетата не веднъж са правили тоя номер такаче ни наи-малко неме учудват.Вече няма смисъл да се спори кой феонове обичат своя отбор и кои мразят другия.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 03 мар 2009 13:51

reebok написа:Нищо ново под слънцето, прасетата не веднъж са правили тоя номер такаче ни наи-малко неме учудват.Вече няма смисъл да се спори кой феонове обичат своя отбор и кои мразят другия.

Още един бан. :evil:

GoingDownS
Контакти:

Re: Какво става с Рабех?!

Мнениеот GoingDownS » 03 мар 2009 13:56

Велев каза ,че му дава почивка тоя мач .В неделя щял да играе ;)

Върни се в “Архив”