Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: 300 фена на ЦСКА викат за Вихрен срещу Левски, Голди ги има
Сигурно ще има безплатни кебапчета или най много от Вихрен да ги набият както ги биха в Пловдив.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Колеги не се ловете на провокацийте на тъпи псевдо журналисти.Фен съм на ЦСКА, но не виждам как и кой може да ме накара да викам за друг отбор и да държа чуждо знаме в ръка. Единственото което целят с такива статий е омраза и напрежение, което честно казано не е необходимо на никого. Айде де не се подаваме на тъпи медийни провокаций, който искат да имат новини в парцалите си, но това е много опасна политика която водят. Разумните фенове не биха приели тази новина на сериозно.
Замисляте ли се дали някой от вас-привържениците на Левски могат да ви накарат да хванете знаме на Пирин например в Сряда от 16.00? Не го вярвам....
Айде малко нормално отношение и между нас феновете за да се радваме на футбола у нас - добър или лош - наш си е:-)
Успех в Сряда на всички отбори и нека по добрите победят с игра на терена, а не извън него.
Замисляте ли се дали някой от вас-привържениците на Левски могат да ви накарат да хванете знаме на Пирин например в Сряда от 16.00? Не го вярвам....
Айде малко нормално отношение и между нас феновете за да се радваме на футбола у нас - добър или лош - наш си е:-)
Успех в Сряда на всички отбори и нека по добрите победят с игра на терена, а не извън него.
-
- Контакти:
нас ни усвирква целия стадион,а вас ви презира целия български народ ,защото сте чуждопоклонници и на връх националния ни празник викахте за чуждия отбор
жалки продажници сте виеее чорбарите
жалки продажници сте виеее чорбарите
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
........... абе те ако съ отърват от вихренци само с бой на никого няма да кажат .... да ги и нае ......
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Smart_za_govedata написа:Еи смешници тва в кой жълт подуянски вестник го четохте бе!Много бързо забравихте как от сектор Б на националния на мача с Албания,както и много други мачове се чуваше 1,2,3,4,5,6,7 оооооо!И целият стадион ве освиркваше!Само за това живеете,нищожни сте!
Абе, сельо, ти защо не си гледаш Македонска Слава, ми си вреш селската мутра тука, бе, марксистки пасляр? Селяк от благоевградско ще ни нарича подуенци.... 300 човека е общия брой посещаемост за 6 мача на Кремиковци, защото всички сте мазни селяни, като теб, които са виждали кочината само по телевизията. Аре у лево сельо

¡¡¡ЗАПАДНА СОФИЯ!!!
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
-
- Контакти:
Re: Eвреите купуват Левски!
от както изгониха Чорни от БЪЛГАРИЯ съм сигорен че Батков просто е една пионка в ръцете му и той дърпа конците,но както виждаме напоследък явно неможе да издържа финансово клуба и по всякакъв начин се мъчи да го продаде
дано намери обаче точните хора
дано намери обаче точните хора
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
kiddo написа:Smart_za_govedata написа:Еи смешници тва в кой жълт подуянски вестник го четохте бе!Много бързо забравихте как от сектор Б на националния на мача с Албания,както и много други мачове се чуваше 1,2,3,4,5,6,7 оооооо!И целият стадион ве освиркваше!Само за това живеете,нищожни сте!
Абе, сельо, ти защо не си гледаш Македонска Слава, ми си вреш селската мутра тука, бе, марксистки пасляр? Селяк от благоевградско ще ни нарича подуенци.... 300 човека е общия брой посещаемост за 6 мача на Кремиковци, защото всички сте мазни селяни, като теб, които са виждали кочината само по телевизията. Аре у лево сельо
По- спокойно приятел. Тук си има правила и понеже го знаеш добре и въпреки всичко се държиш така, получаваш постоянен бан! Вече изтрих три коментара на шльокавица, хайде пишете на кирилица,а?
Smart_za_govedata написа:Еи смешници тва в кой жълт подуянски вестник го четохте бе!Много бързо забравихте как от сектор Б на националния на мача с Албания,както и много други мачове се чуваше 1,2,3,4,5,6,7 оооооо!И целият стадион ве освиркваше!Само за това живеете,нищожни сте!
Голям ник, голяма мисъл демонстрираш, можем и без теб в този форум. Бан!
omax написа:Колеги не се ловете на провокацийте на тъпи псевдо журналисти.Фен съм на ЦСКА, но не виждам как и кой може да ме накара да викам за друг отбор и да държа чуждо знаме в ръка. Единственото което целят с такива статий е омраза и напрежение, което честно казано не е необходимо на никого. Айде де не се подаваме на тъпи медийни провокаций, който искат да имат новини в парцалите си, но това е много опасна политика която водят. Разумните фенове не биха приели тази новина на сериозно.
Виж сега, проблемът е, че тези провокации ги прави Дучето. Вдига телефона обажда се на няколко писачи във вестници и сайтове (дори имената им мога да ти кажа) и нещата са готови. Естествено, че никой нормален привърженик на цска няма да троши пари да ходи до Кюстендил, за да вика срещу Левски. Само че все ще се намерят 20 малоумника срещу добро заплащане да направят някоя глупост.